Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A ja dziś dostałam propozycję nie do odrzucenia! Tygodniowy wyjazd nad morze!
Jaki haczyk? Z mamciąi cieszę się i boję...
Moja mama zaproponowała że zrobi nam (mi i Frankowi bo Ciastek na wylocie w tygodniu) tydzień wakacji. Chce zabrać nas nad morze. Bardzo się cieszę bo byłam ostatni raz 4 lata temu! a Franek nie pamięta nic z tego wyjazdu. Z drugiej strony boję się czy z nią wytrzymam...ale zgodziłam się. Okazja do ostatniego wypoczynku przed porodem a nie wiem kiedy znowu uda nam się pojechać gdzieś dalej. Będziemy w większej ekipie już za rok.
Wyjeżdżamy w środę- mam nadzieję że będzie net! bo nie nadrobię 7 dni potem do poroduEmiilka, summer86, Karma88, pilik, Achia, StaraczkaNika, Patrycja20, Lusesita, Aga9090, JustynaG, Nadzieja22, lamka, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Bajka Zosia ma cudne pucuły
Dziewczyny moje dziecko jest smoczkozercą. Na razie mam taki z lovi 0-3 miesiąca duży ale moje dziecko potrafi go sobie przytrzymywać, wyjmować i uwaga, 2 razy sam go sobie włożył....Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 21:19
StaraczkaNika, Lunaris, Achia, Emiilka, summer86, Kaczorka, Jeżowa, Karma88, ibishka, JuicyB, Lusesita, Aga9090, KateHawke, JustynaG, Nadzieja22, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Przez zdjęcia Waszych dziecinek całkiem topnieje mi zgniłe serduszko
Rucola, a my tu ciągle foty Lewka nie miałyśmyNo jak to tak...?
-
nick nieaktualny
-
Pytanie techniczne? Czy spadek wagi 240g to dużo? Od wczoraj były 4 mega smółki, 3 mini smółki i 3 siuski fontanny plus że 2 w pieluchę. Myślicie że jest się czym martwić?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe91bde5791d.jpg
Lewcio Cudownysummer86, Kaczorka, Jeżowa, Lunaris, Achia, Karma88, veritaserum, ibishka, StaraczkaNika, Emiilka, JuicyB, Patrycja20, Lusesita, Jadranka, Fozzie Bear, olik321, Amy333, Bajkaaa, malka, pilik, Tosia2323, Aga9090, Bocianiątko, Flowwer, Ania1003, KateHawke, PodwojnaMamaWdwupaku, moniśka..., Sarna84, Lucia88, Bobisia, JustynaG, Sanka, Nadzieja22, 91Ewela09, lamka, Luna1993, blue00, Yoselyn82, Kotowa, Meśka, Angelika83, Morusek, Lena21 lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola, nasza z 3170 spadła do 2950, więc podobnie jak u Was. Neonatolog w szpitalu nie miała zastrzeżeń i nie kazano mi dokarmiać mm, więc myślę że możesz być spokojna o Lewcia
Rucola lubi tę wiadomość
-
O mamo! Rucola jaki on jest cudowny!
Lewku rośnij zdrowo
!
(jedziemy do Kołobrzegu)
Achia, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ojojoj jakie slodki.
Jejku jak zazdroszcze, ze juz Wasze Skarby sa z Wami. W pozytywnym oczywiscie sensie.tyle miesiecy czy lat walki i pyk ciaza przechodzi, a te Szkraby tak ciesza.
Rucola lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Dobry Wieczór piękne Panie
Amy, gratuluję Mamusiu! Teraz Odpoczywajcie i cieszcie się sobąNajważniejsze, że już po! Proszę, opisz nam w wolnej chwili poród, bo nie ukrywam, że zaczynam trząść portkami
Rucolka, w piękny sposób opisałaś bardzo trudny - przynajmniej dla mnie - poród. Dziękuje Ci. Dziewczyny, zaczynam się bać. Jakoś znacznie więcej tych, że tak to ujmę „nielekkich” porodów jest u nas...
Jejku, już tylko Veritaserum i nasza czwórka Dziewczyny! Ciekawe, która urodzi pierwszaLunkowa Zuzia już pokazała wszystkim, że jest silną dziewczynką, więc wcale się nie zdziwię, jak posiedzi w brzuszku jeszcze te trzy tygodnie
Całuję w czółko wszystkie nasze forumkowe dzieciaczki. Cud, miód i orzeszki!
Dzisiaj byliśmy z Emkiem na chyba już ostatnich „dzieciowych” zakupach i tatuś kupił synkowi SzumisiaCudowny jest ten miś - nazywa się Leoś
Dobrej nocy MamusieAmy333, KateHawke lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Amy - gratuluję! Dużo zdrówka dla Was dziewczynki
Rucola - spadek wagi do 10% jest w normie.
A Lewcio super!!
W ogóle wszystkie dzieciątka nasze forumowe są cudne
Juicy - gratuluję pierwszego ząbka
Lunaris - jedź i baw się dobrzea jak mama będzie wkurzać, to przytakuj i nie bierz do siebie. Ja wyznaję z reguły zasadę "Twoja racja, a mój spokój"
My dziś w Smyku przymierzyliśmy Aluśce kombinezon zimowy. Wzięłam rozmiar 80. I o ile rękawy miały zapas, tak nogawki były akurat. I pojawia się problem, bo w 86 będzie pływać. Jedynie nogi będą miały lekki zapasRucola, Lunaris, Amy333 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1163a2847930.jpg
Mały czasem glaska się po główce, często składa ręce do paciorka ale najczęściej pokazuje tego palcaKarma88, Emiilka, Patrycja20, Achia, veritaserum, Lusesita, Kaczorka, Jadranka, Lunaris, olik321, malka, Aga9090, pilik, KateHawke, moniśka..., Sarna84, Lucia88, Jeżowa, JustynaG, Nadzieja22, ibishka, 91Ewela09, lamka, Luna1993, blue00, Yoselyn82, Meśka, Angelika83, Morusek, Lena21 lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021