Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucola wrote:Mamuśki, doradźcie mi proszę, czy sa jakieś nieoczywiste gadżety które bardzo przydają się przy niemowlaku? Jestem już w zasadzie gotowa na przywitanie Lewka i zaczynam się stresować. Chcę czymś zająć głowe, moze mi się uda jeśli będe musiała czegoś poszukać
O taki, tylko zamiast Gośka imię dziecka i będzie elegancko!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/261c88f35993.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 16:27
Achia, Luna1993, Rucola, Bajkaaa, Nadzieja22, Jeżowa, summer86, Siwulec, Phnappy, Bocianiątko, pilik, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja muszę się pochwalić, Anastazja od godziny śpi w wozku bez kolysania. Normalnie jestem w szoku, stoję przy wozku i podziwiam widok grzecznie śpiącego mojego dziecka.
Patrycja20, Bajkaaa, Rucola, Achia, Karma88, Nadzieja22, KateHawke, Jeżowa, Siwulec, Luna1993, JustynaG, Yoselyn82, Phnappy, Aga9090, pilik, Lunaris, Emiilka, ibishka, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCudowna Zosia, malutki anioleczek
po raz setny gratuluję Bajeczko, że byłaś taka dzielna
Cały dzień leżę, uczę się, Tosia robi w domu burdel, zaraz emek wraca i będzie sprzątał po niej
Co do gadżetów to mi się przydała dobra lektura, bo mała całe dnie spala i się nudziłamRucola, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
hehehe, no dobra, otulacze mam, kieliszek mam, opiekunki nie mam, ale mam emka
, na przesypianie całych dni nie liczę
Wychodzi na to, ze trzeba siedzieć i czekać :p
Dziś w moim szpitalu jest zorganizowane spotkanie z lekarzem położnikiem, można zadać jakieś pytania... Pewnie pojadę i posłuchamMinie Black, Bocianiątko lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Luna1993 wrote:Cudowna Zosia, malutki anioleczek
po raz setny gratuluję Bajeczko, że byłaś taka dzielna
Cały dzień leżę, uczę się, Tosia robi w domu burdel, zaraz emek wraca i będzie sprzątał po niej
Co do gadżetów to mi się przydała dobra lektura, bo mała całe dnie spala i się nudziłam
Luna jesteś jeszcze bardziej dzielna niż ja pamiętaj o tyma burdel trudno niech będzie ważne że ty się nie meczysz a młoda szczęśliwa
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Rucola wrote:Mamuśki, doradźcie mi proszę, czy sa jakieś nieoczywiste gadżety które bardzo przydają się przy niemowlaku? Jestem już w zasadzie gotowa na przywitanie Lewka i zaczynam się stresować. Chcę czymś zająć głowe, moze mi się uda jeśli będe musiała czegoś poszukać
Pewnie przesadzam, ale mój mąż jest z tych delikatnych - nie każdy proszek czy płyn mu odpowiada, po niedopłukanym Vanishu cały się drapie. Na dzieciusiu tym bardziej nie będę testować działania silnych odplamiaczyRucola lubi tę wiadomość
-
Bajka, śliczna Zosia
A co do nieśpioszka.. nasza przy robieniu kupki wydaje dźwięki jak jakieś zwierzątko, więc od kilku dni jej podśpiewujemy "mały niedźwiedź słodko nie śpi"
Rucola, co do gadżetków - najlepiej wydane pieniądze z wyprawki to ta karuzelka:
https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/344280/s/tiny-love-swiat-malej-ksiezniczki-karuzela-podrozna/
Mała aż piszczy z radości do niej i potrafi się chwilę zająć wpatrywaniem, a inne zabawki póki co średnio ją interesująnawet super wypaśna huśtawka za 400 zł, którą dostaliśmy w prezencie.
Bajkaaa, Luna1993, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Rucola, podrzucisz link do tej chińskiej niani elektronicznej?
Muszę kupić zanim się przeprowadzimy, żeby nie biegać co chwilę do małej. Będzie trudno się przestawić, bo na naszych 40 m2 mam ją praktycznie cały czas na oku.pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co najbardziej jednoczy pokłóconych rodziców? Niegrzeczne dziecko
Achia przepraszam, nie zauważyłam pytania o godzine- 19Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 17:05
Bajkaaa, pilik, KateHawke, Lunaris, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Yos to teraz podróż we trójkę
Hiszpania a dokładnie gdzie ?
Z mniej oczywistych rzeczy to :
D3 w spreyu bo rybki sa niebezpieczne, bibotic jest silniejszy od tych kropli niemieckich a dostępny w każdej aptece.
Nie mam szans was nadrobić ale dzis bylam na usg bioderek i ok. Wczoraj pierwsza tuta ciotek ( mam ochotę ubić) dziś kolejne. Dziś Szymek 4100g czyli przez 3 i pół tyg 1.3 kgJustynaG, summer86, Achia, Bajkaaa, Rucola, Aga9090, pilik, KateHawke, malka, Lunaris, Nadzieja22, Emiilka, Karma88, ibishka, Lena21 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
summer86 wrote:Rucola, podrzucisz link do tej chińskiej niani elektronicznej?
Muszę kupić zanim się przeprowadzimy, żeby nie biegać co chwilę do małej. Będzie trudno się przestawić, bo na naszych 40 m2 mam ją praktycznie cały czas na oku.
Na fb w gr Ali dla mam chwalą ten i się zastanawiam czy kupić.
https://www.aliexpress.com/item/Infant-Wireless-Video-Baby-Radio-Babysitter-Digital-Baby-Sleep-Monitor-Audio-Night-Vision-Temperature-Monitoring-Radio/32842227006.html?shortkey=YrYjyqUB&addresstype=600&af=12452&cv=31479604&cn=42pduvr0nek1aivlyiyzv3iv67t4h41n&dp=v5_42pduvr0nek1aivlyiyzv3iv67t4h41n&af=12452&cv=31479604&cn=42pduvr0nek1aivlyiyzv3iv67t4h41n&dp=v5_42pduvr0nek1aivlyiyzv3iv67t4h41n&afref=https%253A%252F%252Fwww.facebook.com&aff_platform=default&cpt=1534930236875&sk=w7g3xag&aff_trace_key=baa9ba4b90384123b2846cf53b7b4bc8-1534930236875-03553-w7g3xag&terminal_id=e4f224d4e2ba40459ff25c2284ea95af
summer86 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyA tak na poważnie, mnie zaskoczyła (pamietam) ilość teterek - używałam absolutnie non stop, a tempo ich brudzenia mnie do dziś zadziwia!
A dla mamy - super hiper wypasne spodnie dresowe, muszą być piękne - bo w domu po porodzie były najwygodniejsze, a trzeba się dowartosciowac jakoś patrząc na swoje ciasto (Edit. Miało być cialo, ale słownik jednak wie lepiej), które (no o dziwo!) mimo wszystko nie wygląda jak przed ciążą
Luna, ja pewnie też bym już zaczekala na jutrzejszą wizytę, a nie IP, "niestety" musimy patrzeć na wszystko szeroko mając już jednego czort w domu. Jednak tak jak piszesz, nie wahaj się w razie co (oby nie!) położyć w szpitalu!
Bajka, Twoja Zosia jest absolutnie obłedna! Ja nie wiem, mam wrażenie, że wszystkie macie (a my będziemy mieć!) najpiękniejsze dzieci na forum!
Kaczorka, Alunia już taka duża..... Cudownie jest patrzeć na takiego szkraba jak po kilku miesiącach staje silnie choć nie poradnie na własnych stopkach! A wam jako rodzicom życzę dużo siły i cierpliwości, bo ten stres patrząc na jej zmagania jest na pewno niewyobrażalny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 16:59
Bajkaaa, Rucola, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Ojejciu, załapałam się na fotkę Zosieńki! Cudo!
Lunka, Nie panikujesz. Część z tych rzeczy, które opisujesz odczuwam obecnie. I na tym etapie się troszkę stresuje czy to oznacza, że lada moment może się zacząć akcja... a jestem już w bezpiecznym tygodniu.
Kaczorka, brawo dla Aluśki! Dziś dwa kroki a jutro będzie ich jeszcze więcej
Ewela, to Ty idź spać a nie patrzysz na córkę! Ta niepowtarzalna chwila zaraz się skończy...
Bajkaaa, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Kaczorka, gratulacje dla Alutki!
zanim sie obejrzysz a bedzie biegac po domu
Bajka twoja Zosienka to cudenko :)a jakie wloski ma super
Flowwer tym razem nie Hiszpaniaa Szymus ladnie rosnie
Bajkaaa, Kaczorka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Zgadzam się z Minie, tetry idą po kilka dziennie. Mam 20 białych i 10 kolorowych, taka ilość jest optymalna a myslałam, że będzie za dużo.
Skoro Minie wspomniała o dresach to ja napiszę o wygodnych butach i torebce listonoszce (lub innej przewieszanej), jeśli planujecie dłuższe spacery z wózkiem.
Moja garderoba pod tym wzgledem okazala sie totalnie bezużyteczna.. nie wpadlam na to że 30 par butow na obcasie i wszystkie torebki do ręki bedzie trzeba wcisnąć głeboko w kąt.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 17:08
Minie Black, ibishka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySummer fajna ta karuzela!
I można przypiąć do turystycznego łóżeczka(a takie będziemy mieć). Niby dostałam już jedną, bardzo fajną ale nie wiem czy uda nam się ją przymocować. Jak nie to może skusze się na tą w wersji dla chłopca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 17:08
-
summer86 wrote:Rucola, podrzucisz link do tej chińskiej niani elektronicznej?
Muszę kupić zanim się przeprowadzimy, żeby nie biegać co chwilę do małej. Będzie trudno się przestawić, bo na naszych 40 m2 mam ją praktycznie cały czas na oku.
my wzięlismy z większym wyświetlaczem ale ta co wrzuciła Flo ma bardzo dobre opinie i jest tańsza.
Co do karuzelki to czadowa ale dziewczyńska!!!! musze poszukać chłopaczarskiejWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 17:18
summer86 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021