Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola wrote:lenka lubię za wszystko poza końcówką
Kiedy macie kontrolę Hb u Frania?
W środę czyli 6 dni, mam nadzieję, że szybko przeleci i jest fajna poprawa, bo nie ukrywam, że podawanie takiemu maluszkowi czegoś co jest proszkiem do rozpuszczenia i podania najleoiej na łyżeczce jest kłopotliwe, ale najważniejsze, że przynosi efekty -
Dziewczyny cały czas stresuję się mysląc o Oliku. pewnie dlatego, ze sama czuję oddech porodu na plecach... Oby szybciutko nam wstawiła piękną fotkę
A ja tymczasem siedzę sobie w naszej "nowej" sypialni, porządkuje, układam, przestawiam.... wczuwam sięDobrze będzie naszej trójce w nowym pokoiku.
Jeżowa, Karma88, Lunaris, Achia, Phnappy, Aga9090, lamka, KateHawke, Lusesita, pilik, Lena21, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mi udało się już sprzedać fotelik, o którym pisałam wcześniej
dzięki Justyna za podpowiedź
A moi głośni sąsiedzi od imprez sprawili sobie psa.. szczeniak, 4mce, jest słodki. Ale będzie duży, ma tak masywne łapy że szok. Jego jedna łapa jest jak dwie łapy mojej Bajli. Wygląda na boksera.. mam nadzieję że uda im się go wychować, bo syn to nadal nie mówi dzień dobry ani mi ani mężowi..no i oby nie szczekał!:pJustynaG, lamka, Nadzieja22, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Amal wrote:Melduję że żyje.. Spodziewałam się że będzie dużo gorzej. A teraz idę odsypiać. W nocy nie szło spać bo taka była dzika ulewa i burza. Dziś miasto wygląda jak po huraganie..
Ja wypiłam duszkiem i nawet mi smakowałonie wiem o co chodzi z tym, że wymioty itp... jak b słodka herbata
Ale najważniejsze, że wynik był ok, czego Tobie również życzęAmal lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Phnappy wrote:Ja wypiłam duszkiem i nawet mi smakowało
nie wiem o co chodzi z tym, że wymioty itp... jak b słodka herbata
Mam takie samo odczucie.Phnappy lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Wczoraj prosiłam Olik o przekazanie brzuszka wiec dzisiaj wszystkie moje 4 kciuki mocno zaciśnięte!!
Phnappy, Rucola, Achia, summer86, Aga9090, Karma88, lamka, Jeżowa, Nadzieja22, KateHawke, Flowwer, Lusesita, pilik, Lena21, Emiilka lubią tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualnyWłaśnie dotarłam do domu
Wszystko prawidłowe, serce, płyn owodniowy, buźka, nosek, czaszka, płuca, kręgosłup itd.
Waży 417g,serce bije 140 ud/min
Łożysko przodujace brzerznie. Szyjka tu wyszła 19 mm.
Jedyne zdjęcie jakie sensowne jest to zdjęcie siusiaka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33f148719c45.jpg
Dziękuję za kciuki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 12:01
Lunaris, Rucola, Phnappy, Patrycja20, Achia, Ania1003, JustynaG, malka, blue00, by7mistake, Karma88, Tosia2323, lamka, Nadzieja22, Jeżowa, summer86, KateHawke, Luna1993, Flowwer, Sanka, Lusesita, Amal, Yoselyn82, pilik, Angelika83, -Mamunia-, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Nenusia lubię za wszystko poza krótką szyją
a siusiorek jak ta lala
Za 15 min ja wychodzę oglądać swojego- mam nadzieję że Dr da podejrzećRucola, Aga9090, JustynaG, Karma88, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Aga - gratulacje
ale szyjka rzeczywiście wyszła krótka, musisz się oszczędzać!
Aga9090 lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualnyRucola wrote:dziewczyny czy któras z Was ma biustonosz do karmienia medeli?
Amal odpoczywaj.
Pilik, Melevis wasze dziewczyny są zajebiste
Emilka wspaniałe imię, świetny wybór!
Zapisałam się dzisiaj na USG III trymestru na 20.09.i dostałam wyniki biocenozy, jest wszystko ok, uff!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 12:30
Karma88, Rucola, Lunaris, Achia, Aga9090, Jeżowa, Nadzieja22, Tosia2323, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:Rucola-a jakiś nowy objaw się pojawił może?
Olik na pewno lada chwila pozna swoje małe, wielkie Szczęścieoby jak najdłużej!!!!
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lamka super
w którym tygodniu robisz USG 3 trymestru?
Zmykam na wizytę, do potem -
nick nieaktualnyLunaris wrote:Lamka super
w którym tygodniu robisz USG 3 trymestru?
Zmykam na wizytę, do potem
Zajrzałam do mamyginekolog :p pisze ona tak:
"Z praktycznego punktu widzenia – bliżej 28 tygodnia zazwyczaj są nieco wyraźniejsze zdjęcia, bo dziecko ma „więcej miejsca” ale za to bliżej 32 tygodnia jesteśmy w stanie wyłapać powikłania (np. oznaki niewydolności łożyska), które w 28 tygodniu u części kobiet mogą być jeszcze niewidoczne.
Dlatego, jeżeli musiałabym wybrać jeden termin to poleciła bym 30 tydzień, aby obie kwestie wyważyć."Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 12:40
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hmm, to wygląda na to, że ja miałam USG III trymestru na ostatniej wizycie i nie byłam tego świadoma! Ale skoro wszystko w porządku, to moja niewiedza była bez znaczenia
Ależ się nie mogę doczekać informacji od Olik!!! No i teraz pytanko za sto punktów - kto następny, Justyna czy Rucola!!!ekscytujący ten sierpień!
Aga gratuluję zdrowego synka! Teraz już wiem, gdzie się patrzy w poszukiwaniu siusiaczka
Lamka super, że wyniki ok
Na dniach urodziła też taka dziewczyna, którą oglądam na YouTube - wiele lat walki z niepłodnością, kilka procedur IVF, jak się w końcu udało to niestety córeczkę straciła w 20 tygodniu ciąży... Ale teraz, trochę ponad rok później, urodziła zdrową córeczkę! Jak dobrze wiedzieć, że nawet po najcięższej burzy może wyjść najjaśniejsze słońce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 12:51
Aga9090, Lunaris, lamka, KateHawke, Minie Black, Lusesita, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość