Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justyna - gratulacje! Dzielna dziewczyna z Ciebie, to teraz rzeki mleka życzę i spokojnych dni z małą
Rucola widziałam gdzieś, że pytałaś o kompresy. Ja mam te żelowe z Lansinoha i zastępują mi kapustę przy zastojach. Przynoszą super ulgę i bardzo szybko się schładzają.Rucola lubi tę wiadomość
-
Justynka duże gratulacje i wielkie brawa! pięknie to załatwiłaś
Zdrówka dla Was i dużo mleczka!
Amy dla Ciebie duuuużo zdrówka, żebyś jeszcze wróciła do domu przed porodem.Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiesz, ja mimo to chce szumisia dla Zuzy
może jak się ma od małego to działa, Tosia dostala trochę później. A co do cry sensor to myślę że warto dołożyć, skoro się samo włącza jak dziecko zacznie płakać, po co wstawać w nocy żeby włączać
Z takich bajerów to ja kupiłam termofor mrb, myślę że będzie fajny do grzania Zuziulka na spacerach zima -
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Wiesz, ja mimo to chce szumisia dla Zuzy
może jak się ma od małego to działa, Tosia dostala trochę później. A co do cry sensor to myślę że warto dołożyć, skoro się samo włącza jak dziecko zacznie płakać, po co wstawać w nocy żeby włączać
Z takich bajerów to ja kupiłam termofor mrb, myślę że będzie fajny do grzania Zuziulka na spacerach zimabo nie będę miała sumienia czekać czy cry sensor zadziała :p
A o tym termoforku z mrB słyszałam same dobre opinieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 19:30
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyi własnie wymyśliłam ,że na mężowym urlopie pojedziemy do aquaparku w Redzie! będzie poza sezonem, jakoś od rana najlepiej
mieszkamy blisko a jeszcze nie byliśmy :p
co prawda nie wiem z ilu atrakcji będe mogła skorzystać- bo zjeżdżalnie chyba odpadnąpilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunka dzis ogladałam ten termoforek z mrB ale kurka 80 zł kosztuje i nie wiem czy zwykłego nie kupić. ten jest super ładny, ale przyznaje, ze szkoda mi tyle kasy
mam pytanie do Mamusiek. Słuchajcie, Justyna pisała dziś, ze dostała oxy, jak to jest, jeśli akcja porodowa rozkręca się sprawnie samoistnie to trzeba dawać to oxy?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Minie Black wrote:Czytam siebie i sobie myślę "ale mała terrorystka"!
Minie Black lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola oxy dostajesz by wywołać skurcze bo np masz rozwarcie albo wody odeszły i nie ma skurczy to trzeba je wywołać, ale jak masz skurcze to oksytocyny nie dostaniesz
Kurcze dziewczyny co macie tulika wkladacie go przed karmieniem czy po? Bo moja często usypia przy karmieniu i nie wiem jak to rozwiązać czy jak nie chce się uśpić to dopiero zakładać? -
Rucola nie! Ja nie miałam oxy, urodziłam w tezy godziny od pierwszych mocniejszych skurczy i rozwarcia 1cm,
Oxy dostałam już po porodzie małej żeby urodzić łożysko sprawnie, ale szczerze? Nie czułam już nic wtedy ani skurczy ani tego łożyska.
U nas nie ma prądu po mega burzy, ostatnio nie było przez tydzień, mam jednak nadzieje, że naprawia w nocy bo cała zamrażarka jedzenia
Ja polecam termofor ładny i tańszy sporo :p (jest jeszcze wersja ruda)
https://patiimaks.pl/produkt/termofor-bialo-czarny-z-pestkami-wisni-947-hencz.html?utm_source=ceneo.pl&utm_medium=porownywarka&utm_campaign=standard
Bajka dziecko nie powinno teoretycznie jeść w tuliku, ja przez to z niego zrezygnowałam ostatnio, ale u nas problem z przybieraniem. Ja bym spróbowała po karmieniu, ułożyć tulik w łóżeczku, odłożyć małą i zapiąć na śpiochaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 20:15
Rucola, Achia, Bajkaaa, lamka lubią tę wiadomość
-
ja myślę Bajeczko, że wsadź ją w tulika, ale nie zapinaj zamka do końca, żeby mogła raczkami machać. Jak ją nakarmisz to zapnij zamek i do łózia
Bajkaaa, pilik lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Dziewczyny czy to jest Lew?
https://allegro.pl/termofor-w-pluszowym-pokrowcu-dla-dzieci-5-wzorow-i5888547022.html#imglayer
tzn 7my zwierzaczekWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 20:18
lamka lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
A ja wam zapomnialam napisac ze w srode bylam u dermatologa bo non stop cos mi wychodzi na skorze i mnie swedzi i dostalam skierowanie do szpitala na oddzial dermatologiczny na rozne testy.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Rucola jakby lew
Kurde Yoselyn, ja chyba też powinnam pójść do dermatologaDalej mam plecy i ramiona wysypane, z tym, że mnie nie swędzi nic.
Rucola lubi tę wiadomość