X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam i ja po SR :)

Rucola Lewcio wybrał sobie jednak sierpień :) a dopiero co pełnia było :D może coś w tym jest? Powodzenia Kochana- pięknego porodu Wam życzę <3

Franio jest boski! Myślałam że mój był najpiękniejszy na świecie ale muszę oddać pierwszeństwo Twojemu <3
    Felcia kolejne cudne stworzenie na forum- dziewczyny, jak my tych dzieci mamy nie robić jak one takie piękne są? <3

Jestem bardzo zadowolona bo mam wyniki krzywej i są bardzo dobre :) 72/110/93 bardzo bym chciała odebrać za miesiąc taką dobrą morfologię i żelazo.

JuicyB zostajesz naszą prywatną forumową CDL <3 podziwiam Twoją wiedzę i samozaparcie w tym temacie! Mam nadzieję, że będę miała chociaż połowę Twojej determinacji i podołam wyzwaniu KP.

lamka, malka, Achia, emi2016, Jeżowa, JuicyB, Nadzieja22, Flowwer, summer86, Lena21 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola - będę przez sen zaciskać kciuki i liczyć, że rano ujrzę zdjęcie pięknego Lewcia <3

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Rucola - będę przez sen zaciskać kciuki i liczyć, że rano ujrzę zdjęcie pięknego Lewcia <3
    Ja tak samo :) i pewnie w nocy zaglądać na forum :D

• olik321 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola trzymamy kciuki z Marcelkiem

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam wątpliwości że nocne pobudki dziś chociaż będą przydatne :D forum nigdy nie śpi :D

Anna Stesia, Flowwer, Karma88 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • pilik Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola zaciskamy kciuki! Pewnie Lew troszkę pomęczyć żeby w sobotę się urodzić tak zwyczajowo ;) ale to już bardzo niedługo!

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Ja nie mam wątpliwości że nocne pobudki dziś chociaż będą przydatne :D forum nigdy nie śpi :D

Jak licho ;-)

Kaczorka, a powiedz mi, czy jak śpisz z małą i karmisz ją przez sen to czy często musisz wstawac i ją odbijać? A raczej musiałaś, bo pewnie jest już w wieku nieulewającym. U nas wszystko wyglądałoby nieźle gdyby nie fakt, że nie mogę nie odbić małego po każdym posiłku, bo nie zaśnie, a jak zaśnie nawet, to będzie spał niespokojnie i zaraz sie obudzi z płaczem, że boli. Może mi podpowiesz, co zrobic, by nie wstawac z małym co godzinę, nie odbijac go ciągle i nie rozbudzać go tym?

• pilik Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaStesia nie wiem na ile to zdrowe, ale ja ostatnio karmie na pół leżąco i jak mała zaczyna się wiercić, wiem że potrzebuje odbić to ją poklepuje nie zmieniając pozycji, zwykle odbija i jeszcze dojada albo zasypia. Ogólnie ja bym na to nienwpadla, ale sama tak zrobiła kilka razy i jest wtedy najspokojniejsza i zawsze wiem kiedy potrzebuje odbicia. Jak ją dawałam na ramie czy zmieniałam pozycje to właśnie się rozbudzala i często płakała i wcale nie odbijała

Anna Stesia lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też na pewno zajrzę w nocy zobaczyć jak sytuacja u Rucoli i Lewka, a teraz kładę się spać z zaciśniętymi kciukami!

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

09.09⏸️
    11.09 beta 88 ➡️ 13.09 beta 238 ➡️ 16.09 beta 914

27.09 dwa pęcherzyki ciążowe, jeden zarodek
    02.10 mamy dwa serduszka
    13.11 niskie ryzyka wad genetycznych
    05.12 czekamy na dwóch synków 🩵🩵

preg.png
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Amy a jak u Ciebie? Coś się więcej ruszyło czy jest spokojnie?
    A mi wody zaczynają odchodzić! rety rety!;-) o 21ej mi pociekło pierwszy raz, tak jakbym moczu nie utrzymala i do tej pory jeszcze 2 razy, ale to tak nie za wiele, wkładka utrzymała w zasadzie. No i teraz pod prysznicem czop już taki konkretny galaretkowaty. Skurczów na razie nie ma, wiec siedzimy w domu, ale juz tak jak na szpilkach;-)
    Skoro wody nie odeszły całkiem, to nie musze gnac do szpitala, prawda? Bo chciałabym jak najdłużej w domciu zostać.

Rucola, Kochana kciuki ściskam z całek siły!:***

Amal, Patrycja20, Achia, pilik, JuicyB, Bajkaaa, Flowwer, Jadranka, Lunaris, Karma88, Emiilka, Jeżowa, Angelika83, lamka, Lena21, Bocianiątko, Anna Stesia, Yoselyn82, KateHawke, Sarna84, Lusesita, -Mamunia- lubią tę wiadomość

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ammy mi jak wody odeszły to od razu na ip jechałam....

Podlaczyli mi oxy, bo skurczy nie było

Amy333 lubi tę wiadomość

• Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy ja tez od razu jechałam bo panikowałam :)
    Kciuki dziewczyny :*

Amy333 lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, trzymam kciuki!

Amy, bezpieczniej byłoby pojechać do szpitala. Skąd wiesz ile tych wód tak naprawdę zostało? Lepiej sprawdzić :)

Amy333 lubi tę wiadomość

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2018, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie było tak Okolo 2 w nocy wody zaczęły odchodzić, około 4 na ip, zrobili lewatywe, wykapałam się, oxy Podlaczyli około 6, (z tym, że nie było rozwarcia, a skurcze okropne po oxy i młodemu tętno spadło) okolo 8 wzięli na cc i o 8:52 młody był na świecie.

Gdyby było rozwarcie i tętno by nie spadało to by było sn

• Amy333 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde, to mnie nastraszylyscie teraz. A ja wykąpałam i w sumie to sie klasc chcialam

3i49hdgeac44oma5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ammy na ip jak wody odchodzą, raz dwa. I mocne kciuki❤️

Amy333 lubi tę wiadomość

• Amy333 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadzowniłam do szpitala, powiedzieli że jeśli tylko troszke poszło i nie są zabarwione to spokojnie moge być w domu. Mam sie polozyc i przespac, zanim skurcze nadejda. No i chyba tak zrobie, ale cos czuje ze i tak za pare godzin będziemy jechac:)
    Dzieki Kochane za kciuki, trzymajcie mocno:))

Bajkaaa, olik321, malka, KateHawke lubią tę wiadomość

3i49hdgeac44oma5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ammy to mocne kciuki, ale ja i tak bym już pojechała aby ktg podłaczyli :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 00:24

Amy333 lubi tę wiadomość

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola trzymam kciuki za szybką akcje ! Na zdjeciu wygladasz jak bogini płodności :D
    Amy u Ciebie to samo.

Ja kochane caly czas czytam ale jestem non stop z 20 stron do tyłu.

Amy333, Anna Stesia lubią tę wiadomość

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2018, 01:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pobudka nr 1 i proszę! Amy kciuki :)

Kurcze,kumpela wysłała mi jakiegoś mema, że ktoś pyta co ma jeść żeby dziecko nie miało kolek bo wszędzie są alergeny.
    I ktoś odp jakoś śmiesznie,żeby nie jeść arbuza bo sok kapie na głowę dziecku.
    Screen z neta, może widzialyscie.
    I napisalam że no cóż, taka odpowiedź bo jak się karmi to można jeść wszystko.
    A ona że to spróbuj zejść truskawki albo kapustę.
    Dziewczyna w moim wieku myślałam że jest bardziej świadoma. Że nie ma diety matki karmiacej...
    Odp że zjem jak będę miała ochotę choć w grudniu truskawki mogą być paskudne :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 01:18

JuicyB, Amy333, Nadzieja22, Kaczorka, KateHawke lubią tę wiadomość

‹‹ 1690 1691 1692 1693 1694 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ