Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna
śliczna Wasza Żabeczka
Olik- Marcelek rozkoszuje się bryczką
ZosiaBajka masz bajeczną córeczkę
Jeżowa strasznie to przykre że "koledzy" tak się zachowalimam nadzieję że teraz będziecie bardziej asertywni wobec innych. Muszę niestety przyznać, że ja zawsze byłam cała dla wszystkich (bo inni mieli dzieci, zajęcia a ja długo słomiana wdowa bez dzieci). Jak zostałam sama z dzieckiem to wyszło szydło z worka- dla mnie nie było nikogo
a chciałam tylko żeby czasem ktoś wpadł na herbatę, żeby z kimś porozmawiać.
JuicyB piękny pierwszy ząbekteraz będzie mały gryzoń w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 19:08
Bajkaaa, JuicyB, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Bajka jaką Ty masz pucie tę córeczkę
U nas Marcel caly z Ali, ciuszki of course teżWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 22:02
Luna1993, Lunaris, Lusesita, Patrycja20, pilik, moniśka..., Fozzie Bear, Achia, JuicyB, JustynaG, malka, Kaczorka, Emiilka, Aga9090, KateHawke, Jeżowa, Nadzieja22, lamka, Yoselyn82, Angelika83, Morusek lubią tę wiadomość
-
Bajeczko, śliczna Zosia!
Olik, z Marcela rośnie niezły przystojniaka ubranko śliczne. Kurczę muszę się w końcu odważyć coś zamowić z Ali.
Nasza córka chyba wzięła sobie do serca moje poranne żarty z powiedzenia "spać jak dziecko" i przespała pół dnia jak noworodek. Pewnie duża w tym zasługa deszczowej pogody.. ciekawy tylko jak w takim razie będzie noc wyglądaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 19:16
Bajkaaa, olik321, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Summer lepiej nie pytaj...
...mamusiu..... jakie piękne te dzieci!ja chcę już Stasia !!!
Ps od dziś Stasio ma swoją pierwszą ksywkęStaszek-fistaszek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 19:21
Luna1993, olik321, Emiilka, Aga9090, Flowwer, KateHawke, Nadzieja22, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Pięknie dzieciaczki
Olik cudna ta torba! Aż się nad nią zaczynam zastanawiać mimo ze u nas wózek w odstawce póki co, ale mam za małą torbę na rzeczy Ninki
Lunaris jest taki blog Staszek fistaszki, którego prowadzi mama chłopca Staszka z zespołem downaLunaris, olik321 lubią tę wiadomość
-
Ktoś pytał o probiotyk to Vivomix !!!
Ja Dziewczyny walczę o pokarm, dziś jak ściskam sutki to nic nie leciMały chwilę possie i pluje
staram się nie łamać, zwilżania sutki mam i go zachęcam. Jutro w domu zaczynam przygodę z laktatorem i czekam z utęsknieniem na nawał...
malka lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Justyna, Bajka śliczne dziołchy! A pućki Zosi do schrupania!
Olik przystojniak Ci rośnie
Juicy gratuluję żabkąmoja dalej szczerbata.
Amy cudownie! Teraz odpoczywajcie.
Rucola wspaniale opisujesz swój poród, łza się zakręciła
Po cichu zazdroszczę, bo mój poród był kompletnie wynaturzony i mało miał wspólnego z uniosłą chwilą - pewnie większość z Was pamięta. Może do trzech razy sztuka (jeśli będzie mi dane)?olik321, Bajkaaa, JuicyB, Karma88, JustynaG, Amy333, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna kupiłam w ewa klucze
a raczej dostałam gratis do zakupów
a dziękujemy a polika Zosia ma ciut mniejsze na żywo ale na zdjęciu wyszła jak mały chomiczek hehe, no i muszę się pochwalić że zaczyna zauważać swoje ręce
Aha i co jest lepszego od espumisanu na pierdzioszki!? Bo wieczorem ja strasznie to bolia ten espumisan nie Wien czy działa
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Olik ja też mam podobny komplecik (2 częściowy) tyle że kupiłam za złotówę w ciuszku -minus jest taki że bluza malutka a spodnie na 3-6 mies. więc raczej ubiorę osobno.
Amy GRATULACJE!zapomniałam Ci rano napisać jak wychodziłam z domu. Mam nadzieję że odpoczywasz sobie dzielna mamusiu!
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Bajka u mnie duet Delicol + Biogaia działał cuda.
Zrobiłam dzisiaj takie zdjęcie. Do ideału mu daleko, dzieci porozbierane, ostrość i kadrowanie do kitu a jest to chyba najpiękniejsze zdjęcie w całej mojej galerii.
Lusesita, veritaserum, Achia, Lunaris, JuicyB, Karma88, JustynaG, Bajkaaa, malka, Patrycja20, Kaczorka, Emiilka, pilik, Rucola, ibishka, olik321, Bocianiątko, Flowwer, KateHawke, Sarna84, Jeżowa, Nadzieja22, Yoselyn82, Kotowa, Morusek, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelevis- urocze
Mój mąż znów zaczął mówić o drugim dziecku
Już! A tu nawet pierwsze się nie urodziło :p
Jasne że bym chciala- chyba że Oskar da nam porządnie w kośća z drugiej strony chciałam zmienić pracę po macierzyńskim i wtedy zachodzić w ciążę..a to by zajęło trochę czasu... No i pytanie czy takie polipy endometrialne mogą się pojawiać ponownie? Ktoś coś może wie?
Takie tam rozkminy z wieczora- jestem sama, mąż ma wychodne, ba, wraca rano żeby mi po nocy się nie tłukłWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 20:23
-
Fozzie Bear wrote:Melevis, macie suchy basen? Dobrze widzę? Wart zakupu?
Ja osobiście nie polecam, chyba, że jako składzik na zabawkimoże Lena będzie bardziej zainteresowana. Póki co wyglada to tak:
pilik lubi tę wiadomość