Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam nadzieje ze tez juz nie bawem bede kupować ciuszki i rzeczy dla maluszka
Rucola, summer86, pilik lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Yoselyn na pewno tak będzie, a gdzie się podział Twój suwaczek?
Nam położna na sr mówiła, że trochę panika jest z tymi materacami kokos-gryka, a tak naprawdę są dobre, ale i tak nie kupię.
rozmawiała że mna kolezanka ktora tez czeka na dziecko a jest na forum żebym lepiej usunęła by nie rzucalo sie w oczy gdyby ktoś cos mial do tego. Wiec zrobiłam to.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny czy wy wiecie gdzie na Śląsku mozna iść na prywatne lekcje języka hiszpańskiego? Moze być nawet rodowy HiszpanMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
My finalnie kupujemy z Ikei
łóżeczka Gulliver + materacyki lateksowe Skonast pewnie, jeszcze podpytam w sklepie.
Lamka - a może to żyła? Mi się zrobił żylak między cyckamiwygląda trochę jak siniak, ale niestety to żylak i chyba nie zejdzie. Na brzuchu też mam sporo widocznych żył.
Znalazłam dzisiaj na limango promocję na fotelik+baza recaro za ok 600zł. Sprawdziłam i niestety Recaro nie pasuje do naszego adaptera, więc odpada. Ale promocja wydaje mi się b dobra. Sam fotelik np Guardia kosztuje wg producenta prawie 900zł a tutaj komplet za 600zł..
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualnySkoro mam to nie wyrzuce, zdziwiło mnie to tylko, bo te parę lat temu to był absolutny hit
teraz też bym kupiła zwykły piankowy, bo w sumie to dla mnie zbędny bajer.
Lamka nie mam pojęcia co to za siniak, nie pomogę
Co do mojej wizyty to nie chce jutro wyjść na panikare... Ale:
1. Bolesne skurcze nie są chyba normalne na tym etapie, te przygotowujace są nieprzyjemne ale bezbolesne? Lena pisała kiedyś że 10 dziennie może być, ja mam tyle albo i więcej
2. Skoro mam rozwarcie i nagle śluzu jest chwilami mnóstwo, wyglądowi przypomina czop (tyle że bez krwi) to chyba jest to czop
3. Bóle miesiaczkowe mam mniejsze, większe ale jednak już któryś dzień z rzędu
4. Biegunki i osłabienie
5. Mam prawo panikowac po pierwszej ciąży
Chyba to się składa w całośc, że chce sprawdzić co się dzieje.
Fotelika nie mam Recaro, ale fotele w samochodzie są tej firmy i w życiu wygodniejszych nie widziałam. Więc podejrzewam, że foteliki równie dobrze są skonstruowane -
nick nieaktualny
-
Lamka - ja miałam takie zasinienie wokół pępka. Bałam się przepukliny. Ale po ciąży nie ma po tym śladu.
A chciałam się pochwalić, że Alutka zrobiła dziś samodzielnie dwa krokia jaka dumna z siebie była! I uhahana :p
Rucola, summer86, KateHawke, lamka, Achia, Aga9090, Nadzieja22, Luna1993, Siwulec, Patrycja20, Bajkaaa, Phnappy, Jeżowa, JuicyB, Bocianiątko, JustynaG, Yoselyn82, pilik, malka, Angelika83, Lunaris, Emiilka, Karma88, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Lunka ja z objawów które masz, to na Twoim etapie każdy pojedynczy potraktowałabym jako powód do niepokoju. I tak serio to nie wiem czy czekałabym na jutrzejsza wizytę czy nie uderzyłabym na IP...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Kaczorka wrote:
A chciałam się pochwalić, że Alutka zrobiła dziś samodzielnie dwa krokia jaka dumna z siebie była! I uhahana :p
Kaczorka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Kaczorka, gratulacje dla Alutki!
I dla Waszych stalowych nerwów
domyślam się, że musicie być teraz mega czujni gdy uczy się chodzić.
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:Wiem, że wiele z was już by było na ip, jeśli jutro skieruje mnie do szpitala to nawet nie przejdzie mi przez myśl żeby dyskutować
Kochana to Ty czujesz najlepiej co dla Was jest najlepsze. My mozemy doradzać ze swojego punktu widzenia, ale to jest Twoja decyzja. Jesli będziesz czekać do jutra to chociaż staraj się wypoczywac, nie przeciążać i jak najmniej denerwowac#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Summer - no trzeba mieć refleks dobry przy takiej nauce :p Ale jest na tyle rozsądna, że na więcej pozwala sobie na puzlach piankowych albo w łóżeczku, bo wie, że jak fiknie, to na miekkie
Luna - myślę, że Twemu mężowi by się przydał kubeł zimnej wody. -
Hej ja tylko na moment wrzucam moja Zosie, potem usunę zdjęcie,
Luna trzymam kciuki byście jeszcze kilka tyg w dwupaku byłyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 18:26
lamka, Rucola, Kaczorka, StaraczkaNika, Phnappy, JuicyB, Minie Black, Patrycja20, blue00, 91Ewela09, Bocianiątko, Achia, Luna1993, Karma88, summer86, Nadzieja22, Flowwer, KateHawke, Jeżowa, Siwulec, Bobisia, JustynaG, Yoselyn82, Aga9090, pilik, Sarna84, -Mamunia-, malka, Angelika83, olik321 lubią tę wiadomość
-
Mamuśki, doradźcie mi proszę, czy sa jakieś nieoczywiste gadżety które bardzo przydają się przy niemowlaku? Jestem już w zasadzie gotowa na przywitanie Lewka i zaczynam się stresować. Chcę czymś zająć głowe, moze mi się uda jeśli będe musiała czegoś poszukać#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola ja muszę poszukać otulacza i nie wiem co jest fajne ale w sumie potrzebuje na już bo ona chyba jednak lubi być tulona więc wg mnie taki gadżet
A co do słodkości Zosieńki to fakt do zacalowania mój niespioszek jestRucola, KateHawke lubią tę wiadomość