Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Melevis ahahahha
genialny Stasio!
Kaczorka strasznie szybko rośnie... ja mam cały czas przed oczami to zdjęcie z początków lata(?) jak ona na kocu jeszcze na czworaka...
Dzieci to niekończąca się kopalnia emocjiprzez te Wasze posty to mam wrażenie że dziś bardziej kocham Staszka
Kaczorka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny Wasze dzieciaki są cudne! Mam nadzieję, że regularnie będziecie nam tu spamowały fotkami!
Zosia te pucki ma przekochane!
Lewcioma piękną grzywę i jest do schrupania!
Aluśka jest boska! Nie mogę się na nią napatrzeć!
Marcel w tych ciuszkach z Ali prezentuje się znakomicie. Przystojniak
Ania z pięknymi oczkami
Hubert i jego wypasiony pierwszy ząb wymiatają!
A Ninka robi najlepsze miny na świecie! Mogłabym oglądać cały czas!
Edit: aaaaaa jak mogłam pominąć! Najcudowaniejsze rodzeństwo na of! Staś i Lena
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 23:28
Kaczorka, pilik, olik321, Rucola, Emiilka, summer86, Bajkaaa, JuicyB lubią tę wiadomość
-
Melevis - a już myślałam, że jest jakiś magiczny sposób..
A co do rozwoju, to chyba indywidualne. U nas ruszyło. A np. córka koleżanki do 7m-ca szła książkowo a później zwolniła na kilka miesięcy.
Ale Lena bystra dziewczynka i ze starszego brata pewnie się dużo uczy -
Aluska faktycznie pannica:)
To że wsuwam teraz 3 kawałek sernika to tez wina kp, prawda?
Jem więcej niż w ciąży.. jem więcej niż mój chłop (190cm i 95kg żywej wagi) po prostu sprzątam lodówkę ze wszystkiego.. A słodycze mogłabym jeść caly czasWiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 23:04
summer86, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Rucola! Lewko Wspaniały!
i bardzo pięknie opowiadasz o swoim porodzie. Cieszę się że to dla Ciebie tak pozytywne przeżycie!
Amy! Witamy Lenkę na świecie!
No a ja przez Was znowu mam expresową owu bo wygląda na to że te 20mm to jednak był pęcherzyk... Dziś 6 dc, owulak pozytywny a wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią o zbliżającej się wielkimi krokami owulce! Ech... No i znowu nici z iui... Ale za to przejmuję brzuszki
P.S. Melevisku, przepraszam że dopiero teraz ale tulę Cię bardzo mocno... I już sam fakt jak opowiadasz nam o całej sytuacji jednocześnie myśląc o nas świadczy jak bardzo jesteś "nasza" i dlatego nie powinnaś mieć żadnych wyrzutów sumienia w stosunku do nas! A na kolejnego takiego malucha jak Twoje czekamy z utęsknieniemi wierzę że już niedługo kolejne maleństwo do Was przyjdzie...
skoro Dinusion jakoś wychodzi to może chociaż Ty uratujesz nasz honor?
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Summer nie odzywam się bo nie mam weny.
Dni uciekają i każdy dzień to problemy z brzuszkiem. Jesteśmy tym płaczem wymęczeni.
Dzisiaj mija 7 tygodni... i pierwszy dzień kiedy młody przespał cały dzień z przerwami na jedzenie i siku i to na śpiocha. A starzy nie wiedzieli co ze sobą zrobić. To kupili w końcu auto. Co lepsze nowe z salonu i to przez telefon na 10 min przed zamknięciem salonu.
Jutro mamy chrzciny a we wtorek jedziemy przymierzać suknie ślubne i garnitury. Ślub dalej w proszku a zostało już mniej niż 2 miesiące.
Oskar pozdrawia wszystkich nowych kolegów i koleżanki.
PS. To kukuryku na głowie stoi mu od urodzenia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 20:27
Lunaris, olik321, malka, Aga9090, moniśka..., Lusesita, KateHawke, Jeżowa, Emiilka, JustynaG, Rucola, Nadzieja22, summer86, Bajkaaa, ibishka, Flowwer, Karma88, StaraczkaNika, 91Ewela09, Patrycja20, lamka, Kaczorka, blue00, Yoselyn82, Achia, JuicyB, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
Ania boski Oskarek
już za chwilę brzuch się skończy. Z dnia na dzień będzie coraz lepiej. Trzymajcie się dzielnie, ten uśmiech wynagrodzi wszystko
-
Kochane, Wasze dzieciaczki są piękne, wszystkie nadają się do reklamy
Lewcio i jego palec mnie rozbroił jednak najbardziej
Rucola powodzenia z laktacją, z Twoją głową myślę, że spokojnie się uda, bo nie będą Cię załamywać ewentualne potknięcia! Nie mniej jednak życzę szybciutko nawału, a potem unormowania laktacji. Co do smoczka to rób jak uważasz, teoria teorią, a życie życiem! Moja bratowa na trójkę dzieci trafiła na jednego niesmoczkowego synka i dwie smoczkowe córeczki, a wszystkie ślicznie piersią wykarmiła do 1,5 roku!
Olik smacznego i na zdrowie! Produkujemy pokarm, oczywiście, że potrzebujesz więcej kalorii!Marcelek cudowny, strój świetny i torba też pięknie na wózku wygląda!
Melevis hahaha, Staś w basenieusłyszał, że narzekałaś na brak zastosowań i raz, dwa pokazał Ci, że może być z tego zacne łóżeczko
Kaczorka może postrasz Alusię szczoteczką do zębów?w końcu to przed nią uciekał Staś
Luna dziękuję, że pytałaś - tak, odpoczęłam, zdrzemnęłam się i nawet odwiedziłam koleżankę. Mój mąż w tym czasie - UWAGA - pomagał mojemu bratu w przeprowadzce, zwrócili do Ikei na reklamację trzy szafy i odebrali 80(!!!) paczek. Tak więc Lunaris asertywność ćwiczymy od jutrażeby dolać do czary kolejną porcję goryczy, to jutro przychodzą teściowie i szwagier z dziewczyną, ale nie, nie, nie pomóc, tylko na OBIAD. Bezczelność ludzi nie zna granic. A wiecie kto nam pomoże? Moja koleżanka! Tak, kobieta, która załatwi nam wózek a'la paleciak i przynajmniej książki szybko przewieziemy... A mamy ich naprawdę dużo, potem się pochwalę gotową biblioteczką, bo jestem z niej dumna
A teraz wsłucham się w uspokajający deszcz i mam nadzieję będę spać bez skurczów w nodze aż do samiutkiego rana
Ach i chciałam jeszcze tylko dodać, że pamiętam, jak Rucola podkreślała, że jest w 33 tygodniu i 3 dniu ciąży, tak jak ja dzisiaj, a teraz już tuli swojego Lewcia. A wydaje się, jakby to było wczoraj... To znak, że Nasze spotkanie z Agatką naprawdę zbliża się ogromnymi krokamiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 00:03
Rucola, Lunaris, pilik lubią tę wiadomość
-
Amy gratulacje!
duzo sil i zdrówka dla Was!
Piekne te Wasze dzieciaczki!
Lewko slodziaczekja tez czytalam o negatywnym wplywie smoczka na kp, ale moj synek tez od razu go polubil. Karmiłam piersia 14 m-cy i nie bylam zywym smoczkiem dla synka.
Pewnie sa przypadki zaburzenia laktacji, ale tak jak ze wszystkim to nie regula.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 00:18
Rucola lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Jeżowa ja też pamiętam jak Rucola o tym pisala:) czas naprawdę szybko leci oczywiście inaczej niż na staraczkach czy w 1 trym, zobacz nawet lista z pierwszej strony jak pięknie wygląda
tyle już dzieciaczkow
Emiilka, Jeżowa, Rucola lubią tę wiadomość
-
Olik my zaczęlismy podawać ok. 3 tygodnia.
A co do apetytu, u mnie od tygodnia trochę lepiej, bo staram się planować posiłki na cały dzień i nie podjadać w przerwach, ale wcześniej to mogłam jeść non stop i bardzo mi się chciało słodkiego.olik321 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny, witamy się w niedzielny poranek.
Niedługo pewnie pobiorą krew Ani i dowiemy się co z ta bilirubina. Póki co walczymy o więcej pokarmu. Wczoraj ściągnęłam przez cały dzień 300ml a mała zjadła jeszcze 180ml MM.
Była też przystawiana do piersi.
-
Justyna oby bilubiryna pięknie spadła
Kurcze ale wam fajnie że kp, mnie to przeroslo niestety ale już w głowie wiem że nie jestem gorsza matka przez to że karmie mm, a wiecie moje dziecko w nocy spało prawie 6 godz! Jestem tak wyspana że aż szok, bo ja po namowie wszystkich przestałam budzić i jest mi lepiej psychicznie -
nick nieaktualnyKochane przepraszam, że tak na szybko, ale jesteśmy jeszcze dzisiaj u teściowej i nie będę miała czasu a chciałam napisać kilka rzeczy.
Amy gratulacje narodzin córeczkiczekamy na zdjęcie na relację i tulimy Was mocno.
Rucola Lewek cudownyw ogóle forumowe dzieciaczki są wspaniałe
Jeżowa kurcze sytuacja okropna, nie rozumiem takich ludzi.pomoglibyśmy Wam, tylko dopiero we wtorek po południu mąż będzie miał czas. Jak coś to się odzywaj.