Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLena Franio wygląda bosko w takim eleganckim garniaku!!!!
Co do warsztatów "Mamo to ja" to my z Jeżową poszłyśmy, ogólnie warto iść dla gadżetów i jak się jest odważnym to można też wygrać jakieś nagrody w konkursach (Nika, przygotuj sobie wcześniej odpowiedź na pytanie konkursowe najlepiej w formie jakiejś piosenki, wierszyka, pracy plastycznej). Ale najgorsze co mnie spotkało na tych warsztatach to część "Naturalnie i skutecznie – jak zadbać o swoje zdrowie w ciąży?" - to nic innego jak wykład nawiedzonej lekarki, która zajarała się homeopatią i o homeopatii jest ten cały wykład... Ja musiałam bardzo pilnie wyjść w tym czasie do biedry po sałatkę z hummusem, bo nie mogłam patrzeć jak te wszystkie dziewczyny robiły zdjęcia wspaniałych preparatów homeopatycznych, żeby potem je kupić za gruby hajs i podawać dziecku...
Rucola kurde co 3-4 minuty brzmi poważnie, ja już bym była dawno w drodze jak nie w szpitalu.No ale mi zależy na znieczuleniu zzo, a szpital, gdzie chcę rodzić jest 1,5h drogi od domu, więc może przesadzam. W każdym razie, czekamy na narodzenie Króla Lwa
AnnaStesia przypomnisz mi, co to za specyfik miałaś na hemoroidy? Na szczęście jeszcze mnie nie dopadły, ale mam duży lęk w sobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 16:14
-
My testujemy dzisiaj nową matę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/20821793c831.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/05a7fab2dd13.jpgpilik, Yoselyn82, Achia, Kaczorka, lamka, Jeżowa, Aga9090, Minie Black, Luna1993, Lena21, olik321, KateHawke, summer86, Patrycja20, JustynaG, StaraczkaNika, JuicyB, moniśka..., Nadzieja22, Angelika83, Emiilka, Bajkaaa, Anna Stesia, emi2016, Lunaris, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Lena Franio do zacałowania jest!!!
Malka, a Fela? Ojejku wyściskałabym te Wasze szkraby!
Rucola nie było mnie chwilę na forum, bo się po działce kręciłam, a Ty dalej nic? Ale fakt 3-4 minuty to dla mnie dość regularne i ja pewnie już dawno bym fazowała i swojego goniła do auta i do szpitala. Tylko wiesz ja mam 40km do mojego docelowego.malka lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
malka ale sliczna mata i Fela
ale slodziaczek
malka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
No i znów duet Fela i Franio podbijają OF!! Piękności!! Franio jaki wystrojony że go go :p
U mnie nerwy zaczynają puszczać. Popłakałam się. Emek będzie za 5 minut a ja zapisuje skurcze. Przedtem przesadziłam z tymi 3-4 bo nie patrzyłam na zegarek ale teraz jest 6-7 od pół godziny. Poczekam jeszcze z pół, jak będzie bez zmian to dzwonię do położnej. Udanego popołudnia Dziewczyny!!!lamka, malka, Aga9090, Amy333, pilik, Bajkaaa, Anna Stesia, emi2016, Lunaris lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucola, to mocne kciuki!
Lewcio chce zobaczyć na własne oczy, kim jest ta wspaniała kobieta, u której miał schronienie przez 9 miesięcy!
Rucola lubi tę wiadomość
-
Rucola za niedługo Lewko będzie podbijał forum
już się nie mogę doczekać! Tobie też udanego popołudnia
Achia, mata z Allegro. Jak chcesz to podeślę linka. Jest fajna bo duża 180x180. Tu mamy tylko kawałek rozłożony bo Fela na razie więcej nie potrzebuje. A trzymanie dziecka na podłodze jest najwygodniejszeRucola lubi tę wiadomość
-
Rucola mocne kciuki, twoj Lewcio chce byc juz z mamusia
Rucola lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Malka Fela to cudności
a mata super, gdzie zamawiałaś? Jutro wypłata
Rucola niezmiennie kciuki są cały czas, aaaaa już się jaramdziewczyny to niemożliwe jak ten czas leci tutaj ! Uwierzycie, że Franio za chwile kończy 11 tygodni ?
olik321, lamka, malka, Aga9090, Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
Rucola trzymam kciuki!!!
Franio i Fela przeslodcy
Justyna ten pediatra Ci głupot nagadał. Jak Marcel miał żołtaczkę to lekarz kazał mi go mieć caly czas na cycu by szybko się wypukał i nawet co 1,5h karmiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 16:35
malka, Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalka wrote:Rucola za niedługo Lewko będzie podbijał forum
już się nie mogę doczekać! Tobie też udanego popołudnia
Achia, mata z Allegro. Jak chcesz to podeślę linka. Jest fajna bo duża 180x180. Tu mamy tylko kawałek rozłożony bo Fela na razie więcej nie potrzebuje. A trzymanie dziecka na podłodze jest najwygodniejsze -
olik321 wrote:Lena jaki macie rozmiar garniturku?
Wiesz my tez chcemy chrzciny robic, a może Ty będziesz chciała sprzedać
Rozmiar jest 62 z coccodrillo choć Franio już cześć rzeczy nosi 68 to pasuje idealniew sumie to nie myślałam o sprzedaży, bo może się jeszcze przyda jak Franio będzie miał brata, ale chętnie wypożyczę za koszt wysyłki
jak coś to będziemy w kontakcie
-
Luna1993 wrote:Amy a jak sytuacja u Ciebie?
Mnie na razie bolą konkretnie sutki i lekkie czyszczonko zaliczyłam w WC. Brzuch raczej nie boli, bardziej gdzieś tam okolice pochwy, pachwiny, mieśnie ud;-)
Ale półgodziny temu miałam po raz pierwszy raz taki uczucie ścisniecia brzucha, jakby imadłem. Potrzymało kilka sekund, w sumie nie bolało i puściło...hmmm:)
No i jest wydzielina na wkładce, jakieś takie brązowe plamki. Generalnie jesteśmy w gotowości, ale biorę też pod uwagę, że możemy sie tak bujać jeszcze kilka dni:)Rucola lubi tę wiadomość