Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Melevis, Jadranka - kiedy u Was zaczęlo się wypadanie i czy podcięłyscie z tego powodu włosy?
-
Dzień dobry
U mnie dzisiaj 200 dni do terminu porodu
Olik trzymam kciuki za szybki poród!
Aga powodzenia na połówkowychKateHawke, pilik, Tosia2323, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Emilko a co tam z imieniem??
Imię wybrane i zaklepaneBedzie Dominik Stanisław. Drugiego synka nazwiemy Stanisław Antoni, a trzeciego Antoni Dominik. Na trzecim zamykamy produkcje
Ahhh... marzenia
Olik, dzisiaj wszystkie kciuki Twoje!
Nenusia, powodzenia na połówkowych
Dobrego dnia Dziewczyny!KateHawke, pilik, Rucola, Lunaris, Bocianiątko, Karma88, Phnappy, malka, Aga9090, lamka, Lusesita, Bajkaaa lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Summer u mnie jak młoda miała 1,5 miesiąca. Nie podcinałam
Sanka ehhh. Ukochane teściowemoja na szczęście co roku wyjeżdża na 6 miesięcy do pracy do Grecji.
KateHawke proszę bardzo, specjalnie dla Ciebie świeżo cyknięte
summer86, KateHawke, Achia, reset, Amal, Yoselyn82, Luna1993, Nadzieja22, pilik, Patrycja20, Jeżowa, Rucola, Lunaris, JustynaG, Lena21, Kotowa, Bocianiątko, Phnappy, Sarna84, by7mistake, malka, lamka, Flowwer, Sanka, Lusesita, Angelika83, -Mamunia-, Morusek, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melevis- może wróćmy do tematu Waszego przyjazdu do Krakowa?
Zgłaszam się na nianię - zostanę z Twoimi dziećmi, a Ty sobie idź balować z mężem w miasto. Jezu, jaka słodycz, nie mogę
Bocianiątko lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Melevis Ty chyba nie miałaś dnia żeby się na nią zezłościć albo wkurzyć- ona jest taka bossska
Mogę się zapisać w kolejce do synowej?
Amal -odsypiaj, najgorsze za Tobą. Ja idę za 2-3 tygodnie, poczekam aż się chłodno zrobi -
Sanka , niezła teściowa! Chciała niespodziankę to ją dostała
No bo skoro liczyła,że przyjedziecie to wy zrobiliście niespodziankę i jej nie odwiedziliście
Pilik , no i teraz pytanie - czy się cieszyć czy smucić, że dla nich 20km jest problematyczne...lamka, Sanka, pilik lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Melevis, Jadranka - kiedy u Was zaczęlo się wypadanie i czy podcięłyscie z tego powodu włosy?
Długo się cieszyłam że nie wypadają no i zaczęło się ok 3 miesiące po porodzie. Do tego zgłupiała mi tarczyca - poszła w nadczynność i endo kazał odstawić letrox - więc teraz pewnie poszło w niedoczynność i dodatkowo wypadająjutro właśnie będę tsh robić...
Chyba muszę podciąć bo mam dość długie i zaczynają głupio wyglądać
Mąż też mnie ostatnio opierdzielił że sitka pod prysznicem to chyba tydzień nmie czyściłam a to było z jednego myciateż się zmartwił.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 10:35
-
Pilik wiedziałam, że Ninka nas nie zawiedzie zdjęciami - jest absolutnie przezajebista
(o ile wolno w ten sposób mówić o słodkim dziecku). Dzięki za info o fizjo, wiem, że to nic złego ale zawsze kiedy mamy wizytę u specjalisty, kontrole czy badanie wraca stres i strach, który przeżywałam na początku. Zaraz zadzwonię się umówić
Melevis - te oczy będą łamać wiele męskich sercmogłaby spokojnie grać w reklamie - wszystko bym kupiła :p
Amal ja tez średnio wspominam glukozę, ale było do przeżycia
Emilka fajnie, że już wybraliście i doszliście do porozumienia co do imienia
Ach te teściowe... moja już wczoraj przeżywała, że ja koedys wrócę do pracy i nie mogła się pogodzić z tym, że Franio miałby iść do przedszkola - przypomnę, że on ma niecałe 9 tygodni
Koedy przyjeżdżała do nas ze 3 razy w roku, a teraz była już chyba z 6 od narodzin małego - czuje totalny przesytRucola, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
olik mocne kciuki dziś za Ciebie! Niech już się rozkręci!
Nika a mi wielkość banana odpowiada. Nasza Emilka jest właśnie wielkości banana.Nie pozabijaj ludzi tam!
admiralka teraz już z górki.Cyferki lecą na łeb na szyję.
pilik sama słodycz na tych zdjęciach!!!
Melevis te jej oczy tak hipnotyzują!
Rano wyskoczyłam na małe zakupy, mąż do jutra w pracy, a ja na spokojnie na kanapie pracuję, obrabiam comiesięczne papiery i szukam różnych rzeczy w necie dla Małej.
No i mamy skończony 21 tydzień ciąży! Jejku jak fajnie to widzieć na suwaczku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 10:53
Tosia2323, Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Olik - kciuki mocno zaciśnięte!!!
Aga - powodzenia na połówkowych
Melevis - cudowna córa, Stasio też przystojniak co widać po avatarzeAle Ty śliczna jesteś więc co się dziwić
Miłego Dnia!
Aga9090 lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane