Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja idąc za wzorem Karmy, stwierdziłam, że dziś obiad express. jak justyna miała expres poród to ja będe miała chociaż obiad
Tym oto sposobem do piekarnika idą frytki, zamarynowane tofu i halloumi. Surówkę machnę z tego co jest, czyli sałata, czerwona cebula, papryka i pomidory. Tym oto sposobem oszczędziłam sobie wyjścia na zakupy a po drodze ze śmieciamiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 15:19
lamka, Jeżowa lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola trzeba się z głową ustawić.
Wyniki wszystkie z dziś mam, wszystko ok, ale w moczu wyszła taka sterta bakterii, że pójdę w poniedziałek powtórzyć, bo to raczej jest niemożliwe.Rucola lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Hehe, my na naszą mówimy Ryjówka, bo jak tylko się położę na boku, to czuję jak tam ryje. Zawsze się boję, że jej tak niewygodnie i dlatego tak mnie tam kopie - jakby mi dawała znać, że mam jej tam zrobić więcej miejsca i nie wkurzać
Jak się położę na prawym to ryje w prawy, a jak się przekręcam na lewy, to w kilka minut i młoda się przekręca i zaczyna ryć w lewy boczek. Najpierw mąż przezywał młodą per "Koparka"
U mnie dziś na szybki obiad kalafiorek panierowanyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 15:43
summer86, Achia, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustynka jak mogłam zapomnieć pogratulować, strasznie się cieszę, że masz już Anię przy sobie! Gratulacje, czekamy na relację z porodu i pierwszych chwil we troje.
Nika mój Domin tak samo, więc to chyba normalneojeeesu kalafiorek
My mówimy czasami Tarzan/Tarzaniątko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 15:30
JustynaG lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny z wrześniówek wiem, ze Amy leży w szpitalu, ma wysokie crp, podejrzewają jakąś infekcję i szukają.
Może Amy sama do nas wpadnie i napisze co tam u niej, co Amy?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
Ja tak wlazłam w słoiki, że zapomniałam o obiedzie, więc jem jakieś mrożone pierogi z truskawkami, które znalazłam w zamrażarce
bardzo zdrowo.
Ale produkcja zakończona, tylko na po weekendzie buraczki zostały, hurra. Dzisiaj jedziemy w okolice Cieszyna, bo mamy tam WESELICHO!!!
O kurczę, Amy, kciuki kciuki! Oby znaleźli co tam u Ciebie siedzi szybciutko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 15:40
lamka, StaraczkaNika, Amy333, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Rucola to chyba na wrześniowkach musisz Amy szukać bo tam częściej bywa
Mnie strasznie korciło żeby napisać że Justyna urodziła ale milczę i czekam aż sama dziewczyny powiadomi#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Achia wrote:Super te ksywki
Ryjówka skradła moje serce
Rucola, Aga9090, Jeżowa, Achia, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola wrote:wydaje mi się, ze ktoś coś tam już pisał, ale moze mi się przywidziało
Ja pisałam tylko że jest w szpitalu i się akcja zaczęła ( mam nadzieję że mi wybaczy ) ale te porody sprawiają że strasznie mi andrenalina rośnie i przeżywam to mocnoRucola, StaraczkaNika, Jeżowa, JustynaG, KateHawke, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Dziewczyny z wrześniówek wiem, ze Amy leży w szpitalu, ma wysokie crp, podejrzewają jakąś infekcję i szukają.
Może Amy sama do nas wpadnie i napisze co tam u niej, co Amy?Amy333 lubi tę wiadomość
-
veritaserum wrote:Ja pisałam tylko że jest w szpitalu i się akcja zaczęła ( mam nadzieję że mi wybaczy ) ale te porody sprawiają że strasznie mi andrenalina rośnie i przeżywam to mocno
Ja na pewno nie miałabym Ci za złepilik lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021