Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co, Rucola jest dla mnie osobą, która mogłaby przegapić swój poród
a to dlatego Rucola, że jesteś taka spokojna ze swoim podejściem "nie, to nie może być to"
3-4 minuty brzmią dla mnie jak częste i regularne skurcze, ale Ty pewnie czujesz najlepiej kochana :*
veritaserum, Aga9090, Achia, pilik, Rucola, Patrycja20, lamka, KateHawke, Karma88, Minie Black, Nadzieja22, Emiilka, emi2016, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lusesita wrote:Ewela karmisz piersia? Moje obie córki mialy problemy z kupa i bóle brzuszka, jak rozwijała się alergia na białka mleka krowiego.
Jak była wyłącznie na cycu to całe dnie płakała i ssala pięści.
Pediatra kazała nam kupić krople delicol, ona mają chyba za zadanie rozbicie cząstek laktozy (mam nadzieję że nic nie pokrecilam). -
Ej no :d kurka wodna bolą mnie te skurcze ale do wytrzymania :d zaczynam się nad sobą zastanawiać czy ja normalna jestem. Czekam cierpliwie, najwyżej w domu urodzę
tylko jak ja sobie krew pępowinową pobiorę
a tak serio to mam zbyt dobry humor. Ale będę Was informować na bieżąco.
Gdzieś się Malevis ostatnio ukrywa. Ania też milczy...frezyjciada, pilik, Karma88, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola kochana trzymam kciuki!!
zebys tylko zdążyła dojechac do szpitala. Powiadomilas juz eMka?
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyRucola wrote:Ej no :d kurka wodna bolą mnie te skurcze ale do wytrzymania :d zaczynam się nad sobą zastanawiać czy ja normalna jestem. Czekam cierpliwie, najwyżej w domu urodzę
tylko jak ja sobie krew pępowinową pobiorę
a tak serio to mam zbyt dobry humor. Ale będę Was informować na bieżąco.
Gdzieś się Malevis ostatnio ukrywa. Ania też milczy... -
Rucola wrote:Ewela a próbowałaś z tym termometrem do dupci jak dziewczyny radziły??
Teraz mała śpi a ja porządkuje dom. Nawet obiad zrobiłam i pranie wywiesilam.
Wracam do żywychRucola, Aga9090, Karma88, Luna1993, Amy333, Nadzieja22, Anna Stesia, Emiilka, Flowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:Dobra,a Emek o której będzie?bo on to pewnie od razu zawiezie Was do szpitala#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola, nie wiem czy pamiętasz, ale ja też do końca nie byłam pewna czy to to i jeszcze w drodze do szpitala żartowałam do męża, że pewnie niepotrzebnie fałszywy alarm robię. Siły mówić nie mialam tylko w trakcie skurczu a tak to normalnie wszystko robiłam.
A w nocy nie chcialam jechac bo miałam dylemat czy iść na 8 na planowaną wizytę czy jednak do szpitala jechać
Także trzymam kciuki i mam nadzieję, że wkrótce poznamy Lewka! Ach, tyle pieknych chwil Was czekaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 15:31
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jest ta akcja z warsztatami Mamo to ja. Są w różnych miastach:
https://mamotoja.pl/mamo-to-ja-warsztaty-gdzie-bedziemy.html
Piszą że to ok 3,5 h siedzenia, więc może się skuszę w ramach rozrywki
Rucola, oby w trakcie partych też Ci humor dopisywałWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2018, 15:35
Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
Rucola Ty to jesteś oaza spokoju
kciuki zaciśnięte
AnnaStesia zielone kapcie musiały być boskienajgorzej jak właśnie zapakujesz umyte z wielkiej kupy dziecko w nowa pieluchę, body, spodnie, skarpetki podnosisz z przewijaka i słyszysz jak dorabia do pełna
My się śmialiśmy, że Franio średnio się nadaje na wyjścia do restauracji, bo ostatnim razem na obiedzie postanowił zrobić głośna kupęodgłosy mniej więcej jak w głupi i głupszy
Nigdy nie sądziłam, że będę komukolwiek opowiadać o kupię swojego dziecka, zawsze myślałam, że to jakaś rodzicielska histeria i będę inna
Miałam nie spamować, ale laski powiem nieskromnie, że jest tak słodki, że mogłabym go zjeść
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c5f254c3aa28.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/218209eb1f20.jpg
moniśka..., Kaczorka, KateHawke, ibishka, malka, blue00, Yoselyn82, lamka, Achia, Jeżowa, pilik, summer86, Karma88, -Mamunia-, Rucola, 91Ewela09, Aga9090, Minie Black, Luna1993, olik321, Patrycja20, Jadranka, Amy333, JustynaG, StaraczkaNika, JuicyB, Nadzieja22, Angelika83, Anna Stesia, Emiilka, Bocianiątko, Bajkaaa, Flowwer, emi2016, Lunaris, Lusesita, Morusek lubią tę wiadomość
-
Lena ale cudny Franio, wygląda przeslicznie w tym ubranku!
a usmiech cudowny!
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Rucola ja myślę, że jednak dzisiaj wylądujesz na porodówce. Trzymam kciuki za Ciebie i Lewka!
Lenano jest piękny, nie da się ukryć
AnnaStesia fajnie się czyta, że mamy mają moc, że z czasem nawet te cogodzinne wstawanie jest do przejścia! Super! Ale mimo wszytsko życzę Ci przynajmniej odrobiny więcej snubaw się dobrze u fryzjera
Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Lena
no nie dziwię się, że chciałaś się pochwalić! Taki przystojniak nie może się ukrywać w domu!
Powiem Wam, że ktokolwiek mieszkał przed nami w tym nowym module, musiał się bardzo dawno pokłócić ze szmatą...