Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
StaraczkaNika wrote:Mój też wszystkim o których opowiadam nadał swoje niki - jest "krótka szyjka", "15stka", "teściara", "metylowa" i "wesoła gdynianka"
Ja 15stka ?Maja84 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Widzisz na początku, kiedy pojawiła sìe w moich opowieściach to nie była aż taka męcząca... Pałałam wtedy taką leciutką nichęcią. Jakby po tych większych akcjach o niej usłyszał napewno byłby bardziej kreatywny. A tak to już została tą panną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 23:07
-
StaraczkaNika wrote:Tak!
Maja84, pilik, emi2016, Anna Stesia, innamorata88, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Flo ja mialam z supermami J poduche. Ona jest takim mniejszym C Kupuj, kupuj, ja na poduche mialam fazy - raz sie kochalysmy raz nie. Teraz glownie podtrzymuje mi np. kregoslup a nie brzuch (oooogromny notabene)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 00:51
-
Tak tu u Was fajnie codziennie sobie Was podczytuje
Maja chciałam Ci pogratulować pięknej bety! Szukałam na wątku grudniowym, a Ty się tutaj skrylas:-)
Jedynym moim życzeniem świątecznym jest "uczęszczanie" do tej grupy to takie moje malutkie marzenieMaja84, pilik, summer86, Anna Stesia, Flowwer, innamorata88 lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualny
-
Aksamitna wrote:Karolina spełni sie tez grudzień jest magiczny.
Ja sie trochę martwię ze nie czuje ruchów. Serduszka biją a ja jak mors nie potrafię przez tłuszcze odróżnić ruchów dzieci powoli świruje
Musisz widać jeszcze trochę zaczekać, aż im tam będzie ciaśniej.
Buziaki dla maleńkich
A ja już bym chciała iść na badania, a tu jeszcze prawie 4 godziny! A wyniki jeszcze później! Trzymajcie kciuki o 12 za tarczycę USG) i zarodeczka (wyniki bety pewnie koło 13-14) -
Ja sie trochę martwię ze nie czuje ruchów. Serduszka biją a ja jak mors nie potrafię przez tłuszcze odróżnić ruchów dzieci powoli świruje
Lada moment poczujesz wyraźne ruchy i jak już zaczną kopać to będziesz miała wesoło
Nika - kciuki za betę i tarczycę
Flowwer - jak urodzisz to faktycznie jak 15-stka się poczujesz w końcu dzieci odmładzają :p
Mi się właśnie dzieć wierci na brzuchu - przez sen. Często muszę ją łapać, bo tak się kręci, że leci głową w dół :p
A w ogóle to obudziłam się z zawrotami głowy.. do kibelka szłam podtrzymując się ściany nie mam pojęcia od czego to.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 08:37
-
Moźe coś słodkiego na pobudzenie? Mój po słodkim szaleje nieco bardziej niż zwykle.emi2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna dzieci już wyspane ?
Karolina już niedługo!!
Maja jak wizyta ?
Na suwaczek jeszcze czas
Ale mnie dziś muli a zwłaszcza pół dnia w samochodzie ale nie narzekam!! Woreczek w pogotowiu mammalka lubi tę wiadomość
Provita-Paliga
⛄⛄⛄
-
Ale smarujecie, ledwo nadążam ja dziś kupiłam kilka pajacyków i body..a poduszkę zamówiłam u męża pod choinkę
Pilik ja nie robię prenatalnych bede miała tylko usg genetyczne, takie dokładniejsze nie mam żadnych wskazań..poza tym, za duży stres dla mnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 12:26
pilik lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty, bety i wszystko co tylko! Czekam na wiadomości
Flo, dobrze, ze muli, ale wiem jakie to wkurzające
Ruth ja na razie nie robię zakupów, jakoś się boje. Myśle ze pod koniec II trymestru zacznę o tym myśleć. A powiedz mi, bo z tego co pamietam tez jesteś z Żor, nie masz ochoty wybrać się na jakiś fitness dla ciezarnych?
Ja mam dzisiaj jakiś dobry dzień. Jakby więcej sił i kompletnie nic mnie nie boli i nic mi nie jest. I znowu tak pięknie sypie za oknemRuth lubi tę wiadomość
-
malka wrote:Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty, bety i wszystko co tylko! Czekam na wiadomości
Flo, dobrze, ze muli, ale wiem jakie to wkurzające
Ruth ja na razie nie robię zakupów, jakoś się boje. Myśle ze pod koniec II trymestru zacznę o tym myśleć. A powiedz mi, bo z tego co pamietam tez jesteś z Żor, nie masz ochoty wybrać się na jakiś fitness dla ciezarnych?
Ja mam dzisiaj jakiś dobry dzień. Jakby więcej sił i kompletnie nic mnie nie boli i nic mi nie jest. I znowu tak pięknie sypie za oknemWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 13:12
-
Flowwer wrote:Aksamitna dzieci już wyspane ?
Karolina już niedługo!!
Maja jak wizyta ?
Na suwaczek jeszcze czas
Ale mnie dziś muli a zwłaszcza pół dnia w samochodzie ale nie narzekam!! Woreczek w pogotowiu mam
Na mdlosci - woda z imbirem i z cytryna, albo migdalyFlowwer lubi tę wiadomość