Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze, ja chyba faktycznie mieszkam na zadupiu i tu upały nie dochodzą nawet
A tak serio to w zasadzie jest gorąco, pokazuje 33 stopnie w cieniu.... ale mnie to jakoś nie wzrusza
Nie mamy wiatraka ani cyrkulatora. Ale w nowym mieszkaniu będziemy mieć klimę#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyJa czuję się jak bohater bo koniec końców nie mamy ani cyrkulatora-ani wiatraka :p
Ale pewnie i tak się zaopatrzymy np na zimę żeby ciepło się ładnie rozchodziło
Rosmany wszędzie ich pełno, a ja do najbliższego mam 20min z buta.w słońcu. Także dawno mnie tam nie byłoz wózkiem będę chodzić, ale z brzuchem teraz niet :p
Rucola lubi tę wiadomość
-
Achia wrote:Rosmany wszędzie ich pełno, a ja do najbliższego mam 20min z buta.w słońcu. Także dawno mnie tam nie było
z wózkiem będę chodzić, ale z brzuchem teraz niet :p
Achia, ja mam tak samo! Do rynku głównego mam 3.5 km, a do najbliższego rossmana piechotą to ze 30 minut (wg google maps w zależności od drogi 27 albo 32 minuty). Też się na to zżymam, mimo że w ciąży nie jestem
Achia lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Rucola - to zazdroszczę, że Cię taka temperatura nie rusza. Ja nawet nie próbuję wystawiać nosa za drzwi.
No ale jutro już ma być lepiej
Ale upały mają jedną zaletę - jak nie wychodzę z domu to nie wydaję kasy
Achia - 20 minut piechotą to całkiem bliskoode mnie do najbliższego mam z 1.5h na nogach
uroki mieszkania no obrzeżach miasta..
Minie - powiedz mężowi, że dom to nie urząd i tu sprawy nie muszą leżeć miesiącami, żeby nabrać mocyAchia, summer86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy ja się kiedyś nauczę nierobienia wszystkiego na ostatnią chwilę?
Właśnie zapisałam się na badanie INR i APTT, a jako że wizytę mam w poniedziałek, to musiałam się zapisać na jutro. Ostatni termin 12.10 na czczo. Pozdro dla mnie.
U nas idzie burzaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 15:47
-
Chyba dwa lata temu też był mega problem z wiatrakami, nawet na zamówienie. Na allegro tylko coś się ostało i kupiliśmy za 300zl, ale za to ładny i z pilotem
Właśnie miałam jeszcze napisać, że w drodze od fryzjera taka ulewa mnie złapała, że wycieraczki nie nadążały zbierać wodęOczywiście wcale chłodniej nie jest. A ja inteligentna okno na oścież zostawiłam w pokoju i pół podłogi pływało, parapet też zalany. Deski trochę złapały wodę przy bokach, ale może jak wyschnie to będzie ok.
Lamka to burza ode mnie idzieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 15:52
-
Nadzieja22 wrote:Chyba dwa lata temu też był mega problem z wiatrakami, nawet na zamówienie. Na allegro tylko coś się ostało i kupiliśmy za 300zl, ale za to ładny i z pilotem
No były problemy, byłyzapadło mi to wtedy w pamięć i stąd w tym roku szybsze zakupy :p
Lamka - śledzę tą burzę! I nawet miałam pisać, że chyba czas się w okolice Wrocławia przenieść, bo tu u nas jest jakaś czarna dziura, która pochłania wszystkie burze zanim się na dobre zaczną.. -
nick nieaktualnyKaczorka- wygrałaś
niby niedużo - wiem. Ale w taką pogodę mam wrażenie że to na końcu świata :p
Mogliby z mojej strony osiedla otworzyć kolejnego
Właśnie wyszłam spod prysznica... Chwilowo jest mi całkiem przyjemnie
Nadzieja- tak jak mój mąż jest oaza spokoju i nigdy się na mnie nie gniewa, tak jak zostawiam otwarte okna właśnie w deszcz czy wiatr to go coś trafia :p tak samo jak wyjdę mokra spod prysznica i nachlapie na posadzke
Chyba ma jakiś problem z wodą jak teraz o tym myślęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 15:55
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co dziewczyny... to ja chyba mogę być dumna z siebie bo niemal codziennie idę spacerkiem (około 15 minut w jedną stronę) do piekarni po pieczywo
A wczoraj to nawet zawędrowałam do tesco (około 25 minut spacerkiem) po baterie do aparatu TENS (a dziś zobaczyłam, że pod nosem mam sklep z bateriami
)
Siedzenie w domu nie oznacza nie wydawania pieniędzy... od czego są sklepy internetowe??
Dziś przyszedł do mnie biustonosz polecany przez Lamkę - Blossom Royce.Mam więc choć jeden porządny stanik do karmienia i na czas ciąży.
A teraz zastanawiam się nad torbą do wózka z aliexpress. Ale to muszę poczekać na eMka i moze uda się wspólnie zdecydować na coś konkretnego
lamka, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia - przy tej pogodzie koniec świata zaczyna się już chyba za progiem mieszkania.. :p
Nadzieja - czyli mieszkasz na południe od Wrocławia? Dobrze, że nie lunęło w drodze DO fryzjera! Bo dopiero by podłoga ucierpiała.Achia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka wrote:Achia - przy tej pogodzie koniec świata zaczyna się już chyba za progiem mieszkania.. :p
Nadzieja - czyli mieszkasz na południe od Wrocławia? Dobrze, że nie lunęło w drodze DO fryzjera! Bo dopiero by podłoga ucierpiała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 16:00
Minie Black lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sarna84 wrote:Dziewczyny mam pytanie, nie ukrywam, że bardzo liczę na odpowiedź Sanki, ale oczywiście proszę aby każda, która ma wiedzę w temacie, dorzucila coś od siebie.
Adaś skończył brać antybiotyk 2.08 (5 dni brał 2x dziennie Zinnat). Na 16.08 mamy ustaloną datę 3 szczepienia (Inf.hexa), czy i o ile odroczyć to szczepienie?Anna Stesia, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Justyna poka się w staniku
Nie wiem jak ja uniosę Lamkę ciąższą o kolejne np. 8kg, jak już ledwo chodzę i właśnie próbuję robić pedicure - nawet nie pytajcie.lamka lubi tę wiadomość
-
Minie Black wrote:Summer, spokojnie zanim mi to małż zamontuje to wiesz.... Wszystko musi nabrać najpierw mocy
Już Ty pewnie masz metody aby przyspieszyć jego pracę -
Justyna - fakt, co dostanę maila z info o ostatnich chwilach wyprzedaży, to coś wrzucam do koszyka. Ale później przypominam sobie, że miałam już nic nie kupować i wychodzę
Lamka - za te 8kg będziesz robić kolejny pedicure i zastanawiać się, jakie problemy mogłaś mieć wcześniej skoro jeszcze teraz dajesz radę