Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja22 wrote:Rucola jakby lew
Kurde Yoselyn, ja chyba też powinnam pójść do dermatologaDalej mam plecy i ramiona wysypane, z tym, że mnie nie swędzi nic.
u mnie to sie ciagnie od zeszlego roku, non stop cos, przechodzi i po jakims czasie znow mnie wysypuje i swedzi. Po prostu masakra.! smarowalam sie jak najmniej ale czasem musialam czyms bo nie szlo wytrzymac.
Mysle ze lepiej idz sprawdzic co to jest, lepiej dmuchac na zimne.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yos, to mi jakoś tydzień po tym jak zaczęłam brać leki. Byłam u rodzinnego, to mówił, że wygląda na kontaktowe, co by pasowało, bo zaczęłam używać hamaka. No, ale teraz jednak trochę minęło i na hamaku byłam bardzo rzadko ze względu na pogodę. Chyba po weekendzie znowu wybiorę się do rodzinnego, że jednak nie zeszło i niech daje skierowanie.
-
nick nieaktualnyYoselyn ja się tak męczyłam z wysypką i swędzeniem i u mnie to była alergia na proszek do prania, ale tak naprawdę przyczyn może być dziesiątki.
Rucola jak dla mnie lew jak nic
Co do szumisia, to my nie kupujemy, mam ściągniętą szumiącą apkę w telefonie.Rucola lubi tę wiadomość
-
Zostawić Was same na pół dnia i człowiek nadgonić nie może. Oj dziewczyny.. :p
Pierwsze co:
Justyna - mega gratuluję! Niech pięknie się rozwija moja imienniczka
Summer - nie wszystkie Anie tak szybko wyskakują z brzuszków. Ja mamę 23h męczyłam :p
Amy - dobrze, że już lepiejniech malutka jeszcze siedzi trochę pod serduszkiem u mamusi
Lusesita - ja Ci współczuję tego pobierania krwi u niuni. Chyba bym razem z nią płakała.
Emi - piękna córcia! A pokój superAmy333, summer86, JustynaG, emi2016 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucola i Achia można tez podgrzewać w piekarniku albo na patelni (z tym trzeba uważać), ale to dłuższe zabawy, więc wtedy rzeczywiście mr b albo coś tego typu będzie wygodniejsze.
Ja dostałam lwi zestaw (body, spodenki i czapeczka) dla Ninki z h&m
Yos to w sumie może lepiej niż od lekarza do lekarza...! -
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Pilik jaki ładny
lubię ten sklep- jak Michałek się urodził to często tam bywałam, bo jest obok szpitala w Poznaniu gdzie siostra rodziła:)
Tylko ja też nie mam mikrofali...
O,to Twoja siostra rodziła w tym samym szpitalu, w którym ja się urodziłam.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
Justyna gratuluję tak sprawnego porodu i córci
Lamka tylko jak będziesz włączać Dominikowi szum telefon musisz mu położyć blisko głowy. Więc to nie jest zdrowe dla malucha. Telefon caly czas wysyła sygnały i pobiera. Zresztą nie bez przyczyny faceci nie powinni to nosić w przedniej kieszeni spodni.
Mamusie A ja mam pytanie.. jak ubieracie dzieci do snu? My śpimy przy uchylonym oknie i narazie zawijalam malego w kocyk..
No i co z główka?JustynaG lubi tę wiadomość
-
Olik przy tych upałach body na krótki i przykrywam nóżki otulaczem bawełnianym. Czasami skarpetki bo się rozkopuje, a nawet w upale lubi mieć ciepłe stopy.
Okno mamy zawsze otwarte, nic się małej nie dzieje.
Jak będzie chłodniej będziemy wietrzyc przed spaniem i spać z zamkniętym oknem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWłaśnie, też chciałam pytać o główkę. Położna niby mówiła że najlepiej bez poduszki, na twardym i wystarczy.no ale w nocy nie będę pilnować żeby przekręcać maluszka z boku na bok... Główka się nie odkształci? Taka poduszka potyliczna ma sens czy nie bardzo?
-
lamka wrote:Dziewczyny, czy Wy po roku na OF dostałyście tę ofertę premium za 1zł?
Chyba już nie się nie załapiesz, oni wiedzą, że jesteś w ciąży (masz wykres ciążowy), a to przysługuje staraczkom.
Mi nie chcieli dać a powinien mi przysługiwać (jak robili te podwyżki) i napisałam do nich. Odpisali, że "szczęśliwie zaszłam w ciążę", więc mój licznik się tak jakby wyzerował. Wkurzyłam się i odpisałam "Nie tak szczęśliwie, bo poroniłam". No i wtedy dali mi pół roku gratis w ramach rekompensaty za ich wtopę.lamka lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Achia wrote:Właśnie, też chciałam pytać o główkę. Położna niby mówiła że najlepiej bez poduszki, na twardym i wystarczy.no ale w nocy nie będę pilnować żeby przekręcać maluszka z boku na bok... Główka się nie odkształci? Taka poduszka potyliczna ma sens czy nie bardzo?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyAchia wrote:Właśnie, też chciałam pytać o główkę. Położna niby mówiła że najlepiej bez poduszki, na twardym i wystarczy.no ale w nocy nie będę pilnować żeby przekręcać maluszka z boku na bok... Główka się nie odkształci? Taka poduszka potyliczna ma sens czy nie bardzo?
Edit
I oczywiście na materacyku bez żadnej poduszkiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 23:18
-
Achia, Rucola - apropo poduszek bardzo polecam ten wpis
http://mamafizjoterapeuta.pl/2018/07/05/to-od-kiedy-w-koncu-ta-poduszka/