Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde dobrze, że mam jeszcze tyle wydatków w tym miesiącu, bo to mnie blokuje przed kolejnymi zamówieniami inspirowanymi forum.
Ale jak urwę się ze smyczy to będzie źle.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Rucola u mnie też mówią "kitajce"
a już w szczególności na tych w czeskim Cieszynie jak wchodziszvivw każdym sklepie na ulicy Kitajec jest właścicielem
ale broń boże nie ma to natywnego wydźwięku.
-
nick nieaktualnyA mi się ciąża chyba rzuciła całkiem na głowę - zrobiłam i krupnik i łazanki. Tylko coś mi ilość się podwoiła i mam garnek 8 l łazanek :'D chyba muszę gości zaprosić, bo przez tydzień nie zjemy
summer86, Rucola, lamka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Dzis o 10:52 przyszla na swiat sn Ania. 3120g, 55cm. Emek byl przy mnievcaly czas. Jak bede miec sily to napisze wiecej
Luna1993, Minie Black, Jeżowa, summer86, Patrycja20, Rucola, Karma88, Siwulec, Achia, Aga9090, Jadranka, Nadzieja22, Bajkaaa, Malgonia, StaraczkaNika, Anaaa90, ibishka, veritaserum, Lena21, Yoselyn82, Lucia88, blue00, Lusesita, emi2016, lamka, Flowwer, Madzik34, Aksamitnaa, olik321, Anna Stesia, JuicyB, Amy333, KateHawke, pilik, Phnappy, Bocianiątko, Angelika83, Emiilka, Lunaris, Kotowa, Kaczorka, Barbarka1984, Sanka, moniśka..., malka, Sarna84, 91Ewela09, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
JustynaG wrote:Dzis o 10:52 przyszla na swiat sn Ania. 3120g, 55cm. Emek byl przy mnievcaly czas. Jak bede miec sily to napisze wiecej
Justynka, cudownieGratulacje mamusiu!
A Anie to fajne dziewczynki
emi2016, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Justyna GRATULACJE MAMUSIU!!! Uściski dla Ciebie, Ani i męża!
No, no - Rucola miałaś rację - Lewcio dżentelmen, przepuszcza panie przodemzobaczymy ile jeszcze, a może już żadnej? Ach, te emocje na końcówce ciąż kilku osób
JustynaG lubi tę wiadomość
-
Justyna WIELKIE gratulacje
zbierajcie siły i rośnijcie zdrowo
JustynaG lubi tę wiadomość
-
ja1986 wrote:Summer przepraszam że tak z gruszki , ale pisałaś jakiś czas temu że podajesz małej 3 x dziennie espumisan , czy możesz mi podpowiedziec kiedy były widoczne jakieś efekty ? moja mała nie ma kolek , tylko brzuszkowe sprawy ją męczą płacze strasznie i się pręży dopiero po kupie wszystko mija jak ręką odjął , kładziemy ją często na brzuszek , i odbijamy po karmieniu , no ale ... , poradź jeśli możesz
ja1986, zaczęliśmy podawać mniej więcej w tym wieku w jakim jest obecnie Wasza córeczka. Podawaliśmy tak jak piszesz 3 x dziennie profilaktycznie, kładliśmy często na brzuszku, odbijaliśmy po karmieniu i przyciągaliśmy kolanka do brzuszka co pomagało w odgazowaniu lub zrobieniu kupki. Ciężki mi określić kiedy przyszła poprawa, bo od czasu do czasu zdarzały się nadal prężenia, ale już bez tego krzykliwego płaczu. Myślę, że po 3-4 dniach były już pierwsze efekty.
Oprócz tego podawaliśmy od początku probiotyk, najpierw Dicoflor, teraz Biogaję, bo podobno dobrze jest zmieniać probiotyki.Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeżowa wrote:No, no - Rucola miałaś rację - Lewcio dżentelmen, przepuszcza panie przodem
zobaczymy ile jeszcze, a może już żadnej? Ach, te emocje na końcówce ciąż kilku osób
Dobrze nam razem !!!!!!
Przed chwilą dzwoniłam do położnej, swojej, bo mamy prywatną na poród i mówi do mnie "proszę się cieszyć i odpoczywać, póki pani może, wiem co mówię" i zamierzam się dostosować
gadałyśmy też o krwi pępowinowej, i chyba się zdecydujemy.
Amy333, KateHawke lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny