X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam i ja po SR :)

Rucola Lewcio wybrał sobie jednak sierpień :) a dopiero co pełnia było :D może coś w tym jest? Powodzenia Kochana- pięknego porodu Wam życzę <3

Franio jest boski! Myślałam że mój był najpiękniejszy na świecie ale muszę oddać pierwszeństwo Twojemu <3
    Felcia kolejne cudne stworzenie na forum- dziewczyny, jak my tych dzieci mamy nie robić jak one takie piękne są? <3

Jestem bardzo zadowolona bo mam wyniki krzywej i są bardzo dobre :) 72/110/93 bardzo bym chciała odebrać za miesiąc taką dobrą morfologię i żelazo.

JuicyB zostajesz naszą prywatną forumową CDL <3 podziwiam Twoją wiedzę i samozaparcie w tym temacie! Mam nadzieję, że będę miała chociaż połowę Twojej determinacji i podołam wyzwaniu KP.

lamka, malka, Achia, emi2016, Jeżowa, JuicyB, Nadzieja22, Flowwer, summer86, Lena21 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola - będę przez sen zaciskać kciuki i liczyć, że rano ujrzę zdjęcie pięknego Lewcia <3

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Rucola - będę przez sen zaciskać kciuki i liczyć, że rano ujrzę zdjęcie pięknego Lewcia <3
    Ja tak samo :) i pewnie w nocy zaglądać na forum :D

• olik321 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola trzymamy kciuki z Marcelkiem

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam wątpliwości że nocne pobudki dziś chociaż będą przydatne :D forum nigdy nie śpi :D

Anna Stesia, Flowwer, Karma88 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • pilik Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola zaciskamy kciuki! Pewnie Lew troszkę pomęczyć żeby w sobotę się urodzić tak zwyczajowo ;) ale to już bardzo niedługo!

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Ja nie mam wątpliwości że nocne pobudki dziś chociaż będą przydatne :D forum nigdy nie śpi :D

Jak licho ;-)

Kaczorka, a powiedz mi, czy jak śpisz z małą i karmisz ją przez sen to czy często musisz wstawac i ją odbijać? A raczej musiałaś, bo pewnie jest już w wieku nieulewającym. U nas wszystko wyglądałoby nieźle gdyby nie fakt, że nie mogę nie odbić małego po każdym posiłku, bo nie zaśnie, a jak zaśnie nawet, to będzie spał niespokojnie i zaraz sie obudzi z płaczem, że boli. Może mi podpowiesz, co zrobic, by nie wstawac z małym co godzinę, nie odbijac go ciągle i nie rozbudzać go tym?

• pilik Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaStesia nie wiem na ile to zdrowe, ale ja ostatnio karmie na pół leżąco i jak mała zaczyna się wiercić, wiem że potrzebuje odbić to ją poklepuje nie zmieniając pozycji, zwykle odbija i jeszcze dojada albo zasypia. Ogólnie ja bym na to nienwpadla, ale sama tak zrobiła kilka razy i jest wtedy najspokojniejsza i zawsze wiem kiedy potrzebuje odbicia. Jak ją dawałam na ramie czy zmieniałam pozycje to właśnie się rozbudzala i często płakała i wcale nie odbijała

Anna Stesia lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na pewno zajrzę w nocy zobaczyć jak sytuacja u Rucoli i Lewka, a teraz kładę się spać z zaciśniętymi kciukami!

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Amy a jak u Ciebie? Coś się więcej ruszyło czy jest spokojnie?
    A mi wody zaczynają odchodzić! rety rety!;-) o 21ej mi pociekło pierwszy raz, tak jakbym moczu nie utrzymala i do tej pory jeszcze 2 razy, ale to tak nie za wiele, wkładka utrzymała w zasadzie. No i teraz pod prysznicem czop już taki konkretny galaretkowaty. Skurczów na razie nie ma, wiec siedzimy w domu, ale juz tak jak na szpilkach;-)
    Skoro wody nie odeszły całkiem, to nie musze gnac do szpitala, prawda? Bo chciałabym jak najdłużej w domciu zostać.

Rucola, Kochana kciuki ściskam z całek siły!:***

Amal, Patrycja20, Achia, pilik, JuicyB, Bajkaaa, Flowwer, Jadranka, Lunaris, Karma88, Emiilka, Jeżowa, Angelika83, lamka, Lena21, Bocianiątko, Anna Stesia, Yoselyn82, KateHawke, Sarna84, Lusesita, -Mamunia- lubią tę wiadomość

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ammy mi jak wody odeszły to od razu na ip jechałam....

Podlaczyli mi oxy, bo skurczy nie było

Amy333 lubi tę wiadomość

• Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy ja tez od razu jechałam bo panikowałam :)
    Kciuki dziewczyny :*

Amy333 lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, trzymam kciuki!

Amy, bezpieczniej byłoby pojechać do szpitala. Skąd wiesz ile tych wód tak naprawdę zostało? Lepiej sprawdzić :)

Amy333 lubi tę wiadomość

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie było tak Okolo 2 w nocy wody zaczęły odchodzić, około 4 na ip, zrobili lewatywe, wykapałam się, oxy Podlaczyli około 6, (z tym, że nie było rozwarcia, a skurcze okropne po oxy i młodemu tętno spadło) okolo 8 wzięli na cc i o 8:52 młody był na świecie.

Gdyby było rozwarcie i tętno by nie spadało to by było sn

• Amy333 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, to mnie nastraszylyscie teraz. A ja wykąpałam i w sumie to sie klasc chcialam

3i49hdgeac44oma5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ammy na ip jak wody odchodzą, raz dwa. I mocne kciuki❤️

Amy333 lubi tę wiadomość

• Amy333 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadzowniłam do szpitala, powiedzieli że jeśli tylko troszke poszło i nie są zabarwione to spokojnie moge być w domu. Mam sie polozyc i przespac, zanim skurcze nadejda. No i chyba tak zrobie, ale cos czuje ze i tak za pare godzin będziemy jechac:)
    Dzieki Kochane za kciuki, trzymajcie mocno:))

Bajkaaa, olik321, malka, KateHawke lubią tę wiadomość

3i49hdgeac44oma5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ammy to mocne kciuki, ale ja i tak bym już pojechała aby ktg podłaczyli :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 00:24

Amy333 lubi tę wiadomość

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola trzymam kciuki za szybką akcje ! Na zdjeciu wygladasz jak bogini płodności :D
    Amy u Ciebie to samo.

Ja kochane caly czas czytam ale jestem non stop z 20 stron do tyłu.

Amy333, Anna Stesia lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 01:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pobudka nr 1 i proszę! Amy kciuki :)

Kurcze,kumpela wysłała mi jakiegoś mema, że ktoś pyta co ma jeść żeby dziecko nie miało kolek bo wszędzie są alergeny.
    I ktoś odp jakoś śmiesznie,żeby nie jeść arbuza bo sok kapie na głowę dziecku.
    Screen z neta, może widzialyscie.
    I napisalam że no cóż, taka odpowiedź bo jak się karmi to można jeść wszystko.
    A ona że to spróbuj zejść truskawki albo kapustę.
    Dziewczyna w moim wieku myślałam że jest bardziej świadoma. Że nie ma diety matki karmiacej...
    Odp że zjem jak będę miała ochotę choć w grudniu truskawki mogą być paskudne :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 01:18

JuicyB, Amy333, Nadzieja22, Kaczorka, KateHawke lubią tę wiadomość

‹‹ 1690 1691 1692 1693 1694 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ