Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRucola wrote:Remont na bogato!! 500 plus wjechało to się zabawili :p
ale podobno matka już nie pije (?)
-
Sanka wrote:Rucola mam do Ciebie ogromną prośbę, masz może jakiś sprawdzony przepis na wege burgera? I jeśli jadasz to na jakąś rybkę z grilla? W sobotę mamy urodzinowe garden party mojej Alicji i zastanawiam się nad menu. Mam na pewno jedną osobę wege i jedną rybożerną. Na razie dla reszty wymyśliłam tradycyjnie kawałek karkówki, szaszłyki, burgery wołowe. Na deser jest tort bezowy i chciałam jeszcze zrobić tort lodowy ale mama mi odradza, mówi że się za bardzo uchetam w ten upał
natomiast jeśli chodzi o wegetariańskie specjały to pytanie czy robisz grilla czy będziesz coś przyrządzać w domu. Na grilla polecam seitana, żeby go zrobić trzeba kupić gluten pszenny, ale to nie jest łatwo dostępny towar. Ponadto pyszny jest serek halloumi, dostępny w Biedronce. Ponadto oscypki grillowane, mniam. Poza tym szaszłyki warzywne, można dorzucić między warzywa dobrze zamarynowaniu wcześniej ser sojowy tofu. Na szaszłyki polecam paprykę, cukinię i pieczarki. Jeśli chcesz przepis na jakiegoś kotleta którego chciałabyś wrzucić w bułkę i przyrządzić wegeburgera to polecam stronę er.vegan i tam masz pomysły na przeróżne wegetariańskie kotlety
na jadlonomii jest przepis na "najlepsze wegeburgera na świecie" pychota !!
Sanka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Achia wrote:na to wygląda
koleś na IG pisał że biedronka ;p
Piękne wzory, aż mnie kusi, żeby kupić. Co z tego, że mam kilka materiałowych toreb na zakupy
Więcej niż torebek normalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 18:25
Achia lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki
Ale naprodukowalyscie... Biorę się za nadrabianie... Zrobiłam zakupy, obiad (wątróbka z ziemniaczkami I surówka z jabłka i marchewki) - nazarlam się jak dzika świnka I ledwo oddycham z przeżarcia
Do tego mam tonę owoców... 9 kilo arbuza, winogrona, brzoskwinie, kukurydzę w kołach... Do tego pudło lodów... A potem się dziwię że d.. rośnie
No nic, idę Was nadrabiać -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy dziś byliśmy nad jeziorem, było bosko w tej zasikanej przez wszystkich, zimnej wodzie
skurcze miałam od rana 3 więc chyba jest ok, to pewnie efekt remontowy.
Jutro zaczynam 8 miesiąc (32 tc) więc pozwolę sobie już dziś wrzucić fotkę brzuszkowa. Specjalnie dla tych, którzy tak bardzo mają dosyć mojego użalania się nad ciąża :*
Dziękuję że pytalyscie o tę skurcze. Lena bardzo jasno mi to wytłumaczyłas i gdyby nie straciły na częstotliwości to bym dzwoniła do gina
[]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 07:56
pilik, KateHawke, Achia, Yoselyn82, Anna Stesia, Minie Black, Nadzieja22, Patrycja20, lamka, JustynaG, Izape_91, olik321, Kaczorka, Lunaris, Lena21, Lusesita, Emiilka, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Sanka a może drugi - mrożony tort bezowy?
np. https://www.mojewypieki.com/przepis/mrozony-tort-bezowo-cytrynowy pyszny choć słodki bardzo
A burgery ja polecam te, są przepyszne http://www.jadlonomia.com/przepisy/najlepsze-wegeburgery-na-swiecie/ ale to na patelni albo w piekarniku. Na grilla można bakłażana przyprawionego
Z ryb może po prostu pstrąg na grilla?
Próbujemy przetrwać upały ale mam wrażenie że z dnia na dzień gorzej... a tak się cieszyłam że rodzę latem i sobie będziemy na długie spacery chodzić...
Summer ja nie planowałam ćwiczyć, a dostałam taki zestaw ćwiczeń od fizjoterapeuty dla Ninki, że jak polowe serii ni się uda zrobić to jestem z siebie dumna. I nagle dość intensywnie ćwiczę godzinę dziennie. I to z obciążeniem dzieciaczka :p
-
Luna jak ja Ci zazdroszczę tej wody!
u mnie woda to się z twarzy leje ...
Dobry wieczór wszystkim. Czytałam was ale siły nie miałam na żadne pisanie. Jest tak gorąco że nie wyrabiam. Gdzie to ochłodzenie się ukrywa! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam zamontowany wiatrak
mówię wam, magia!
Cos się zyskuje, coś traci, np. Miałam też kaktusa
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b35e24a48837.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 20:12
pilik, Patrycja20, Yoselyn82, KateHawke, Luna1993, Nadzieja22, olik321, Kaczorka, Rucola, JustynaG, Lunaris, Lena21, Lusesita, Emiilka, Karma88, malka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Luna ja też zazdroszczę
mam nadzieję,że uda nam się skoczyć w weekend albo popołudniem w tygodniu...
ale zaczynam mieć stresa przed wizytą..
ale rozumiem twój stres. Ja choćby nie wiem co i tak zawsze się boję że coś wyjdzie. Jak czuję kopniaki regularnie to trochę mi lepiej. Kocham te kuksańce Natalki bo to mnie uspokaja (nawet wczorajszy pierwszy w żebra)
Achia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAchia w leroy w gazetce był po 329 zl, a na sklepie ostatni za 199!
Chyba, że pytasz o kaktusyto nie wiem bo też (Luna) brałam 9pak z innymi zakupami, ale wszystko już zjedzone
Co do lampy/Wiatraka, to dodatkowa funkcja to nowy pilot w domu, "kto ma dzieci, ten zrozumie" - "bez urazy"Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 20:30
Nadzieja22, Rucola, reset lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny