Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia wrote:Jak mógł wyśmiać takie piękne imię??
Głównie chodziło o to, że znamy jednego Florka i on jest... dziwnyniestey jak już imię się z kimś kojarzy i to niekoniecznie super pozytywnie to odpada.
Wcześniej rozważaliśmy Juliana, Julka
A z dziwniejszych imion dla dziewczynki to ja chciałam BibianęBibi
ale też nie przeszło
Justyna rzeczywiście szybko poszłoi co to za sen położnej? To ona nie jest na dyżurze, tylko śpi
trochę szok dla mnie? rozumiem przysnać jak nic się nie dzieje, ale chyba jak się pojawiliście to powinna wstać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 17:37
Lunaris lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
Ja myśle, ze Justyna uznała, ze to jeszcze nie poród i nie chciała siać paniki na daremnie
Pewnie też bym tak zrobiła. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło i Ania bezpiecznie wyszła z brzucha
JustynaG lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyRucola wrote:Ja myśle, ze Justyna uznała, ze to jeszcze nie poród i nie chciała siać paniki na daremnie
Pewnie też bym tak zrobiła. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło i Ania bezpiecznie wyszła z brzucha
Zwłaszcza że mój znajomy rodził tam z dziewczyną na początku roku i oni czekali przed drzwiami do przedsionka, na dworze, zimą, zanim wpuścili na poczekalnie. Akurat dziś rozmawialiśmy i tak mi opowiadal bo pytalam o ich wrażeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 17:57
-
Wygląda na to, że Anie nie lubią męczyć mam długimi porodami
Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
Lewcio bedzie waleczny i pewnie też szybko się wydostanie na drugą stronę brzuszka
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo gnida jedna miała odebrać Stasia z przedszkola. Zadzwonił 10 minut po zamknięciu, że nie zdąży (nie, nie, że korki, nie wyszedł nawet z pracy, a ma 20 km) ! To, że musiałam świecić oczami to nic, Staś był (no nie do wiary!) ostatni.
P. S. Za karę wywiozlam obiad do moich rodziców. Niech głoduje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 18:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySiebie nie wywiozlam, ale zdążyłam się najeść i Stasiowi odłożyć tylko porcje.
Darcie papy miał w gratisie, a Stasia nauczyłam mówić, że tatę to na zdjęciu na ścianie najczęściej widzi. Nich się teraz martwi jak go oduczyc!
Gorzej dla mnie, że miałam nadzieję dzisiaj na "masaż penisem"...
Chyba, że go wykorzystam na grze wstępnej i podstępnie zostawię, niech się męczy chłop! (Luna, zainspirowalas mnie z tym moim wymyslaniem kar!)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 18:46
Patrycja20, pilik, Aga9090, Achia, Rucola, Anaaa90, summer86, Nadzieja22, lamka, Lusesita, Emiilka, JustynaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minnie dla mnie jest mistrzynią od kiedy napisała, ze jak emek wrócił nawalony to mu na scianie w przedpokoju napisała co o nim myśli i musiał malować
Ile razy mój mnie wkurzy to mu mówię o takiej możliwości... przedpokój malował około miesiąc temuale to dlatego, ze był brudny
Achia, Aga9090, summer86, Minie Black, Karma88, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021