Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna pokaż ten stanik, ja tez chcę zobaczyć!!! Oczywiście na sobie
Ja wyprałam swoja "koszulę nocną" a raczej sukienkę do porodu, ale na razie się suszy więc pokażę jak będzie suchalamka, Lusesita lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyOlik, mi online też lepiej idzie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc2934616311.jpgRucola, lamka, olik321, Lusesita, Achia, Izape_91, Kaczorka, Phnappy, reset, Karma88, Nadzieja22, KateHawke, Jeżowa, Lunaris, pilik, Yoselyn82, Amal, MamaFabianka, Lena21, Emiilka lubią tę wiadomość
-
ja do Rosmana mam jakieś 100 kroków
a licząc od klatki to nawet mniej
wybudowali mi go niecały rok temu
a żebyście mi już do końca zazdościły to napisze, ze do biedry mam jakieś 250 kroków
Izape_91, Phnappy, reset, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
U mnie też duchota. Mąż wszedł i wyszedł a ja chujozy przez to dostaje
Mała śpi po wielkich mekach. Tym razem wózek stoi w domu bo na zewnątrz histerii dostawala. Nie dziwię się. 33 stopnie w cieniu i zerowy ruch powietrza.
A ja mam ochotę na frytki.
Edit: z tym stanikiem skojarzył mi się tekst z naklejki na aucie, które jechalo ostatnio przede mną w korku " poka cycki"Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 16:14
-
nick nieaktualnyJa nie wiem ile mam kroków, ale jak nie byłam w ciąży to licząc na fajki do biedry i tesco 1 fajka drogi, do Lidla 2 fajki drogi, a do rossmana 3 fajki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 16:13
olik321, Achia, Izape_91, Lusesita, Phnappy, reset, Nadzieja22, Bocianiątko, Jeżowa, JustynaG, Lunaris, Rucola, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Minie Black wrote:Ja nie wiem ile mam kroków, ale jak nie byłam w ciąży to licząc na fajki do biedry 1 fajka drogi, do rossmana 3 fajki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 16:14
Minie Black lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 20:03
Minie Black, Lusesita, Kaczorka, Phnappy, lamka, Patrycja20, Karma88, Nadzieja22, KateHawke, Jeżowa, Lunaris, -Mamunia-, Rucola, pilik, Lena21, Emiilka, Bajkaaa lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Kaczorka wrote:No były problemy, były
zapadło mi to wtedy w pamięć i stąd w tym roku szybsze zakupy :p
Lamka - śledzę tą burzę! I nawet miałam pisać, że chyba czas się w okolice Wrocławia przenieść, bo tu u nas jest jakaś czarna dziura, która pochłania wszystkie burze zanim się na dobre zaczną..
Powinno być nieco inaczej,więcej wiatru,więcej burz...przynajmniej tak nas uczyli na meteorologii -
Rucola wrote:Idę do rosmana :p
Ja skrupulatnie zbierałam te punkty w aplikacji (ilość punktów mnie przeraża - tzn. to ile tam wydałam)... a jak zrobili wymianę punktów to jestem nieźle rozczarowanajakoś dziwnie to działa.
Raz jak chciałam skorzystać, to nie dość, że punktów sporo zabiera (w rossmanie, non stop są promocje więc słaby deal jak chyba 150pkt - czyli 150zł to było coś w stylu, że drugi szampon -50%) to jeszcze dla mnie są niezrozumiałe i kasjerki same też tego nie ogarniały.
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Ja mam dwa piętra niżej gościa co szcza przez okno. Wygrałam.
Tak szcza nadal. Akurat jest sezon.
Ja mam sąsiadów za ścianą /patoli, co jak robili remont w kuchni to szafki wypieprzali przez oknopełne. Np z talerzami
olik321, Kaczorka, Patrycja20, Nadzieja22, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:Ja do biedronki mam 1,3 km
Ale po drodze jest Lidl i zajebista lodziarnia :p
To u nas chyba ja jestem patolem. Siedzę na balkonie w stringach i staniku z piwem (0%) I ogromnym brzuchem. Pod balkonem mamy ścieżkę na wały wiec wystawiam swoje wdzieki :pWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 16:25
Patrycja20, Achia, Nadzieja22, lamka, Jeżowa, Rucola, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Dzięki macie już 2 razy udało mi się rano skończyc pod prysznic (do 3 razy sztuka)
Nie cytujcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 19:49
Minie Black, olik321, Patrycja20, Achia, Karma88, Nadzieja22, KateHawke, JustynaG, Lunaris, Rucola, pilik, Yoselyn82, MamaFabianka, Lena21, Sarna84, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Ja mam dwa piętra niżej gościa co szcza przez okno. Wygrałam.
Tak szcza nadal. Akurat jest sezon.
ahahahaha co za typ
dobrze, że niżej mieszka a nie wyżej w sumieIzape_91 lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane