Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
staraczka1111 wrote:Maja do lutego ??? oni chyba zwariowali. Musisz się zapisać prywatnie
Całe szczęście, że mam swoją ukochaną gin prywatnie i idę do niej na podgląd w poniedziałek a na wizytę serduszkową 21.12. Do tego dzisiejszego poszłam po badania, żeby trochę przyoszczędzić ale liczyłam jednak na to, że chociaż mnie zbada! I w dodatku ziewał konował całą wizytę, jeszcze chwila a bym mu kawę kuźwa zrobiła.innamorata88 lubi tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Maja, tą zamianę luteiny na dupka skonsultowałabym jeszcze z Twoją gin. Luteina nie jest wcale tansza od dupka, po prostu jest refundowana a dupek nie.
Też się męczę od 3 tugodni już prawie z lutką, ale lekarz przepisał ją dodatkowo do dupka, bo podobno dopochwowo inaczej działa. -
Ja namiętnie głaskałam brzuch w ciąży i nie miałam nawet ani jednego skurczu przepowiadającego. Więc chyba nie jest tak źle.
Ale w przypadku Aksamitnej chyba faktycznie lepiej nie ryzykować.
Maja - słaby ten gin.. żeby tak na słowo zakładać kartę ciąży?! -
nick nieaktualny
-
Aksamitna wrote:U mnie sie spina, nie jest to bolesne, ale mocno twardy sie robi. Nieśmiałek poszedł wyżej dzisiaj na szczęście są mniej wiecej na wysokości pępka, mam nadzieję że się tam zaklinuja.
A planujecie sesje noworodkową?
ja bym chciała bardzo ciazową i noworodkową ale czas pokaze -
staraczka1111 wrote:ja bym chciała bardzo ciazową i noworodkową ale czas pokaze
Jutro kolejna betastaraczka1111, Bocianiątko, emi2016, Maja84 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Kaczorka wrote:Polecam sesję brzuszkową
Staraczka - a czemu nie wiesz czy wyjdzie? -
staraczka, ja przed ciążą myślałam, że to strata kasy, ale przy tym ile idzie teraz na badania, leki i wizyty stwierdzam, że to pikuś Jeśli nie będę straszyć to może pomyślimy o jakiejś na wiosnę.. Szczególnie, że nasza ślubna nigdy do skutku nie doszła, bo się tak zabieraliśmy, że 4 lata minęły
staraczka1111 lubi tę wiadomość
-
staraczka1111 wrote:A bo mąż mówi że szkoda kasy na to. Muszę go jakoś przekonać. Powiedział że sam mi sesje zrobi haha
Hmm, mój nie chciał, bo twierdził, że jeszcze się dziecko nie urodziło a ja już chcę zdjęcia robić.
Ale zaklepałam termin i postawiłam go przed faktem dokonanym. Miał wybór - albo idzie ze mną, albo idę sama. Poszedł i twierdzi, że jednak ta sesja to był dobry pomysł.
Może też tak zrób :pstaraczka1111, Maja84 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:staraczka, ja przed ciążą myślałam, że to strata kasy, ale przy tym ile idzie teraz na badania, leki i wizyty stwierdzam, że to pikuś Jeśli nie będę straszyć to może pomyślimy o jakiejś na wiosnę.. Szczególnie, że nasza ślubna nigdy do skutku nie doszła, bo się tak zabieraliśmy, że 4 lata minęły
Kaczorka pamiętam tą historie chyba też tak muszę zrobić nie będzie miał wyjściaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 19:46
-
staraczka1111 wrote:Muszę przekonać emka ale już na dniach bym się musiała brać za nią bo dupa rośnie dziś się zaklinowałam w brodziku hihihihi już nie mogę tak siadać pod prysznicem
-
Trzymam się postanowienia i udało się dziś nie zajrzeć na fioletową
Jeszcze tylko 1,5 dnia i będę wiedziała czy u maluszka wszystko ok.emi2016, innamorata88, staraczka1111, Aksamitna, Maja84, Bocianiątko, Czrna 81, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Aksamitna wrote:U mnie sie spina, nie jest to bolesne, ale mocno twardy sie robi. Nieśmiałek poszedł wyżej dzisiaj na szczęście są mniej wiecej na wysokości pępka, mam nadzieję że się tam zaklinuja.
A planujecie sesje noworodkową?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:Noworodkowa tak - ciążowa - no way! terminy u nas na 2 miesiące do przodu są z zapisami