Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo to jest budujace, ze chwile po porodzie jestes pelna optymizmu. Takie odnosze wrazenie z tego opisu. Jeszcze raz gratuluje!
Rucola lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Rucola bardzo lubię, jak pracuje Twoja głowa! Jesteś doskonałym dowodem na to, że wszystko zależy od naszego podejścia i subiektywnej interpretacji wydarzeń
Mąż dobiegł, a z naszej dwójki to mnie bardziej wymęczyło to wyjście.. do tego stopnia, że wypożyczyliśmy auto, żeby wrócić do domu... Wiem, żałosne, no ale ledwo nogi po ziemi toczyłamRucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa wrote:Rucola bardzo lubię, jak pracuje Twoja głowa! Jesteś doskonałym dowodem na to, że wszystko zależy od naszego podejścia i subiektywnej interpretacji wydarzeń
Mąż dobiegł, a z naszej dwójki to mnie bardziej wymęczyło to wyjście.. do tego stopnia, że wypożyczyliśmy auto, żeby wrócić do domu... Wiem, żałosne, no ale ledwo nogi po ziemi toczyłam -
Rucola, podziwiam! U mnie parte trwały 22 minuty (cały poród bez zzo) a nie dawałam rady. Więc za 1,5godzinne parte szacun!
No i również uwielbiam Twoje pozytywne nastawienie. Przy takich ludziach chce się żyć, działać.
A to nasza żabka gdy już otworzy oczy:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/777632f7f1e7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 16:47
veritaserum, Lusesita, Jeżowa, Yoselyn82, Patrycja20, Luna1993, malka, Aga9090, Achia, Bajkaaa, moniśka..., -Mamunia-, JuicyB, olik321, blue00, Karma88, Kotowa, Lunaris, emi2016, pilik, Rucola, 91Ewela09, Emiilka, Flowwer, ibishka, Amy333, Bocianiątko, KateHawke, Nadzieja22, lamka, Morusek, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuicyB wrote:Veritaserum jesteś następna
gotowa?
Właśnie patrzę na pierwszą stronę i jestem przerażonaale gotowa !! Tylko że u mnie zero oznak że ten dzień na który tyle czekałam się zbliza. Pocieszam się że Rucola też żadnych oznak nie miała a poszło i mimo ciężkiego porodu jest pełna optymizmu. Oby u mnie tak było bo najbardziej boję się przenoszenia i wywołania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 16:51
Rucola lubi tę wiadomość
-
Justyna ale ślicznotka
Rucola widze ze energia od ciebie pozytywna plynie, oby tak dalejJustynaG, Rucola lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Justyna
cudo!
Dziewczyny, kiedyś ktoś pisał, który probiotyk dla dorosłych jest najlepszy. Podpowiecie? Bo zapomniałam...
Popatrzyłam teraz na pierwszą stronę i mamy już więcej mam niż dziewczyn w ciąży chyba. Trzeba zrobić jakiś zmasowany atak na dinusie i im zawirusować wątek, żeby w końcu zaczęły do nas dołączać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 17:10
JustynaG, frezyjciada, Karma88, Lunaris, Emiilka, Bocianiątko, KateHawke, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyna Anulka jest przecudowna
przepiękny okruszek
wyprzytulaj ją od eciotek :*
Rucola pięknie o tym wszystkim piszesz. Mam straszną traumę po pierwszym wywoływanym porodzie i codziennie zdarza mi się popłakać ze strachu, że i tym razem będzie tak samo . Ale przypomniałaś mi, że ten ból i cały trud staje się nieważny w ciągu sekundy, jak zobaczysz swoje dziecko
Wiecie co mnie cieszy? Że mimo tego, ze wiele z Was już zostało mamami i już niebawem zostanie to nadal tu jesteśmy, wspieramy się i rozmawiamy ze sobąAchia, JustynaG, Bajkaaa, Lusesita, Rucola, Emiilka, Aga9090, Bocianiątko, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justyna, Ania to jest jedno z tych dzieci, które chce się uprowadzić i zabrać do domu
Ale nie to że Cię straszę
Rucola, super że udało Ci się tak dobrze to przejść. Czekamy na focię Twojego synia.
A ja dziś ryczę bez powodu od rana. Ciąża?
A może to jednak nie jest normalne i mam zacząć googlać o chorobach psychicznych nasilających się w ciąży?JustynaG, Rucola lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6bd93c1447d.jpg
Link do torby
https://m.aliexpress.com/item/32849519517.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32849519517&productSubject=Fashion-Mummy-Maternity-Nappy-Bag-Brand-Large-Capacity-Baby-Bag-Travel-Backpack-Designer-Nursing-Bag-for
Takie mam uchwyty ze smyka za 10 zl.
Jutro pokaże te robione:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 18:23
Bajkaaa, Luna1993, Patrycja20, pilik, Emiilka, Nadzieja22, lamka lubią tę wiadomość
-
Justyna piękna ta żabka
Olik mistrz drugiego planu najlepszy
Ja wam zaraz wstawię moja kruszynke hehe
Wiecie ja nie umiem nie czytać tego forum mimo iż w sumie cel osiągnięty ale bardzo was tu wszystkie lubię i ciężko by mi byłoby bez was
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/770f8b012460.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 18:56
Luna1993, StaraczkaNika, malka, Patrycja20, blue00, moniśka..., Lunaris, olik321, Karma88, pilik, Rucola, Fozzie Bear, veritaserum, JustynaG, Kaczorka, Emiilka, Flowwer, ibishka, Aga9090, KateHawke, Sarna84, Jeżowa, Nadzieja22, lamka, Yoselyn82, Morusek, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajeczko skąd masz taką piękną opaskę dla Zosi? Szukam właśnie podobnej
piękny anioleczek !
Olik dziękuję bardzo kochana :* kurcze nie mogę się zdecydować czy do mojego wózka by pasował plecaczek, a bardzo mi się to rozwiązanie podoba
Jeżowa odpoczelas troszkę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 19:02
Bajkaaa lubi tę wiadomość