Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
veritaserum wrote:Ja pisałam tylko że jest w szpitalu i się akcja zaczęła ( mam nadzieję że mi wybaczy ) ale te porody sprawiają że strasznie mi andrenalina rośnie i przeżywam to mocno
veritaserum, Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola wrote:A u mnie dziwna sytuacja, nic mi nie leci z piersi, ale sutki zrobiły sie wrażliwe i wręcz mnie pieką. hmmm moze coś zaczyna się dziać
I u mnie jest pieszczotliwie MiniątkoRucola, Malwas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aga9090 wrote:U mnie maluch dalej bezimienny.. Ksywka z Wiktora przeszła na malucha czyli "młody"...
EDIT: doczytałam, że jeszcze nie macie imienia. Ostatnio czyranie ze zrozumieniem mi szwankujeMusiałabym sobie postawić lachę za takie upośledzone reading comprehension!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 16:15
Aga9090 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucola mój Franio ewidentnie może być Buła
mówimy też na niego łejuś, bo jego ulubiony dźwięk oststnio to łejołejo
Zobacz co znalazłam na Alie dla Lewka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0132e26b0207.png
Jesli planujecie dla rodziny czy odwiedzających jakiś miły drobiazg to bardzo polecam magnesy na lodówkę ze zdjęciem malucha, u nnie zrobiły totalny szał i wszyscy zachwyceni. Zamówiłam z allegro wg własnego projektu, koszt to 1.10 zł za sztukę i co 5 jest gratis
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2942a0725522.jpgLuna1993, Amy333, StaraczkaNika, Rucola, Nadzieja22, JustynaG, Aga9090, KateHawke, pilik, Emiilka, Jadranka, Lunaris, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
A moja malutka kończy dziś 4miesiace i zafundowała matce rano prezent i pierwszy raz obrocila się samodzielnie z brzuszka na plecy:D mało się nie poryczalam a kwiczalam jak glupia że dziecko było bardziej zdziwione matka niż tym że nagle się znazła na plecach
veritaserum, Luna1993, Aga9090, Jeżowa, Lena21, Amy333, StaraczkaNika, Rucola, Nadzieja22, Achia, KateHawke, Lusesita, Karma88, emi2016, pilik, Emiilka, Lunaris, olik321, Kaczorka, malka lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Dziewczyny z wrześniówek wiem, ze Amy leży w szpitalu, ma wysokie crp, podejrzewają jakąś infekcję i szukają.
Może Amy sama do nas wpadnie i napisze co tam u niej, co Amy?
hej Dziewczyny:) Prawda,prawda, jesteśmy od środy w szpitalu. Mialam bardzo silne bóle w dole brzucha, promienujace do lewej pachwiny i nogi, nie bylam w stanie sama chodzic. Do tego temp do 38 skoczyla. Początkowo myślalam, ze to po badaniu ginekologicznym, bo mnie jakos wyjątkwo mocno bolało, ale przez noc bylo tylko gorzej, wiec decyzja o szpitalu. No i dobrze,bo okazało sie, ze CRP 50, w drugiej dobie juz 78. Dostaje antybiotyk dożylni i Nospe, wczesniej kroopłówki z elektrolitami i paracetamolem. Bol minął, gorączka tez, ale do pon musze brac leki, potem kontrola wyników. Nie wiadomo czego to dokładnie jest zapalenei, ale wiele wskazuje na układ moczowy, bo byly tez leukocyty w moczu, a ha bylam mocno opuchnieta. Teraz znow mam kostki i przerwy miedzy malcami:)
Z Malutką wszystko dobrze, ktg w porządku, skurcze sie jeszcze nie piszą, a to dobrze. Najpier trzeba zaleczyc ten stan zapalny, poród byłby teraz niewskazany, bo zlapalaby to cos ode mnie i od razu antybiotyk musieliby jej podawac.
Dzięki Kochane za kciuki, bedę dawac znac co u nas:*Jeżowa, lamka, Rucola, Nadzieja22, Aga9090, Lena21, StaraczkaNika, Emiilka, Bocianiątko, Lunaris, Yoselyn82, Kaczorka, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Nie mamy żadnego pomysłu i Narazie zostawiamy na później..
Gabriel i Michał - anielscy wojownicy
Gerard i Gerald - to chyba nawet znaczy wojownik
Aleksander - odpierający wrogów (jak znalazł dla Waszego miśka)
Andrzej - odważny
Jerzy - tak jak sw Jerzy co ubił smoka
Moze coś Cię zainspiruje.
W końcu dla pierwszego syna też wybraliście imię z przesłaniemAga9090, Rucola lubią tę wiadomość
-
StaraczkaNika wrote:Z wojownikami kojarzą mi się:
Gabriel i Michał - anielscy wojownicy
Gerard i Gerald - to chyba nawet znaczy wojownik
Aleksander - odpierający wrogów (jak znalazł dla Waszego miśka)
Andrzej - odważny
Jerzy - tak jak sw Jerzy co ubił smoka
Moze coś Cię zainspiruje.
W końcu dla pierwszego syna też wybraliście imię z przesłaniem
I jeszcze Dawid co załatwil GoliataStaraczkaNika, Aga9090, Rucola, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania chyba odsypia po fizjo.. śpi już 2 godziny a to się rzadko zdarza. Ciekawe czy w nocy sobie odbije
-
nick nieaktualny
-
Amy, super, że już się lepiej czujesz, oby to dziadostwo do końca szybko wyleczyli
no i grzeczna córcia, nie pcha się na świat, pewnie czuje, że w brzuszku u mamy bezpieczniej
Ja na moją Agatkę kiedyś mówiłam Tancereczka, bo tak fikała, a teraz głównie dupeczkę wywala i nią rusza, ale przecież nie będę do niej mówić Królowa Twerkingu czy cośno i Gruba!!! W końcu trochę grubasek z niej jest
Rucola, Amy333, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny