Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aicha, ta jest dla nas
https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/336138/s/tiny-love-zabawa-na-lace-karuzela-podrozna/Yoselyn82, lamka, Achia, Jeżowa lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
W tej karuzelce dobre jest to, że dolna część tego materiału jest w kontrastowe czarno białe wzory, więc dla takich maluszków w sam raz.
Achia, Rucola lubią tę wiadomość
-
Bajka cudowna Zosia, jakie włoski
Yos moja koleżanka uczy hiszpańskiego, ale mieszka w Krakowie... przeprowadza się do Katowic, ale nie wiem dokładnie kiedy, mogę dopytać jakbyś chciała i nikogo nie znalazła
Gratulacje dla Alusi! Szybko zaczyna
Flower piękna waga! Troszkę zazdrościmy :p
Rucola tez bym powiedziała, że karuzelkatez mamy z tiny love tylko większą wersje. nie wiedziałam że tak szybko się przydaje! Polecam też termofor i jakieś karty/książeczki kontrastowe. Do tego jakaś szeleszcząca zabawka i jakaś wibrująca. To tak z naszych potrzebnych w pierwszym miesiącu o których w ogóle niw myślałam
Bajka jeśli chodzi o otulacze - mam woombie i tulika i są prawie identyczne, bierz tulika bo tańszy i polskiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 17:36
Yoselyn82, Bajkaaa, Kaczorka, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pilik pewnie, bylabym wdzieczna i zainteresowana
pilik lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny - jak mam termin na połowę grudnia, to jaki rozmiar będzie mój kotuś nosić na wiosnę? 62 czy 68?
Orientujecie się może co ile miesięcy dziecko średnio zmienia garderobę? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uzmysłowiłam sobie, że tak naprawdę nie mam ciuchów które nadadzą się do karmienia...
Zaraz po porodzie będę musiała sobie coś kupić. Bo niby po domu to mogę i w piżamie chodzić ale jednak muszę się liczyć z tym, że ktoś nas odwiedzi. -
nick nieaktualnyH&M promo -20%
20% RABATU
Oferta dotyczy tylko produktów z działu dziecięcego (online i w sklepach stacjonarnych). Zrób zakupy za min. 100 PLN, a otrzymasz 20% rabatu dla Klubowiczów. Ta oferta kosztuje 0 pkt. Obowiązuje do 22.08.2018.JustynaG, Bocianiątko, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, czy brzuch może urosnąć z dnia na dzień? Próbowałam się ubrać, jedziemy zaraz do SR. Dramat! Mam wrażenie że wszystkim wyglądam jak wieloryb
jak siedzę w domu to ubieram takie wiecie, nie wyjściowe ciuchy... Coś tam znalazłam ale się tylko powkurzałam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 18:41
-
Achia, nie denerwuj się. Po prostu musisz iść na zakupy
i kupić coś w czym będziesz się dobrze czuła! To z pewnością wina ubrań bo brzuszek na 100% wygląda zjawiskowo.
A mnie pół dnia męczy brzuch. Nie odczuwam tego jak skurcze ale ciągle jest jak kamień. Zmienię pozycję, jest troszkę lepiej ale po jakimś czasie znów to wraca...
Mam podejrzenie, że dziś mogło odejść troszkę czopa... Pewna nie jestem. -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wieczór wszystkim
Dziewczyny piękne te wasze dzieciaczki! Zarówno te malutkie jak i te starsze
Jeżowa, Rucola zaczepista ta karuzela! Aż sama zaczynam o takiej myśleć.
Achia tak. Ta chusta z białym tyłem ma splot prosty a nie skośno-krzyżowy. A to znaczy że nie dociąga się tak jak powinna. -
Dziewczyny! Dziś dotarły do mnie cuda od naszej Izyyy ! Z całego serca polecam Wam brać i się nie zastanawiać
i kokon, rożek, kocyk i podusie no cuuuuda
Justyna może faktycznie coś się szykuje ??)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2018, 19:18
KateHawke, Kaczorka, Aga9090, malka, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Flo to nasza "mala" ma 17 dni i waży 4380
A jeśli chodzi o sen, to chyba zasługa kropli na brzuszek i karmienia tylko piersią. Mała przestala sie prezyc i kupke sama robi.
Rucola, jak dla mnie niezbędny jest rogal do karmienia. Anastazja na nim je i spi. Jest świetnyFlowwer, malka, Rucola, KateHawke, Karma88, Aga9090 lubią tę wiadomość