Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyolik321 wrote:Nie wiem jak jest w przypadku skracającej się szyjki, lepiej zapytaj swojego gin. Nie chciałabym źle doradzić. Kocie grzbiety możesz robić na pewno bo one nie obciążają szyjki i układu rozrodczego siłą pionową.
Co do ćwiczeń na mięśnie proste brzucha jeszcze to ja się w ogóle wstrzymam cały połóg. A mięśnie poprzeczne można praktycznie 2 tyg po porodzie, one utrzymują nam całą sylwetkę ( bo proste są osłabione) tworząc tzw gorest. A i żadnych podskoków i biegania dziewczyny!!! -
Madwitka- ja dobrze kojarzę, Ty jesteś z Krakowa i leczyłaś się w Artvimedzie?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Madwitka- ja dobrze kojarzę, Ty jesteś z Krakowa i leczyłaś się w Artvimedzie?
Reset katowice ==>provita, pisałam z wami na wątkach "testerek", a później ak sie tu przeniosłyscie i na dinusie, to siedze w krzakach, nie nadazam za Wami dziewczynyProvita Katowice, Nasz cudotwórca DR Mańka!
2014 1 IMSI==> 2 zarodki(jeden jedyny transfer) , brak mrozaków==> 06.2015córka
2017 2 IMSI ==> 2zarodki(jeden jedyny transfer) ==>jedno pięknie bijące serduszko==> 09.2018 córeczka:) -
Ech, poszłam na badania przed wyjazdem, żeby zobaczyć jak pięknie urosła mi hemoglobina i się srogo rozczarowałam:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a67f5f6195f8.png
No nic, muszę przyłożyć się do jakiejś lepszej diety chyba, no i porzucić rozpuszczalną witaminę C na rzecz soku pomarańczowego, zgapiając od Rucoli
A co do Ciebie Rucola, to ja też bardzo często mam tak, że czytam Twoje wypowiedzi i tylko kiwam głową, jakbym sama to napisałaRucola lubi tę wiadomość
-
madwitka wrote:Reset katowice ==>provita, pisałam z wami na wątkach "testerek", a później ak sie tu przeniosłyscie i na dinusie, to siedze w krzakach, nie nadazam za Wami dziewczyny
Tak, teraz widzę stopkę! Cholera, moja pamięć zawodziAlbo po prostu dziś jestem tak rozkojarzona po kolejnych złych wieściach... Muszę sobie odświeżyć zatem kogo my tu mamy z Krakowa
Wiem, że Agniechaaaa była, ale poza nią ktoś jeszcze...
madwitka lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Minie-
W sumie to chlanie wspólne to niegłupia opcja, wiemy w końcu wszyscy, że najszybciej w ciążę zachodzi patologia
Aż mi się humor poprawiłLuna1993, Minie Black, Achia, Rucola, KateHawke, Bocianiątko, Meśka, Kotowa lubią tę wiadomość
Dziewczyny, nie wiem czy wiecie (ja dzisiaj przeczytałam na blizniaczej fb grupie) - w przypadku wcześniaków lub maluchów <2500 szczepienia skojarzone są za darmo.
Wiele kobiet było zdziwionych i nikt ich nie informował i przepadło.
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny2 tygodnie temu mąż zabronił mi kupować klimatyzator przenośny, bo to "zły czas cenowy". Przywiózł wentylator z pracy. Wnioskuję, że skoro zajechalam wentylator to mogę z czystym sumieniem kupić klimatyzator? (mąż nie odbiera, potrzebuję od kogoś zgody na usprawiedliwienie
)
summer86, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Minie, masz moją zgodę! KUPUJ
Minie Black lubi tę wiadomość
Rucola chyba stąd że z mała sama ciągle siedzę
. Z mężem widzę się w przelocie bo lata z pracy do pracy.
Wczoraj mała mnie tak wykonczyła w ten upał że jak nie chiała zasnac do 23 to wykrzyczalam do M że albo praca albo my.
Wszystko spadło na mnie. Urlop - może poświęci nam z tydzień. Ech... coś we mnie pękło z tego zmęczenia. Tęsknię za starsza córka. Na szczęście w sobotę już wraca.
Phnappy mojej Dominice też przysługuje za darmo to 5w1. -
nick nieaktualnyPhnappy wrote:Dziewczyny, nie wiem czy wiecie (ja dzisiaj przeczytałam na blizniaczej fb grupie) - w przypadku wcześniaków lub maluchów <2500 szczepienia skojarzone są za darmo.
Wiele kobiet było zdziwionych i nikt ich nie informował i przepadło. -
Lusesita domyślam się, ze ciężko
Pewnie wszystko po trochu sprawia, ze jesteś przytłoczona. Każdy ma takie dni. Trzeba to przetrwać, nie ma wyjścia
Może wrzucisz jakieś zdjęcie swojego małego terrorysty#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Jezowa polubiłam za naszą zgodność, nie za wyniki
Polecam ten sok pomarańczowy, ja myślę, ze to on robi robotę.
Własnie wróciłam ze sklepu "eko" i przytachałam liście maliny, herbatkę na zgagę, herbatkę laktacyjną i czysty olejek z wiesiołka. Za 3 dni ciąża donoszona więc muszę zacząć odprawiać czary, co by Mały podążał do światła
Olik pisała o wstawaniu z łóżka, ja polecam "wstawanie przez rozchuśtanie"nie jest to moze przyjemne dla partnera, który śpi z Tobą w łóżku, a Ty 3ci raz w nocy idziesz się wysikać, ale w tym 9tym miesiącu mogę być egoistką
i faktycznie po rozhuśtaniu na boki wstaję z pozycji przechylenia na bok, podparta ręką i nie mam mocno napiętych mięśni. Co do rozstępów to póki co nie zapeszam, ale przyznaje, ze chodzę wysmarowana na okrętkę mustelą/olejkiem migdałowym/bio-oilem/palmersem/oliwką z perfecty, ale to zazwyczaj po prysznicu ją wsparowuję. U mnie w domu wszyscy rozstępowi więc wytoczyłam najcięższe działa zeby sobie potem nie pluć w brode....
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
olik321 wrote:Rucola mi chodziło o rozstęp mięśni nie skóry
Te skóry narazie mnie omijają. Odpukać w niemalowane ;p#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, my wczoraj mieliśmy na szkole rodzenia temat szczepionek. Też się dowiedziałam, że szczepionki skojarzone (wszystkie) przysługują za darmo dzieciom z masą urodzeniową poniżej 2500 gram. Było też drugie kryterium. Chodziło o tygodnie ciąży. Niestety nie pamietam, czy chodziło o dzieci urodzone przed 36 tc, czy przed 37 tc.12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc.