X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik kciuki zaciśnięte :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też wenflon bolał strasznie, a miałam dwa :/ raz mi za szybko puściły oxy i myślałam że mi dłoń rozsadzi... Chyba tego się boje najbardziej podczas porodu.

Jeżowa kochana dziękuję za miłe słowa :* ja wiedziałam o tym rozwarciu już od 2 tygodni, ale wtedy nic nie było ważne tylko serduszko. A jednak pomiar pomiarowi nierówny, więc zobaczymy co mój gin powie. I tak nie sądzę żebym rodziła w terminie, Nika także więc najważniejszy przekroczony 30 tc. Mi lekarz od początku życzył porodu w 34 więc nie jest źle

Olik kochana powodzenia, czekamy na Marcela i trzymam z Zuzia mocno kciuki !

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 07:43

JustynaG lubi tę wiadomość

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadranka - to w identycznym czasie jak u mnie zaczęły wypadać. Niestety trwało to niemal 3 miesiące. Zaczęłam używać zwykłej odżywki do włosów Garniera i jakby trochę było lepiej. Ale może to taki efekt placebo ;)
    Na pocieszenie powiem Ci, że teraz odrasta mi masa nowych włosów :) może trochę to czasami wkurza, bo wystają takie kilkucentymetrowe odrosty. Ale kiedyś i to minie.
    Więc głowa do góry - nie powinnaś być łysa :) a na szczotkę to chyba czasami lepiej nie patrzeć, bo depresji można się nabawić..

Minie Black, Jadranka lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Lucia88 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik, powodzenia!
    Zaraz wychodzę na 12h do pracy, więc jak wrócę, to Marcelek będzie z Tobą!

PRZERWA W STARANIACH

29.05- neurolog
    31.05- psychiatra
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik czekamy na was! <3 powodzenia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik <3

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik, trzymam kciuki! Teraz niewątpliwie Twoja kolej!

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Jadranka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik - powodzenia! <3

Kaczorka :***

Kaczorka lubi tę wiadomość

3jvzcwa1t1jbpiaq.png
    8.04.2018 3160 g Emilka
    13.08 || <3 8 cs
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik- kciuki za Ciebie i Marcelka!

A ja się witam w 24 tygodniu :)
    Moja córeczka jest już wielkości szynszyla albo oberżyny, zależnie od aplikacji :D
    Cieszę się że wyrosła z etapu świnki morskiej i banana, bo jakoś ich nie lubię.

Zapowiadam że w tym tyg. będę rzadzej pisać, ale postaram się czytać wieczorami. No cóż, jak się mieszka w 3-mieście to trzeba się liczyć z tym że goście przyjeżdżają w kilku turnusach ;)
    Trzymajcie kciuki za moją cierpliwość do ludzi!

lamka, Luna1993, Lena21, Patrycja20, Lunaris, pilik, Bajkaaa, Jeżowa, KateHawke, Lusesita, Nadzieja22, Achia, Emiilka, Karma88 lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaraz jadę na połówkowe, jestem przerażona.... :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliczku powodzenia!! Marcelek już dzisiaj da buzi mamusi. :-)

Amal niech moc będzie z Tobą.

Aga nie bój się, z synkiem na pewno wszystko dobrze. Czekamy na wieści.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2018, 08:15

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, będzie dobrze! Rozkoszuj się jedną z nielicznych okazji do oglądania nerek i półkul mózgowych własnego dziecka ;)

Aga9090 lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Melevis Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik mam ciarki! Zaraz poznasz swojego wyczekanego synka! <3

Dzień dobry!

Lusesita też to przechodziłam, myślałam, że jej z nerwów ręce poodgryzam :D doszło do tego, że wkurzała się już w trakcie przekręcania na brzuch. Teraz już luzik, bo przekręca się w każdą stronę, ale przez 2 miesiące, zanim doszła jak ogarnąć zwrot na plecy, byłam pewna, że z nią oszaleję :D

I tak nieśmiało chciałam pochwalić młodą, bo od kilku dni raczkuje :)

malka, JustynaG, Yoselyn82, Minie Black, Lena21, Patrycja20, lamka, pilik, Bajkaaa, Jeżowa, Luna1993, KateHawke, Sarna84, Lusesita, Nadzieja22, Achia, Emiilka lubią tę wiadomość

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie poranna pora :D spac nie moge bo burczy mi w brzuchu i zjem sobie dzisiaj owsianke znow, ja sobie dosalam bo tak mi najlepiej smakuje :)

Olik kochana kciuki mocne, oby poszlo szybko i sprawnie!! :)

Aga mocne kciuki za twojego maluszka! :)

Rucolka ciaza donoszona zaraz bedziesz miala, wiec mozesz powolutku juz rodzic :)

Dziewczyny ja zakladalam wenflony bezbolesnie :D

Aga9090, lamka, pilik, Jeżowa, malka, KateHawke, Nadzieja22, Emiilka, Karma88 lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik wieeeeelkie kciuki !

Kaczorka, Jadranka mi tez straszliwie wypadają włosy, ale na to się chyba nic nie poradzi:/ używam odzywek jak wcześniej, nawet mój mąż już pytał czy wszystko ok, bo moje włosy są wszędzie

Rucolka mi tez odchodził gesty śluz kilka dni przed cc, ale nie wiem czy to było to :) ważne info - z tego co mówił mój gin to jeśli odejdzie czop to nie należy już „masowac krocza penisem” ze względu na ryzyko infekcji ;)

Pilik miło Cię widzieć, czekam na zdjęcia Ninki <3 korzystacie może z fizjoterapety? My mamy mieć kontrolna wizytę za pare dni i trochę mnie martwi to, że on nadal dużo częściej chce leżeć na prawej stronie mimo że bardzo tego pilnujemy

Summer nie martw się tymi przerwami w karmieniu, Franek w dzień je co 2,5-3 h a w nocy ma przerwę ok 5h a przybiera dużo - od porodu do 7t4d przybrał 1750g. U Ani tez będzie dobrze, zobaczysz :) trzymam kciuki

Rucola lubi tę wiadomość

• malka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik kciuki zaciśnięte!

Amal, powodzenia na glukozie!

Aga, będzie wszystko dobrze na połówkowych! Kciuki!

Melevis brawo dla małej!

Lusesita, to zeczye Ci żeby opanowała jak najszybciej obroty w obie strony!

U mnie Fela od paru dni obraca się z pleców na lewy bok. Prawy na razie ją nie interesuje ;)

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik Kochana!!! Kciuki!!! Życzę Ci aby było krótko, zwięźle i na temat i w miarę możliwości przyjemnie!!!

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga rozumiem stres,nie da się do tego podejść na luzie ale wszystko będzie dobrze, powodzenia!!!

Synek 💚 31.08.2018r.
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika, skąd ja to znam... Ale w tym roku wszyscy odwiedzali nas szybciej żeby na głowie nie siedzieć ciężarnej w zaawansowanej ciąży.
    No ale jak moją mamę zapraszałam to zawsze coś jej nie pasowało... to teraz postanowiła zrobić mi niespodziankę i przyjechać. Tzn. oficjalnie o tym nie wiem bo to przecież niespodzianka. Tylko, że ja nie lubię "wizyt-niespodzianek"
    Ale szczerze mówiąc - wolałabym by przyjechała jakiś miesiąc po porodzie niż teraz. Po prostu, jestem na etapie posiadania kontroli. Mam siły to idę na spacer, nie mam - to po prostu rozkładam się na kanapie i mój eMek to rozumie.
    No i o przyjściu Małej, forum będzie wiedziało pewnie w trakcie... ale rodzina po wszystkim ;)

Rucola, pilik, Karma88 lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2018, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze czekam na 4 przesyłki, poniedziałek, wtorek środa mam zajęcia w szkole rodzenia i w zasadzie... Chciałabym wytrzymać do tego czasu, ale ja mogę sobie chcieć. Tu rządzi Dzieć !!!
    Chyba jestem tu pierwszym świrem który chce jak najdłużej chodzić w ciąży donoszonej :p

Luna1993 lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
‹‹ 1522 1523 1524 1525 1526 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ