Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za podpowiedź dziewczyny. Będę celować w 30 to w takim razie
Siedzę pod drzwiami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 13:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLunaris kciuki
Dziewczyny które są podobnie jak ja 22tc, czujecie codziennie ruchy? Chyba Oskar się przekręcił czy coś bo mam wrażenie że słabiej go czuję. Albo włącza mu się rytm dobowy i w ciągu dnia praktycznie nic, a dopiero na wieczór jakąś aktywnośc się pojawia. Oczywiście ja już się stresuje mimo że w pt było USG i wszystko było super
Lunaris lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga9090 wrote:Aicha czuję codziennie ale najbardziej wieczorem lub po zjedzeniu i nie zawsze tak wyraźnie
Chyba pójdę zjeść szarlotkęja też od paru dni dosłownie najbardziej czuję wieczorem... A wcześniej nie zauważyłam jakiejs głównej pory dnia.
-
nick nieaktualnySwoją drogą właśnie widziałam story mamyginekolog która wraca z USG i przyznała że jednym z problemów ( a mówi że ma ich parę i wszystkich nie zdradzi) jest hipotrofia u jej Maleństwa. Mówi że jej dziecko jest bardzo,bardzo,bardzo małe i walczą o każdy tydzień i każdy gram...
-
nick nieaktualnyAchia wrote:Chyba pójdę zjeść szarlotkę
ja też od paru dni dosłownie najbardziej czuję wieczorem... A wcześniej nie zauważyłam jakiejs głównej pory dnia.
A wieczorem to chyba wszystkie maluchy są najbardziej aktywne
-
nick nieaktualny
-
Już po, widziałam synka na usg ale nie dostałam fotek.
Rośnie dalej jak na drożdżach, wymiarami przekracza termin o 1,5 tyg. Waga 730g. Następna wizyta z Usg 3 trymestru po 24 września. Fundne sobie 4D, a co!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 13:23
summer86, Achia, Jeżowa, Aga9090, JustynaG, Flowwer, lamka, Karma88, Rucola, KateHawke, ibishka, malka, blue00, Cabrera, Lusesita, Patrycja20, Yoselyn82, Phnappy, Angelika83, Nadzieja22, Lena21, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Aga, Lunaris Bardzo cieszą mnie dobre wieści od Was!
Olik , mam nadzieję, że cisza z Twojej strony oznacza, że już tulisz swojego Marcelka.
Rucola , to u mnie jest odwrotnie. Wszyscy pytają czy się stresuję zbliżającym się porodem... a ja mam w sobie spokój. Może sam fakt, że ostatnio miałam wizyty co tydzień sprawił, że jestem spokojniejsza.
Tak czy siak, nasze szkraby mają termin na wrzesień więc się spieszyć jakoś bardzo nie musząChoć psychicznie nastawiam się na sierpień.
Lunaris, Aga9090, Rucola lubią tę wiadomość
-
Lunaris super. 730g kawał chłopaka.
Achia ja czuję Małą. Z reguły rano i wieczorem. Ma swoje jedno miejsce, które sobie upodobała do kopania chyba. Ale kilka dni temu miałam tak, że nie byłam pewna czy ją rano czułam, w dzień tak samo, zaczęłam się koło 18 już nakręcać (jak to ja!), ale zaczęłam na spokojnie na leżąco macać i kopała w zupelnie innym miejscu niż zwykle i to tak gdzie na brzuchu mam więcej tłuszczu i ewidentnie w tym miejscu o wiele słabiej ją czułam, ale na szczęście czułam, więc się uspokoiłam.
Jedz słodkie i czekaj aż zacznie brykać.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Generalnie jak się patrzy na listę to mamy zapewnione atrakcje porodowe do połowy września
a potem (może) chwila oddechu i znowu atrakcje w zasadzie do ponad trzech króli
a od końca stycznie nowego roku laski znowu szaleją z porodami.
KateHawke lubi tę wiadomość
-
Lunaris super!
Twój synek też porządnie rośnie
ja dziewczyny też jestem wystraszona... bardzo boję się zmiany, jaka ma nastąpić w moim życiu i boję się z powodów czysto egoistycznych. Boję się, że przez wieczne zmęczenie i niewyspanie nie będę kochać mojej córeczki tak bardzo, jak wszyscy to opisują... Że nie ogarnę tego wszystkiego, dziecka, domu, siebie, małżeństwa. Jestem złą panią domu, jestem niezorganizowana i do tego bałaganiara ii obawiam się, że to wszystko przełoży się na fakt, że będę złą matką. Nie umiem się pozbyć tego uczucia. Nie zrozumcie mnie źle, bardzo chciałam dziecka, wiem na co się decydowałam, ale im bliżej, tym bardziej do mnie dociera co to znaczy i nie wiem, ogarnia mnie przerażenie.Lunaris, Karma88, lamka, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Olik mam nadzieję że tulisz Marcelka
Lunaris kawał synka
Malwas twoja corka powinna w reklamach brać udział!!Lunaris lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Jeżowa
jeśli masz takie obawy i wątpliwości to świadczy tylko o tym że będziesz świetną mamą!
Masz prawo mieć bałagan w domu, nie ugotowane i nie zrobione po porodzie- pamiętaj o tym. SZCZĘŚLIWA MAMA TO SZCZĘŚLIWE DZIECKO!
Lepiej być wyspaną niż padać na twarz ze szmatą w ręku. Dajmy sobie prawo do zwolnienia obrotów- niech nasze nowe życie obraca się w okół nowego życia -naszego dziecka.
Ja planuję zamknąć się na 4 spusty przez pierwsze 3 miesiące i skupić na dziecku a jak ktoś przyjdzie i mi piśnie że coś jest nie zrobione to wręczę ścierkę i odkurzacz a sama wyjdę sobie na spacer z synem :]
Flower jak się masz?JustynaG, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Jeżowa, myślę, że każda z nas ma świadomość, że dziecko sporo zmieni w naszym życiu. I to bez względu na to czy to pierwsze, drugie, trzecie, czwarte... Po prostu, każdy nowy domownik w domu to są jakieś zmiany. I mamy prawo się tego obawiać.
Też nie jestem Perfekcyjną Panią Domu. No i co z tego? Nic.
Najważniejsze, że w domu jest miłość i zrozumienie.
A to, że okna nieumyte... albo kurze nie starte... to drobiazgi. I nie mam zamiaru się nimi przejmować.
Achia, Rucola, Lunaris, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Kochane w ccc jest do soboty promo na klapki sandały baleriny i espadryle - 40% dla klubowiczów. Za 100zl kupilam 4pary bucików
)
Lunaris, Lusesita, Yoselyn82 lubią tę wiadomość