Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia wrote:Meleis- jak Cię tu mam
mam dostać chustę, znasz firmę POLA-TUCH? 100% bawełna, 4m, ponoć genialnie sie w nią motało.
ja jeszcze będę sama kupować kółkową, na szybkie akcje,ale nie wiem jeszcze kiedy...
Pierwszę słyszę... ale jeśli masz dostać to super, może się okazać ekstratylko 4m to trochę krócizna, tzn na pewno zamotasz kangura i plecak prosty, ale wiem, że akurat te dwa wiązania na początku są dosyć problematyczne w nauce. Chociaż jeśli Twój rozmiar to 34-36, to w kieszonkę też zawiążesz na mega ogryzkach
-
nick nieaktualny
-
Luna, proszę, nie znikaj, to już w ogóle byłaby jakaś pomyłka w całej tej sytuacji...
Przyznam, że też mnie zadziwił zbieg okoliczności, najpierw dyskusja o 500+, a potem nagle szpital, krwawienie. Nikomu jednak źle nie życzę, trzymam tak samo kciuki za każde dziecko.
Sama już nic więcej nie dodam w temacie pomocy od państwa, bo zostało wypowiedziane moje zdanie przez wiele innych osób. -
nick nieaktualnyMelevis wrote:Pierwszę słyszę... ale jeśli masz dostać to super, może się okazać ekstra
tylko 4m to trochę krócizna, tzn na pewno zamotasz kangura i plecak prosty, ale wiem, że akurat te dwa wiązania na początku są dosyć problematyczne w nauce. Chociaż jeśli Twój rozmiar to 34-36, to w kieszonkę też zawiążesz na mega ogryzkach
nie wiem ile z miarą w ręku jest, czy równe 4 czy np 4,2. ale jesli jest to wymiar dobry na początek i na naukę to będę wiedziała czego później sobie szukać
a w kółkowej to jaka długośc byłaby ok? -
Achia wrote:Kate- śliczna! oby maluchowi się w niej podobało!
i muszę z domu zachachmęcić lalkę taką dużą - pouczę się wcześniej motania, póki pamiętam jak nam kobitka to na SR pokazywała
Achia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA czy ja komuś źle życzyłam że zostałam tak zaatakowana i obrażana ? Po raz kolejny powtórzę, że napisałam że jeśli to nieprawda to straszne jest wymyślanie czegoś takiego. Nie powiedziałam że na pewno tak jest. Nie zasłużyłam na to, jak się teraz czuję. Nie wiedziałam, że moje żale aż tak innym przeszkadzają. Nie mam nic do dodania.
-
nick nieaktualny
-
Achia jeśli 4,2m to luzik
kółkowa 1,7m to spokojnie, chyba, że polubisz ogon pałętający się między nogami do ziemi
wstawiam fotkę w tej długości.
Kate tylko błagam, nie zniechęcaj się - lalkę czy misia jest duuuużo trudniej zamotać niż żywe dziecko
Achia, reset, Yoselyn82, Izape_91, Sarna84, Karma88, KateHawke, malka, blue00, admiralka, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna- wdech i wydech. wiemy że nie napisałaś że życzysz komuś źle, co więcej, wiemy że na pewno byś tak nawet nie pomyślała! więc jeśli ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem to jest jego problem,a nie Twój. głowa do góry proszę
Minie Black lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bez urazy. Po prostu. Nikt źle nie życzy Tobie Aga i Maleństwu. Niech lekarze zapanują nad sytuacją i wrócisz do domu do rodziny. Skup się w tej chwili na ratowaniu ciąży, bo to jest ważniejsze od wszystkiego innego.
LUNA nie kombinuj i siedź tuz nami!JustynaG, Bocianiątko, Rucola lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:A czy ja komuś źle życzyłam że zostałam tak zaatakowana i obrażana ? Po raz kolejny powtórzę, że napisałam że jeśli to nieprawda to straszne jest wymyślanie czegoś takiego. Nie powiedziałam że na pewno tak jest. Nie zasłużyłam na to, jak się teraz czuję. Nie wiedziałam, że moje żale aż tak innym przeszkadzają. Nie mam nic do dodania.
A odnośnie rozmowy z Blue-przecież tam pisze, że wkurza mnie, że mówią 500 + to patologia, a nie, że przez Was coś się zaczęło dziać..
A tak z prywaty mam dość szpitali, jestem w Tarnowskich Górach na patologii, bo tu najbliżej i żałuję, że na Bytom nie pojechaliśmy... I przykro mi co mówicie, może ostatnio przesadziłam ale po tym co się działo od kwietnia psychicznie wysiadłam i razważam nad psychologiem.
Proszę Was tylko o modlitwę za nas... -
olik321 wrote:tę:
https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?orderId=93307419850761&productId=32849519517
zamówiłam 27 lipca, doszła wczoraj
Nenusia Trzymam kciuki za Twoje dzieciątko! Jutro założą pessar i dasz radę dotrwać do terminu jak Bajka.
Możemy się nie zgadzać co do poglądów ale jednak jesteśmy na tym forum po to by się wspierać w oczekiwaniu na maleństwo.
A nawet jeśli postanowisz odejść z forum, to mimo wszystko dziękuję za to, że byłaś i za wszelkie rady i chęć pomocy gdy o coś pytałam.
Dziewczyny , Przecież nikt nie napisał, że sytuacja na forum sprawiła, że Nenusia dostała krwawienia. Po prostu zbieg okoliczności...
Przypominam, że jesteśmy tu po to by się wspierać w trudach ciążowych.
Luna , no chyba się nie przejmujesz jakimś nowo powstałym profilem? No bez jaj. Wszyscy tu się martwią o Twoją kruszynkę! I chcemy być na bieżąco informowani. -
A ja się dziś wkurzyłam troszkę. Może niepotrzebnie...
Zrobiłam sobie spacer do sklepu. No i sobie powoli drepczę w tym słońcu. Wyłączyłam się troszkę bo brzuch mi się napiął. Byłam na drodze z pierwszeństwem. Na środku pasów. I nagle przed moim nosem przejechał samochód! Skręcał w lewo... i jakoś zupełnie mu nie przeszkadzało, że na pasach jest człowiek. Po prostu dodał gazu.
I może nie powinnam się denerwować bo takie sytuacje się zdarzają codziennie. Ale zazwyczaj jestem bardzo przeczulona na inne pojazdy a dziś się wyłączyłam totalnie.
No i zaczęłam się zastanawiać czy na tym etapie sama mogę jeździć autem... a jeśli - nawet nie z mojej winy - nie zareaguje w porę??
Nic się przecież nie stało a ja i tak sobie wkręcam, że mogę zrobić coś nie tak i skrzywdzę tym samym dziecko.
Ah... wylałam swoje żale.. -
nick nieaktualnyJustyna- może jak nie czujesz się pewnie to lepiej nie wsiadaj za kółko? ja z tych co prawda co nie prowadzą choć mają prawko- ale wydaje mi się że to zależy od tego jak się czujesz. w taką pogodę łatwo wyłączyć myślenie chyba każdemu...ale zaraz już upały się skończą
ale może jakaś mama się wypowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 14:39
-
Achia wrote:No i siedzi mordka cały czas w łazience... Chyba serio wiatr ją przestraszył, bo gorąco nie jest w mieszkaniu...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a9246d61564.jpg -
blue00 wrote:Być może przez zaistniałą sytuację jesteście złe na Nenusię,ale ona w tej chwili walczy o życie dziecka.Jestem rozczarowana waszą postawą.Nie mam ochoty nawet dziś sie udzielać i nie będę już do tego wracać.
Karolina90 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
A mojej koci ciepło...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/209adceb930f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2018, 14:47
KateHawke, malka, Nadzieja22, Izape_91, Lunaris lubią tę wiadomość