Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Amy !!! Wielkie gratulacje
nabieraj sił i szybkiej regeneracji życzę
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Amy serdecznie gratuluje. Ale sie z Rucola zgralyscie.
Rucola fajnie, ze niezle funkcjonujesz.
Lunka siedz na dupci i nie kombinuj!Amy333 lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA my byliśmy w empiku, promocja 3ksiazki w cenie 2- zakupiłam sobie dwie książki autora Musso i taki album
) mieliśmy taką dla Misia i super się ją czyta i wspomina po latach
dodatkowo weszłam do C&A i była wyprzedaz i dorwałam dwie bluzki, z krótkim rękawem- takie zwykłe,ale z luźnego materiału w rozmiarze XS i S-za 9zl szt
I po co wchodzić na dział ciążowy?:p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/25a0b69b3ee4.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 15:06
Yoselyn82, Luna1993, Nadzieja22, summer86, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEh Dziewczyny, ja nie wiem co się dzieje z ludźmi. Jak ktoś obiecuje pomóc to kurcze obiecuje. W końcu wiedzą że mężowi nie pomożesz... "Umiesz liczyć- licz na siebie"- zkoda że musimy się o tym przekonywać na własnej skórze i to często..
Rucola- extra że tak super się czujesz!Oby tak dalej
Luna- koleżanką rzecz jasna się nie przejmuj.i do łóżka wracaj;)Rucola lubi tę wiadomość
-
Amy Kochana meeeega gratulacje!!! Wycałuj Lenkę od e-cioci mocno :* :* :* tak długo się nie odzywałaś że podejrzewam że łatwo nie było. Ale to już za Tobą i możesz tulić ukochane dzieciątko
witamy po tej stronie brzuszka
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Amy, gratuluję, dzielna mamuśko! pewnie jesteś wykończona po tylu godzinach!
Jeżowa - w ķońcu teraz kibicujesz za dwie
Daj znać, jak poszło mężowi - my tez mu wirtualnie kibicowałyśmy
Luna, trzeba było kazać się mężowi nosićAmy333 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martwię się, że Ania1003 się długo nie odzywa.. mam nadzieję, że wszystko u nich ok.
Ania1003 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny to teraz opiszę po krotce. Jak same wiecie regularność w skurczach pojawiła mi się około 14, przy czym skurcze trwały krótko. Po kontakcie z położną do szpitala dojechaliśmy o 22.30 że skurczami ci 4 minuty trwającymi prawie minutę, zapis ktg porodowy. Badanie wykazało rozwarcie na..... 1 palec. Byłam załamana. Byłam już tak zmęczona skurczami, które nie doprowadziły do niczego że chciało mi się wyć. Położną (chwała Bogu prywatna) wzięła nas na salę porodową, zaczęła podawać leki, prysznic, piłka. Bolało mnie do tego stopnia że wymiotowałam a postęp porodu - zero. Mój lekarz aktualnie miał dyżur więc cesarkę miałabym od ręki, ale położną powiedziała, że poprosi anestezjologa o znieczulenie mimo rozwarcia na 2 cm..... Nie wiem jak to załatwiła ale dostałam znieczulenie o 2 nad ranem, nieprzytomna z bólu i nagle wszystko stało się pięknie..... Masaż szyjki i oxy w 2 godziny doprowadziło do 10 cm rozwarcia a ostatnie 1,5 godziny to były parte, końcówka już bez znieczulenia, bo przestało działać. Ostatnie 50 minut pomagał lekarz, wypychając Lewcio ręką gdy ja oparłam przyduszając pieluchą przez emka. W tym czasie położną chroniła krocze i robiła poślizg Małemu. Ostatecznie urodził się z główką jak orzeszek laskowy, na czubeczku został krwaiak, ale główka już jest piękna i kształtna. Ogólnie poród ciężki ale dzięki pomocy emka, położnej i lekarza, wspominam jako najwspanialszy dzień w życiu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 15:36
moniśka..., Yoselyn82, -Mamunia-, summer86, Patrycja20, Aga9090, Malgonia, Jeżowa, malka, Karma88, Achia, pilik, Lusesita, Bajkaaa, Angelika83, olik321, Lunaris, emi2016, Jadranka, Emiilka, ibishka, Bocianiątko, lamka, KateHawke, Sarna84, Nadzieja22, Sanka, Morusek, Lena21 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021