Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo dzięki Minie. Będzie groźnie jechać do galerii ale może emka wysle :p
Zakupiłam sobie właśnie spodnie adresowe w Lidlu za całe 29.90 i ciesze sie jak głupia. Jeszcze mnie bluza kusi ale nie ma xs A te s jakieś duże mi się wydają :p
Do zestawu mam jeszcze pizze mrożona i 8pak kaktusowWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 20:50
Rucola lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 20:02
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Izuś burak totalny. Nic nie poradzisz
Ale aktualnie spróbuj o tym nie myśleć a co do jutrzejszej ewentualnej bety to kurcze nie wiem co Ci doradzić ;/ Znając siebie pewnie sprawdziłabym przyrost, ale absolutnie nie namawiam....
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Iza rób betę - z własnego doświadczenia wiem, że jeśli nie zrobić będziesz się cały dzień stresować. Pamietam, że miałam nie robić, ale nie wytrzymałam i o 19, przed samym zamknięciem, wpadłam się pokłuć.
A szef buraczysko totalne.
Minnie zapaliłam wczoraj pierwszego fajka od ponad roku. Dziwnea Stasiu boski - jak to Stasie. Tylko mój nie potrafi jeść lodów, wszystko dookoła ubryzgane.
Kaczorka z jakiej części Szczecina jesteś?
-
A mi dziewczyny nie kazały sprawdzać bety! I posłuchałam...
Choć zdaję sobie sprawę jako bardzo to wyczekiwanie jest stresujące.
P.S Od ostatniej bety do wizyty serduszkowej minęło 14 dni! -
Justynka jak jestes na linii... jak ten stanik? na zdjeciu mało co widac, ale chodzi mi przede wszystkim o odczucia. Trzyma dobrze? jaki masz rozmiar? jaki masz obwód pod biustem a jaki w biuście?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Chyba zrobię.... Może w końcu się uspokoję ? Może zrobię w innym laboratorium??Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór wszystkim
Kolacyjka po szkole rodzenia nr3 ( temat dziś: mięśnie dna macicy- ćwiczenia, profilaktyka nietrzymania moczu, przygotowanie do porodu).
Nadrobiłam- upał na tapecie widzę. Zlinczujecie mnie ale... ja nie wiem co Wy w tych kaktusach widziciemnie tam one w ogóle nie ruszają
migdałowe Grandy to już co innego
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIza zrób, będziesz spokojniejsza. Tak to do wizyty zwariujesz myśląc, ile mogła wynosic. Ale koniecznie w tym samym laboratorium
Mam pytanie chyba głównie do Sanki, ale może któraś z Was będzie wiedziała.
Mam astmę oskrzelową i stosuje Ventolin, w ciąży też ale zdarzało się sporadycznie. Od wczoraj mam co chwilę duszności i używam więcej razy, bo naprawdę bez bym musiała jechać do szpitala- a wiadomo, w poniedziałek ważny dzień. Czy ze względu na serce małej mogę go stosować? Pytałam o to gina, ale zanim sie dowiedziałam o wadzie. Czy to jej nie szkodzi na pewno ? -
nick nieaktualnyLuna- ja też mam astmę oskrzelową i też biorę doraźnie ventolin. Nie wiem jak przy wadach serduszka ale zarówno ginekolog (a nawet 2) i alergolog mi mówili że przy astmie gorszą dla dziecka jest sytuacja jak mama ma duszności bo i ono jest wtedy niedotlenione. Więc brać. To samo dotyczy leków na astmę jakie biorę. A miałaś robioną świeżo spirometrie? Może warto by zrobić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 21:23
-
Nie znam się za bardzo na tym ale Ventolin jest sterydem i na pewno przechodzi przez łożysko. Lepiej dopytać jeszcze lekarza specjalistę. W sumie coś musisz stosować żeby się nie udusić ale może jakiś inny środek?
Edit: o widzisz -Achia bierze to mamy świeżą konsultacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 21:25
-
nick nieaktualnyAchia dawno nie miałam robionej, bo od roku nie było większych problemów. A od wczoraj dosłownie co kilka godzin mam straszne duszności i to tylko w domu, na świeżym powietrzu nie
będę musiała się przejechać z tym w przyszłym tyg do lekarza jeśli nie minie. Może to od upałów
Lunaris ogólnie moge stosować w ciąży, ale nie pomyślałam żeby spytać jak zdiagnozowalismy mała. Dziękuję :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2018, 21:27