Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie też wenflon bolał strasznie, a miałam dwa
raz mi za szybko puściły oxy i myślałam że mi dłoń rozsadzi... Chyba tego się boje najbardziej podczas porodu.
Jeżowa kochana dziękuję za miłe słowa :* ja wiedziałam o tym rozwarciu już od 2 tygodni, ale wtedy nic nie było ważne tylko serduszko. A jednak pomiar pomiarowi nierówny, więc zobaczymy co mój gin powie. I tak nie sądzę żebym rodziła w terminie, Nika także więc najważniejszy przekroczony 30 tc. Mi lekarz od początku życzył porodu w 34 więc nie jest źle
Olik kochana powodzenia, czekamy na Marcela i trzymam z Zuzia mocno kciuki !Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 07:43
JustynaG lubi tę wiadomość
-
Jadranka - to w identycznym czasie jak u mnie zaczęły wypadać. Niestety trwało to niemal 3 miesiące. Zaczęłam używać zwykłej odżywki do włosów Garniera i jakby trochę było lepiej. Ale może to taki efekt placebo
Na pocieszenie powiem Ci, że teraz odrasta mi masa nowych włosówmoże trochę to czasami wkurza, bo wystają takie kilkucentymetrowe odrosty. Ale kiedyś i to minie.
Więc głowa do góry - nie powinnaś być łysaa na szczotkę to chyba czasami lepiej nie patrzeć, bo depresji można się nabawić..
Minie Black, Jadranka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olik, trzymam kciuki! Teraz niewątpliwie Twoja kolej!
-
Olik- kciuki za Ciebie i Marcelka!
A ja się witam w 24 tygodniu
Moja córeczka jest już wielkości szynszyla albo oberżyny, zależnie od aplikacji
Cieszę się że wyrosła z etapu świnki morskiej i banana, bo jakoś ich nie lubię.
Zapowiadam że w tym tyg. będę rzadzej pisać, ale postaram się czytać wieczorami. No cóż, jak się mieszka w 3-mieście to trzeba się liczyć z tym że goście przyjeżdżają w kilku turnusach
Trzymajcie kciuki za moją cierpliwość do ludzi!lamka, Luna1993, Lena21, Patrycja20, Lunaris, pilik, Bajkaaa, Jeżowa, KateHawke, Lusesita, Nadzieja22, Achia, Emiilka, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga, będzie dobrze! Rozkoszuj się jedną z nielicznych okazji do oglądania nerek i półkul mózgowych własnego dziecka
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
Olik mam ciarki! Zaraz poznasz swojego wyczekanego synka!
Dzień dobry!
Lusesita też to przechodziłam, myślałam, że jej z nerwów ręce poodgryzamdoszło do tego, że wkurzała się już w trakcie przekręcania na brzuch. Teraz już luzik, bo przekręca się w każdą stronę, ale przez 2 miesiące, zanim doszła jak ogarnąć zwrot na plecy, byłam pewna, że z nią oszaleję
I tak nieśmiało chciałam pochwalić młodą, bo od kilku dni raczkujemalka, JustynaG, Yoselyn82, Minie Black, Lena21, Patrycja20, lamka, pilik, Bajkaaa, Jeżowa, Luna1993, KateHawke, Sarna84, Lusesita, Nadzieja22, Achia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Witam sie poranna pora
spac nie moge bo burczy mi w brzuchu i zjem sobie dzisiaj owsianke znow, ja sobie dosalam bo tak mi najlepiej smakuje
Olik kochana kciuki mocne, oby poszlo szybko i sprawnie!!
Aga mocne kciuki za twojego maluszka!
Rucolka ciaza donoszona zaraz bedziesz miala, wiec mozesz powolutku juz rodzic
Dziewczyny ja zakladalam wenflony bezbolesnieAga9090, lamka, pilik, Jeżowa, malka, KateHawke, Nadzieja22, Emiilka, Karma88 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Olik wieeeeelkie kciuki !
Kaczorka, Jadranka mi tez straszliwie wypadają włosy, ale na to się chyba nic nie poradzi:/ używam odzywek jak wcześniej, nawet mój mąż już pytał czy wszystko ok, bo moje włosy są wszędzie
Rucolka mi tez odchodził gesty śluz kilka dni przed cc, ale nie wiem czy to było toważne info - z tego co mówił mój gin to jeśli odejdzie czop to nie należy już „masowac krocza penisem” ze względu na ryzyko infekcji
Pilik miło Cię widzieć, czekam na zdjęcia Ninkikorzystacie może z fizjoterapety? My mamy mieć kontrolna wizytę za pare dni i trochę mnie martwi to, że on nadal dużo częściej chce leżeć na prawej stronie mimo że bardzo tego pilnujemy
Summer nie martw się tymi przerwami w karmieniu, Franek w dzień je co 2,5-3 h a w nocy ma przerwę ok 5h a przybiera dużo - od porodu do 7t4d przybrał 1750g. U Ani tez będzie dobrze, zobaczysztrzymam kciuki
Rucola lubi tę wiadomość
-
Olik kciuki zaciśnięte!
Amal, powodzenia na glukozie!
Aga, będzie wszystko dobrze na połówkowych! Kciuki!
Melevis brawo dla małej!
Lusesita, to zeczye Ci żeby opanowała jak najszybciej obroty w obie strony!
U mnie Fela od paru dni obraca się z pleców na lewy bok. Prawy na razie ją nie interesujeAga9090 lubi tę wiadomość
-
Nika, skąd ja to znam... Ale w tym roku wszyscy odwiedzali nas szybciej żeby na głowie nie siedzieć ciężarnej w zaawansowanej ciąży.
No ale jak moją mamę zapraszałam to zawsze coś jej nie pasowało... to teraz postanowiła zrobić mi niespodziankę i przyjechać. Tzn. oficjalnie o tym nie wiem bo to przecież niespodzianka. Tylko, że ja nie lubię "wizyt-niespodzianek"
Ale szczerze mówiąc - wolałabym by przyjechała jakiś miesiąc po porodzie niż teraz. Po prostu, jestem na etapie posiadania kontroli. Mam siły to idę na spacer, nie mam - to po prostu rozkładam się na kanapie i mój eMek to rozumie.
No i o przyjściu Małej, forum będzie wiedziało pewnie w trakcie... ale rodzina po wszystkimRucola, pilik, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze czekam na 4 przesyłki, poniedziałek, wtorek środa mam zajęcia w szkole rodzenia i w zasadzie... Chciałabym wytrzymać do tego czasu, ale ja mogę sobie chcieć. Tu rządzi Dzieć !!!
Chyba jestem tu pierwszym świrem który chce jak najdłużej chodzić w ciąży donoszonej :pLuna1993 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021