Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo to jest budujace, ze chwile po porodzie jestes pelna optymizmu. Takie odnosze wrazenie z tego opisu. Jeszcze raz gratuluje!
Rucola lubi tę wiadomość
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Rucola bardzo lubię, jak pracuje Twoja głowa! Jesteś doskonałym dowodem na to, że wszystko zależy od naszego podejścia i subiektywnej interpretacji wydarzeń

Mąż dobiegł, a z naszej dwójki to mnie bardziej wymęczyło to wyjście.. do tego stopnia, że wypożyczyliśmy auto, żeby wrócić do domu... Wiem, żałosne, no ale ledwo nogi po ziemi toczyłam
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to rozumiem. Dziś byłam w raptem 3 sklepach, zrobiłam obiad i jestem tak śpiąca i zmęczona jakbym nie wiem gdzie była i co robiła :pJeżowa wrote:Rucola bardzo lubię, jak pracuje Twoja głowa! Jesteś doskonałym dowodem na to, że wszystko zależy od naszego podejścia i subiektywnej interpretacji wydarzeń

Mąż dobiegł, a z naszej dwójki to mnie bardziej wymęczyło to wyjście.. do tego stopnia, że wypożyczyliśmy auto, żeby wrócić do domu... Wiem, żałosne, no ale ledwo nogi po ziemi toczyłam
-
Rucola, podziwiam! U mnie parte trwały 22 minuty (cały poród bez zzo) a nie dawałam rady. Więc za 1,5godzinne parte szacun!
No i również uwielbiam Twoje pozytywne nastawienie. Przy takich ludziach chce się żyć, działać.
A to nasza żabka gdy już otworzy oczy:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/777632f7f1e7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 16:47
veritaserum, Lusesita, Jeżowa, Yoselyn82, Patrycja20, Luna1993, malka, Aga9090, Achia, Bajkaaa, moniśka..., -Mamunia-, JuicyB, olik321, blue00, Karma88, Kotowa, Lunaris, emi2016, pilik, Rucola, 91Ewela09, Emiilka, Flowwer, ibishka, Amy333, Bocianiątko, KateHawke, Nadzieja22, lamka, Morusek, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuicyB wrote:Veritaserum jesteś następna
gotowa?
Właśnie patrzę na pierwszą stronę i jestem przerażona
ale gotowa !! Tylko że u mnie zero oznak że ten dzień na który tyle czekałam się zbliza. Pocieszam się że Rucola też żadnych oznak nie miała a poszło i mimo ciężkiego porodu jest pełna optymizmu. Oby u mnie tak było bo najbardziej boję się przenoszenia i wywołania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 16:51
Rucola lubi tę wiadomość
-
Justyna ale ślicznotka

Rucola widze ze energia od ciebie pozytywna plynie, oby tak dalej
JustynaG, Rucola lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Justyna
cudo!
Dziewczyny, kiedyś ktoś pisał, który probiotyk dla dorosłych jest najlepszy. Podpowiecie? Bo zapomniałam...
Popatrzyłam teraz na pierwszą stronę i mamy już więcej mam niż dziewczyn w ciąży chyba. Trzeba zrobić jakiś zmasowany atak na dinusie i im zawirusować wątek, żeby w końcu zaczęły do nas dołączać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 17:10
JustynaG, frezyjciada, Karma88, Lunaris, Emiilka, Bocianiątko, KateHawke, lamka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyna Anulka jest przecudowna
przepiękny okruszek
wyprzytulaj ją od eciotek :*
Rucola pięknie o tym wszystkim piszesz. Mam straszną traumę po pierwszym wywoływanym porodzie i codziennie zdarza mi się popłakać ze strachu, że i tym razem będzie tak samo . Ale przypomniałaś mi, że ten ból i cały trud staje się nieważny w ciągu sekundy, jak zobaczysz swoje dziecko
Wiecie co mnie cieszy? Że mimo tego, ze wiele z Was już zostało mamami i już niebawem zostanie to nadal tu jesteśmy, wspieramy się i rozmawiamy ze sobą
Achia, JustynaG, Bajkaaa, Lusesita, Rucola, Emiilka, Aga9090, Bocianiątko, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justyna, Ania to jest jedno z tych dzieci, które chce się uprowadzić i zabrać do domu
Ale nie to że Cię straszę 
Rucola, super że udało Ci się tak dobrze to przejść. Czekamy na focię Twojego synia.
A ja dziś ryczę bez powodu od rana. Ciąża?
A może to jednak nie jest normalne i mam zacząć googlać o chorobach psychicznych nasilających się w ciąży?
JustynaG, Rucola lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6bd93c1447d.jpg
Link do torby
https://m.aliexpress.com/item/32849519517.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productId=32849519517&productSubject=Fashion-Mummy-Maternity-Nappy-Bag-Brand-Large-Capacity-Baby-Bag-Travel-Backpack-Designer-Nursing-Bag-for
Takie mam uchwyty ze smyka za 10 zl.
Jutro pokaże te robione:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 18:23
Bajkaaa, Luna1993, Patrycja20, pilik, Emiilka, Nadzieja22, lamka lubią tę wiadomość
-
Justyna piękna ta żabka

Olik mistrz drugiego planu najlepszy
Ja wam zaraz wstawię moja kruszynke hehe
Wiecie ja nie umiem nie czytać tego forum mimo iż w sumie cel osiągnięty ale bardzo was tu wszystkie lubię i ciężko by mi byłoby bez was
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/770f8b012460.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 18:56
Luna1993, StaraczkaNika, malka, Patrycja20, blue00, moniśka..., Lunaris, olik321, Karma88, pilik, Rucola, Fozzie Bear, veritaserum, JustynaG, Kaczorka, Emiilka, Flowwer, ibishka, Aga9090, KateHawke, Sarna84, Jeżowa, Nadzieja22, lamka, Yoselyn82, Morusek, Lena21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBajeczko skąd masz taką piękną opaskę dla Zosi? Szukam właśnie podobnej
piękny anioleczek !
Olik dziękuję bardzo kochana :* kurcze nie mogę się zdecydować czy do mojego wózka by pasował plecaczek, a bardzo mi się to rozwiązanie podoba
Jeżowa odpoczelas troszkę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 19:02
Bajkaaa lubi tę wiadomość