Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo, wyglada na to że będą dwa sobotnie dzieciaczki? Serio nasze forumowe dzieci sobie upodobały weekend
,
Amy kciuki zaciśnięte, Rucola za Was oczywiście też ciagle!
Achia oj powiem Ci że maaasa jest takich dziewczyn. I się katują dietami. Ale w sumie co się dziwić, mnie na pierwszej wizycie pediatra nagadała że dziecko jest niespokojne (u lekarza ciagle płakała) bo ja sobie pozwalam na grzeszki w diecie! A powinnam jeść tylko lekkostrawne, duszone, itp., a pic tylko wodę i kompot z jabłek! A z owoców można tylko jabłka, banany i ewentualnie kilka malin. Nie wróciliśmy więcej do szanownej pani doktor....
Amy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nawiasem dzięki za odpowiedźi ma temat spraw łóżkowo- łózeczkowych.
Bajka czasem spożywanie żelaza powoduje dyskomfort brzuszkowy u niemowlaka, nawiasem Nan zbiera u moich koleżanek/ znajomych najgorsze opinie nawet w kwesti obrzydliwego smaku.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Rucola, Amy trzymam za Was kciuki!
Amy, mi tez zaczely sie saczyc wody i nie spieszylam sie. Pojechalam do szpitala 2h pozniej. Na spokojnie wzielam kapiel.Amy333 lubi tę wiadomość
-
Flowwer my nie zmieniamy mleka bo mała przybiera na wadze a zmiany mogą powodować bóle u dziecka, a tak btw to id wieczora podajemy espumisan na gazy żeby jej było lżej bo mi się dziecko męczy
Rucola mam nadzieję że już po wszystkim
Amy kciuki za Was by poszło sprawnieAmy333 lubi tę wiadomość
-
Amy w takim razie dołączam kciuki dla Ciebie
powodzenia
Dziś normalnie na wyścigi dziewczyny rodząAmy333 lubi tę wiadomość
-
Tak- burak czerwony np takie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1698fd6e3fa.jpg
Jest tego trochę, w aptece dostaniesz. Nie zależnie od tego brałam jeszcze żelazo (dla mnie najlepszy do zniesienia Chela Ferr forte).olik321 lubi tę wiadomość
-
Babeczki, obudził mnie ból, ale czy to skurcz??pojęcia nie mam. Brzuch bolał tak mega okresowo, ciężko mi było isc, a chciało mi sie przeokropnie na 2-jeczke do WC. Bol puścił na kibelku, ale mi już spanie odeszło. Wód więcej nie wyleciało, czop na razie też nie wyłazi,odpaliłam kompa i siedze na posterunku. M odesłałam jeszcze do spania, bo w panice poleciał do drugiego WC i tez podejrzanie długo nie wychodził
)
Kurcze, ciekawe co u Rukoli:) -
Amy obstawiam że do rana się rozkręci u Ciebie
A Rucola pewnie już tuli Lewka
Ja wcinam 1z3 śniadańAmy333, Flowwer, olik321, pilik, Aga9090, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Amy obstawiam że do rana się rozkręci u Ciebie
A Rucola pewnie już tuli Lewka
Ja wcinam 1z3 śniadań
Smacznego:) Sama zgłodniałam, ale nie wiem czy jesc, czy moze juz dac sobie spokoj, niech sie organizm oczyszcza.
Poprzedni ból był o 2:30, wiec na razie spektakularnych skurczy brak, chyba rzeczywiście sobie jeszcze poczekam. -
Anna Stesia wrote:Jak licho
Kaczorka, a powiedz mi, czy jak śpisz z małą i karmisz ją przez sen to czy często musisz wstawac i ją odbijać? A raczej musiałaś, bo pewnie jest już w wieku nieulewającym. U nas wszystko wyglądałoby nieźle gdyby nie fakt, że nie mogę nie odbić małego po każdym posiłku, bo nie zaśnie, a jak zaśnie nawet, to będzie spał niespokojnie i zaraz sie obudzi z płaczem, że boli. Może mi podpowiesz, co zrobic, by nie wstawac z małym co godzinę, nie odbijac go ciągle i nie rozbudzać go tym?
Anna Stesia, pytanie nie do mnie ale ostatnio czytałam o tym. W nocy albo każą nie odbijać albo jeśli dziecko ma duże problemy z gazami lub ulewaniem to odbijać w trakcie karmienia. W ten sposób dokańczając karmienie maluch się znów uśpi.
Rucola, mam nadzieję, że już tulisz Lewka
Amy, mocne kciuki
Cycki mi pękną zaraz, moje dziecko idzie na rekord, bo zasnęła o 21 i śpi..Amy333, Lena21, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Zaczęliśmy planować chrzciny, miał być koniec września, ale że budowa się opóźnia i pewnie wtedy nam wypadnie przeprowadzka to bardziej realny jest koniec października. Orientujecie się co jesienią/zimą najlepiej założyć dziewczynce na sukienkę? Moja mama nalega żebg wszystko było białe/kremowe a nie uśmiecha mi sie kupowanie białego kombinezonu na raz..
-
Oj, ależ tej nocy tłoczno tutaj!
Melduję się i ja
Amy, kciuki za lekki poród! Trzymaj się!
Rucolka, mam nadzieję, że już po i tulisz małego do piersi
EDIT: o rany! A my skończyliśmy dzisiaj 34 tc! Witamy się w 35 tcLunka, KateHawke, Buko mamy to! Gratuluję spośród naszej czwórki najmocniej Zuzinkowi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 04:04
Karma88, Flowwer, olik321, Amy333, Nadzieja22, Jeżowa, Kaczorka, lamka, Luna1993, Lunaris, Yoselyn82, Aga9090, KateHawke, Lusesita lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualnyPobudka nr 2 :p
Pilik a najlepsze że ta koleżanka jest mamą. Ale rodziła 7lat temu a piersią karmiła dosłownie chwilkę, miesiąc chyba. Jej córka miała kolki, pamiętam bo się nią opiekowałam czasami ale jak już była na MM i miała ok4mcy więc na pewno nie miało to nic wspólnego z dietą jej mamy :p ciekawe co mi odpisze
A u Was dobrze że na 1 wizycie wyszło co myśli pediatra,
Amy- byle w korki nie wjechaćzjedz sobie śniadanie na pewno przed szpitalem:)
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Olik jak Lunaris pisze ja biorę buraczki bo po Tardyferonie mam rozwolnienie a Szymka brzuszek też bolał, dziwne bo jak przestałam brać to bóle minęły.
Amy jak ruszą to na dobre, emka wykozystaj przed postem
Sammer tylko się cieszyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 04:57
summer86, Lunaris lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Właśnie się zorientowałam, że dzisiaj piątek! Idziemy dzisiaj na wesele i pewnie jakiś sobie w głowę sobotę wbiłam... Rucola odwołuje co wcześniej pisałam, niech Cię Lew do soboty nie meczy! Mam nadzieję, że już się tupiecie albo chociaż bardzo blisko do tego momentu!
Summer my wstępnie planujemy chrzciny na listopad, planuje po prostu ubrać legginsy na rajstopki, a na górę mam kupioną kurteczkę ze smyka kremową (nie na tą okazje miała być, po prostu kupiłam na wyprzedażach za niecałe 20zl), a jak w kościele będzie zimno to opatule kocykiem, ale nie sądzę żeby była taka potrzeba.
A w październiku często jest jeszcze 15-20 stopni i ładna pogoda ostatnimi laty