Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aksamitna super, że masz już wózek. Ja się dopiero szykuję do wyprawki (mam do tej pory tylko jedno body...) i wiem, że zakup wózka będzie dla mnie najtrudniejszy z całej listy zakupów.
Ja to lubię robić szybkie zakupy, najlepiej w internecie i potem nie analizuję za bardzo czy mogłam lepiej, a jednak nad wózkiem trzeba chwilę się nachodzić. -
Maja84 wrote:Słaby??? To mało powiedziane. Nie dość że caluśką wizytę ziewał i to k... z głosem!, nawet odrobiny nie dyskretnie, to jeszcze jak mi mówił co powinnam jeść a czego nie to w tym czasie pisał coś w telefonie sobie. No porażka, nie wiedziałam czy się śmiać czy załamać, powstrzymałam się od powiedzenia czegoś temu panu, ale język świerzbił nie powiem. Mówię mu że przyszłam potwierdzić ciążę, a on do mnie że dobrym potwierdzeniem jest beta którą zrobiłam, a za parę minut chciał ode mnie żebym mu pokazała usg. Mówię że nie mam, bo to moja pierwsza wizyta! A potem pyta czy wiem, gdzie będę rodzić. Mówię, więc z niesmakiem już, że dopiero co się dowiedziałam o ciąży i nie myślałam jeszcze o tym gdzie będę rodzić! No idiota.
Najśmieszniejsze że właśnie czytam opinię o nim i jedna dziewczyna napisała że naliczyła mu podczas wizyty 34 ziewnięcia hahahaha znaczy że on ciągle jakiś niedospany!
Głupi fiut.
Przepraszam za słownictwo ale tylko to mi się ciśnie na usta. -
JuicyB wrote:Nie wiem czy dobrze rozumiem Twoje pytanie, ale już średnio dziś kontaktuję. Możesz zmienić lekarza na innego moim zdaniem. W mojej karcie ciąży mam zapiski 3 różnych, zanim się "ustabilizowałam" u jednego.
Czy chodzi o to, czy możesz robić badania na NFZ zlecane przez lekarza prywatnego? Tego nie wiem, ale mi w Luxmedzie honorują darmowe skierowania na badania od "obcego" dla nich lekarza.
Mam nadzieję, że dobrze zrozumiałam.
Właśnie wróciłam po 3h szkoły rodzenia i w głowie mi szumi od informacji laktacyjnych
Chodziło o odpowiedź nr. 1 hihihi
Szkoła rodzenia...ohhh jak super
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
A to luz, wiesz - tę kartę masz tylko Ty możesz tę wyrzucić i wyrobić nową u położnej z normalnym lekarzem.
A szkoła jest super. Polecam wszystkim. Mnie przeraziła ilość godzin - 6 spotkań po 3h, ale dziś jesteśmy po 4 spotkaniu i nadal się nie nudzę.Maja84 lubi tę wiadomość
-
pilik, olik321 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Maja, pociesz się że jakieś 3 stówki zaoszczędziłaś dzięki temu skierowaniu
Właśnie wiem, dlatego tam poszłam Ale mimo wszystko szok przeżywam do tej pory, że taka wizyta mi się trafiła. Ja to mam jakiegoś pecha do państwowych lekarzy, albo może zbyt wymagająca jestem
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Lusesita wrote:Aksamitna wózek bajka
Wszystko tak rozkosznie x2
Ja kupiłam taki
https://zapodaj.net/c3d2480cf3c03.jpg.htmlMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualnyNarzekalam rano że nie czuje ruchów. Odwołuje... Kopią non stop. We dwójkę od godziny.
Flowwer, Lusesita, malka, mycha91, olik321, pilik, Kaczorka, Bocianiątko, Jadranka, emi2016, Anna Stesia, Ruth, mi88, innamorata88, Maja84, Izolda90 lubią tę wiadomość
-
Aksamitna wrote:Narzekalam rano że nie czuje ruchów. Odwołuje... Kopią non stop. We dwójkę od godziny.
W nocy nadrabiają ♡♡ a łóżeczko o wózek bomba!!
Maja dlatego ja mam alergię na większość ginow ale dostałaś skierowania to git.
Resztę wymaz z pamięci
Lusesita taki chyba jest wygodny? Ja się kompletnie nie znam.
Mycha a Ty dalej nic ? Czas chyba wykorzystać M hihi
Jutro kupię imbir choć go nie cierpię
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Aksamitna wrote:Narzekalam rano że nie czuje ruchów. Odwołuje... Kopią non stop. We dwójkę od godziny.
Witaj w moim swiecie xD bedzie tylko upierdliwiej ^^ a co do wozkow podwojnych to polecam rozwazyc Tako - bardzo dobra Pl firma ^^
Maja84 - za wyspkie cisnienie mam na koncowce ciazy. Wczoraj mega skakalo a mala byla cicho i wolalam sprawdzic co u Niej.
A ta swieta rodzina to w Pznaniu? -
Flowwer wrote:W nocy nadrabiają ♡♡ a łóżeczko o wózek bomba!!
Maja dlatego ja mam alergię na większość ginow ale dostałaś skierowania to git.
Resztę wymaz z pamięci
Lusesita taki chyba jest wygodny? Ja się kompletnie nie znam.
Mycha a Ty dalej nic ? Czas chyba wykorzystać M hihi
Jutro kupię imbir choć go nie cierpię
Wyjorzystuje ile fabryka dala, ale Ulka probuje wychodzic moim prawym bokiem...chyba sie boi węży xD Nadal cisza - wlasnie mam termin ^^olik321 lubi tę wiadomość
-
Maja84 wrote:Właśnie wiem, dlatego tam poszłam Ale mimo wszystko szok przeżywam do tej pory, że taka wizyta mi się trafiła. Ja to mam jakiegoś pecha do państwowych lekarzy, albo może zbyt wymagająca jestem
Zobaczymy jak mnie "zbadają"
-
Flower jak nie lubisz imbiru a chcesz się pozbyć mdłości to dziewczyny bardzo polecały Prevomit.
To jest wyciąg z imbiru i coś tam jeszcze ale w tabletkach. Podobno super. Ja nie zdążyłam bo jak poleciły to prawie mi mdłości przeszły i już nie kupiłam.
Aksamitna cudownie że młode dają czadu -
Maja - gin mistrzu.. bez problemu możesz iść do innego. Tej karty nie musisz pokazywać. No chyba, że Ci się podoba :p
Ja miałam 2 - jedną prywatnie a drugą na NFZ.
Na szczęście moja ginekolog na NFZ nie wierzyła mi na słowo, że jestem w ciąży i od razu zrobiła USG
Aksamitna - to przygotuj się na nocne "zabawy" widocznie Twoje bobasy wolą nocne życie
U nas młoda zaczęła wstawać o 5. Oczy jak 5zł i wierzga kończynamiAnna Stesia, Flowwer, Maja84 lubią tę wiadomość
-
Maja - na Madalińskiego takie rzeczy?! Chyba w takim razie zostaje św. Zofia... w enelu mam upatrzonego lekarza który tam pracuje
Mycha - termin terminem, a Uleczka czeka do mojego testowania żeby wyjśćAnna Stesia lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Witam się dziewczyny w 13 tygodniu czuje, że powoli mogę odetchnąć ..i w końcu się cieszyć swoim stanem
To pewnie dlatego, że mdłości przeszły..hurra
Flower mi pomagały bardzo migdały, które ciągle podgryzałam i woda gazowana z plasterkiem cytryny i imbiru;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2017, 10:43
malka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny