Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola, jakie masz cudeńko
Na pierwszym zdjęciu wyglada ja DJ trzymający przy ùchu słuchawkę, a na drugim brakuje tylko mikrofonu - wróżę mu karierę muzyczną
I jakie włoski!Rucola lubi tę wiadomość
-
Oby Lena chciała takiego rozbójnika. Śmiejemy się z emkiem że prawdziwy z niego Cypisek. Dziś przewaliliśmy pół sali za niedrapką bo zdrapał sobie pół twarzy a okazało się że gdzieś ją capnął i trzymał sobie opatulony w rożek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 21:45
Emiilka, Achia, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucolka, cudo! Pykaj mu dużo zdjęć, bo jest wspaniały! Prawdziwy, dostojny Lewcio z bujną grzywą (czuprynką)
Karma88, pilik, Rucola lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Rucola wrote:Bajka Zosia ma cudne pucuły
Dziewczyny moje dziecko jest smoczkozercą. Na razie mam taki z lovi 0-3 miesiąca duży ale moje dziecko potrafi go sobie przytrzymywać, wyjmować i uwaga, 2 razy sam go sobie włożył....
Rucola, jak zalezy Ci na kp to wyrzuć smoczek!!!!!
Podany do 4 tygodnia życia (albo nawet 6) może zaburzyć nieodwracalnie odruch ssania i laktację.
Mały zamiast wisieć na cycu i Ci ją rozkręcać to się zapycha smoczkiem i w efekcie robi dłuższe przerwy w jedzeniu
.
P.S. Jest ślicznysummer86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jadranka o, ja nie wiedziałam o tym. I w sumie się cieszę, bo bym pewnie nie dawała. A tak to przynajmniej ja nie zostałam żywym smoczkiem a dzieciaki pieknie jadły z piersi mimo podawania smoka od urodzenia
Rucola, Aga9090, blue00 lubią tę wiadomość
-
Jadranka wrote:https://www.hafija.pl/2015/01/piers-kciuk-i-smoczek-czyli-swieta-trojca-ssania.html
Tu więcej o smoczkuale z pozytywów ciuma go do uśpienia, potem wypluwa lub wyciąga
Melevis, JuicyB, Lunaris, Aga9090, Jeżowa, Emiilka, Karma88 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4f8134242fd.jpg
To ja jestem takim żywym smoczkiem dla Aluśki. Ale ona akurat smoczka wypluwała a wręcz się nim dławiła.Melevis, Lusesita, Lunaris, Tosia2323, malka, Aga9090, pilik, Rucola, olik321, KateHawke, Jeżowa, Emiilka, JustynaG, Nadzieja22, summer86, Karma88, Patrycja20, Luna1993, Yoselyn82, Angelika83, Morusek lubią tę wiadomość
-
Zmieniam zdanie co do basenu!!!
Kaczorka, Achia, Lusesita, JuicyB, Fozzie Bear, Lunaris, Tosia2323, pilik, olik321, Bocianiątko, KateHawke, moniśka..., Jeżowa, Lucia88, Emiilka, JustynaG, Nadzieja22, summer86, ibishka, Karma88, Patrycja20, lamka, Luna1993, blue00, Yoselyn82, Morusek lubią tę wiadomość
-
Lusesita - ona ostatnio się taka "dorosła" zrobiła
z mężem stwierdziliśmy, że codziennie mamy inne dziecko. A przyspieszyła z rozwojem, gdy skończyła 8m-cy.
Melevis - zdradź jak zrobić, żeby dziecko tak zasnęło!? Chcieliśmy dziś tak Alutkę w łóżeczku zostawić, ale się nie dała.. :p -
Kaczorka nie mam pojęcia! Pierwszy raz w życiu zdążyło mu się zasnąć w jakimś dziwnym miejscu. Zawszeze zdumieniem patrzyłam na zdjęcia dzieciaków, które usypiają na podłodze albo na krześle
A Alutka rzeczywiście już kawał babyczyli mówisz, że zaraz tez u mnie te tempo rozwoju ruszy?