Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dołączam i ja po SR
Rucola Lewcio wybrał sobie jednak sierpieńa dopiero co pełnia było
może coś w tym jest? Powodzenia Kochana- pięknego porodu Wam życzę
Franio jest boski! Myślałam że mój był najpiękniejszy na świecie ale muszę oddać pierwszeństwo Twojemu
Felcia kolejne cudne stworzenie na forum- dziewczyny, jak my tych dzieci mamy nie robić jak one takie piękne są?
Jestem bardzo zadowolona bo mam wyniki krzywej i są bardzo dobre72/110/93 bardzo bym chciała odebrać za miesiąc taką dobrą morfologię i żelazo.
JuicyB zostajesz naszą prywatną forumową CDLpodziwiam Twoją wiedzę i samozaparcie w tym temacie! Mam nadzieję, że będę miała chociaż połowę Twojej determinacji i podołam wyzwaniu KP.
lamka, malka, Achia, emi2016, Jeżowa, JuicyB, Nadzieja22, Flowwer, summer86, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mam wątpliwości że nocne pobudki dziś chociaż będą przydatne
forum nigdy nie śpi
Anna Stesia, Flowwer, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Ja nie mam wątpliwości że nocne pobudki dziś chociaż będą przydatne
forum nigdy nie śpi
Jak licho
Kaczorka, a powiedz mi, czy jak śpisz z małą i karmisz ją przez sen to czy często musisz wstawac i ją odbijać? A raczej musiałaś, bo pewnie jest już w wieku nieulewającym. U nas wszystko wyglądałoby nieźle gdyby nie fakt, że nie mogę nie odbić małego po każdym posiłku, bo nie zaśnie, a jak zaśnie nawet, to będzie spał niespokojnie i zaraz sie obudzi z płaczem, że boli. Może mi podpowiesz, co zrobic, by nie wstawac z małym co godzinę, nie odbijac go ciągle i nie rozbudzać go tym? -
AnnaStesia nie wiem na ile to zdrowe, ale ja ostatnio karmie na pół leżąco i jak mała zaczyna się wiercić, wiem że potrzebuje odbić to ją poklepuje nie zmieniając pozycji, zwykle odbija i jeszcze dojada albo zasypia. Ogólnie ja bym na to nienwpadla, ale sama tak zrobiła kilka razy i jest wtedy najspokojniejsza i zawsze wiem kiedy potrzebuje odbicia. Jak ją dawałam na ramie czy zmieniałam pozycje to właśnie się rozbudzala i często płakała i wcale nie odbijała
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Ja też na pewno zajrzę w nocy zobaczyć jak sytuacja u Rucoli i Lewka, a teraz kładę się spać z zaciśniętymi kciukami!
-
Achia wrote:Amy a jak u Ciebie? Coś się więcej ruszyło czy jest spokojnie?
o 21ej mi pociekło pierwszy raz, tak jakbym moczu nie utrzymala i do tej pory jeszcze 2 razy, ale to tak nie za wiele, wkładka utrzymała w zasadzie. No i teraz pod prysznicem czop już taki konkretny galaretkowaty. Skurczów na razie nie ma, wiec siedzimy w domu, ale juz tak jak na szpilkach;-)
Skoro wody nie odeszły całkiem, to nie musze gnac do szpitala, prawda? Bo chciałabym jak najdłużej w domciu zostać.
Rucola, Kochana kciuki ściskam z całek siły!:***Amal, Patrycja20, Achia, pilik, JuicyB, Bajkaaa, Flowwer, Jadranka, Lunaris, Karma88, Emiilka, Jeżowa, Angelika83, lamka, Lena21, Bocianiątko, Anna Stesia, Yoselyn82, KateHawke, Sarna84, Lusesita, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucola, trzymam kciuki!
Amy, bezpieczniej byłoby pojechać do szpitala. Skąd wiesz ile tych wód tak naprawdę zostało? Lepiej sprawdzićAmy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie było tak Okolo 2 w nocy wody zaczęły odchodzić, około 4 na ip, zrobili lewatywe, wykapałam się, oxy Podlaczyli około 6, (z tym, że nie było rozwarcia, a skurcze okropne po oxy i młodemu tętno spadło) okolo 8 wzięli na cc i o 8:52 młody był na świecie.
Gdyby było rozwarcie i tętno by nie spadało to by było sn -
nick nieaktualny
-
Zadzowniłam do szpitala, powiedzieli że jeśli tylko troszke poszło i nie są zabarwione to spokojnie moge być w domu. Mam sie polozyc i przespac, zanim skurcze nadejda. No i chyba tak zrobie, ale cos czuje ze i tak za pare godzin będziemy jechac:)
Dzieki Kochane za kciuki, trzymajcie mocno:))Bajkaaa, olik321, malka, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucola trzymam kciuki za szybką akcje ! Na zdjeciu wygladasz jak bogini płodności
Amy u Ciebie to samo.
Ja kochane caly czas czytam ale jestem non stop z 20 stron do tyłu.
Amy333, Anna Stesia lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyPobudka nr 1 i proszę! Amy kciuki
Kurcze,kumpela wysłała mi jakiegoś mema, że ktoś pyta co ma jeść żeby dziecko nie miało kolek bo wszędzie są alergeny.
I ktoś odp jakoś śmiesznie,żeby nie jeść arbuza bo sok kapie na głowę dziecku.
Screen z neta, może widzialyscie.
I napisalam że no cóż, taka odpowiedź bo jak się karmi to można jeść wszystko.
A ona że to spróbuj zejść truskawki albo kapustę.
Dziewczyna w moim wieku myślałam że jest bardziej świadoma. Że nie ma diety matki karmiacej...
Odp że zjem jak będę miała ochotę choć w grudniu truskawki mogą być paskudne :pWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 01:18
JuicyB, Amy333, Nadzieja22, Kaczorka, KateHawke lubią tę wiadomość