Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
summer86 wrote:Do czwartku odpuszczam fioletową stronę, co tam wejdę to łapię schizę
Szczerze? Ja sie na fioletowej czulam zawsze bardziej zdolowana niz tu. -
Ale u nas na czerwcu to jakiś pogrom. Nie spodziewałam się, ze będzie tyle złych wieści po prenatalnych. A szło dobrze, nie było poronień. Jak byłam na styczniowych to na początku była masakra, bo codziennie ktoś odpadał w pierwszych tygodniach. Na czerwcu był spokój, teraz się posypało. Tez tam nie zaglądam za dużo.
-
Malka cudowne wieści i piękne zdjęcia.
Maja gratulacje bety! Przy takiej już może zobaczysz w pęcherzyku piękną kropeczkę
Luśką jest prześliczna!
Mi mój też cały zestresowany. Może się przekona za jakiś czas.
Czy jestem jedyną tu która chybabym będzie robiła prenatalnych...? Generalnie zdaje się na gina, póki co nic nie mówi i jak za tydzień to się nie zmieni to nie chce iść. Chyba że będzie namawiała albo będzie miała jakieś podejrzenia.
Cały czas czytam te złe wieści, z większością z nich nie da się nic zrobić. Jest tylko płacz i stres. W wielu krajach są dwa czy trzy usg, nie ma prenatalnych i kobiety się tak nie stresują mam wrażenie...Maja84, mi88, malka, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Dziś akurat w większości dobre wieści, ale właśnie przeczytałam, że jedna z dziewczyn w poprzedniej ciąży na prenatalnych dowiedziała się, że serduszko już nie bije
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Maja84 wrote:To ja się tutaj tak skromnie pochwalę, bo nie chcę się na grudniu wcinać w PRZEPIĘKNY DZIEŃ FLO! że moja beta ma już 7617 mlU/ml i do jutra się uspokoiłam
Jutro wizyta, mam nadzieję że z USG
Gdzie to mój dzień " nas wszystkich" każda wkłada cudowną cegiełkę w różowy świat!! Wiesz że ja o twoją wypasioną bete byłam spokojna !!
mi88 wrote:Flo Oficjalnie zostałaś ex-testerką
Ja wczoraj Maji pisałam że pierwsze co kupię to tą poduszkę ciążową Którą polecacie ?Maja84, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flowwer, jak przeczytałam o admiralce to aż mi łzy naszły zbyt wiele nieszczęścia jak na jedną osobę.
-
Lusesita wrote:Flowwer
Dobrze cię kojarzę z tematu dla tych co zwidow na testach nie widzą?
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
KateKum, dołączysz szybciej niż myślisz
Ten wątek jest dla mnie nadzieją na niezwariowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 18:05
pilik, Maja84, Anna Stesia, KateKum lubią tę wiadomość
-
Lusesita wrote:Flowwer
Dobrze cię kojarzę z tematu dla tych co zwidow na testach nie widzą?
Flo jest wszechobecna, wszędzie jej pełno bo to nasz forumowy Anioł Stróż
Anna Stesia, Bocianiątko lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Dlatego ja się nie wybieram na fioletową. Mam Was i Wasze wsparcie i to mi wystarczy. I tak się stresuję żeby wszystko z Okruszkiem było dobrze, więc nie ma sensu się jeszcze bardziej nakręcać. Jedynie kalendarzyk sobie na fioletowej prowadzę.
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
KateKum wrote:Ale tu fajnie u Was
Może też kiedyś uda mi się dołączyć
Na pewno szybciej niż myślisz
A poza tym my jesteśmy z Wami na testowaniu to Wy możecie być z nami też tu W końcu rodzina to rodzinaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 18:18
Anna Stesia, KateKum lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Flowwer wrote:Czasem coś tam napisałam ale mało się udzielałam
Ja też mało tam pisałam, bo nieseojosie czułam. Na początku taka kontrę dostałam że mi się odechciało.
A co do poduszki dla ciężarnych. To moja właśnie dzisiaj przyszła. Od 2 godzin leżę w jej objęciach i nie chce mi się wyjść
Kupiłam SuperMami W kształcie Ć. Że strony Omedica
https://omedika.pl/super-mami-c-poduszka-dla-kobiet-w-ciazy-wzor-koty-p1481.html?gclid=Cj0KCQiAgZTRBRDmARIsAJvVWAtNjm4Eb83TOzuGJ3YwToV23TDrwLEkEYOoPBv2SlQPG69rCRI0WrgaAsGsEALw_wcBWiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 18:32
-
Malka, Maja, Flo - gratuluję !
Kaczorka - Alicja jest do schrupania
Flowwer wrote:Serio ? Już?
Ja wczoraj Maji pisałam że pierwsze co kupię to tą poduszkę ciążową Którą polecacie ?
Jesteś ex testerką na 100%
Ja poduszki nie kupowałam i nei zamierzam Między nogi wkładam poduszkę taką do spania a po za tym daję radę Ale za to kupię poduszkę do karmienia, a jeśli kupisz ciążową, to póżniej może służyć za tą do karmienia
summer86 wrote:Do czwartku odpuszczam fioletową stronę, co tam wejdę to łapię schizę
Fioletowa jest fajna gdy są już tematy wyprawkowe, a na tym etapie wolałam ne wchodzić, co chwilę jakieś poronienie - przykro to było czytać i jeszcze bardziej przez to schizowałam ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 18:52
Kaczorka, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Paczajcie, co sobie w biedronce od mikołaja kupiłam!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/dae75954de39.jpg
Uwielbiam Bridget Jones, i filmy i książki, a nawet nie wiedziałam, że coś takiego wyszło... idę, patrzę, przeznaczenie! trzeba kupić!emi2016, Flowwer, pilik, mi88, KateKum, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Ja polecam poduchę Motherhood, np. tutaj: http://www.empik.com/motherhood-poduszka-kojec-dla-kobiet-w-ciazy-bezowe-galazki,p1130884654,dziecko-p?gclid=Cj0KCQiAgZTRBRDmARIsAJvVWAtVE-PwJDwcy6uB3GphENJJJcBWoWeG9dBMRRf5RmQ-SK-d30V3_ZAaAjl7EALw_wcB&gclsrc=aw.ds
Dla mnie super inwestycja w przespane noce. Wprawdzie nie zawsze mi to wychodzi, ale to na pewno nie wina poduchyFlowwer, mi88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny