Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Fozzie Bear wrote:Pewnie!
A mogę oddać Ci męża? Śpi grzecznie, ino chrapię
Nie no nie będę taka zaraz go obudzę żeby odcisków od sofy nie dostałjutro od rana ma warta z małym. Nie ms ze boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 02:35
-
Melevis, Staszek mi np zawsze wymiotuje powyżej 38.5,alw w tym roku nauczył się robić to nad WC "jak tata" - Co poradzić wrażliwe żołądki maja te moje chłopy.
Olik, mój to mnie tak dzisiaj wkurza, że najchętniej bym go wykopala na kanapę... Może to jest myśl?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 02:42
-
Hejka
witam się pośród Mamusiek. Naznaczam swe przybycie godziną posta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 06:02
Amy333, KateHawke, Karma88, Bocianiątko, Aga9090, emi2016, Emiilka, pilik lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dziewczyny kciuki za dzisiejsze wizyty!
Melevis zdrowia dla Leny. Eh... Jak dzieci chorują to że spania nici... Współczuję.
Yos USG bioderek mają wszytskie dzieci profilaktycznie. U Feli jest wszytsko ok
A u nas dzisiaj młoda bije rekordy. Zjadła o 19, zasnęła o 20 bez cyca! I spala do 2:45! Myślałam, że mi cycki eksplodująw ogóle dzisiaj w dzień ładnie jadła i spała.
Edit: kurcze a ja się chyba wyspałam jużWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 03:14
olik321, Yoselyn82, Emiilka, pilik lubią tę wiadomość
-
Malka, super, że Fela tak ładnie śpi. U nas nadal problemy z karmieniem do południa, ale jak jest taka zła to ani piersi ani butli nie chce. Pójdę chyba do pediatry, bo boję się czy wystarczająco dużo je.
Melevis, zdrówla dla Lenki!
Dziewczyny, kciuki za jutrzejsze wizyty!
Rucola, kciuki żeby Was dzis wypisali.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 03:21
-
Witam sie i ja ciemną nocą,własnie pojadłysmy;)
Powodzenia na dzisiejszych wizytach dziewczynki!summer86, Bocianiątko, Emiilka, pilik lubią tę wiadomość
-
Jak wszystkie juz urodzimy to wpisy na forum beda glownie z nocnych karmien.
Dzien dobry.
Ale dzis duzo wizyt! Powodzenia dla Was wszystkich.
Wczoraj wieczorem Mala musiala miec ostra impreze w brzuchu, bo w takie dziwaczne ksztalty brzuch sie wywijal, ze az Maz sie wystraszyl.
Spokojnego dnia i godziny czekania na wizyty niech szybko mina!Rucola, Fozzie Bear lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Fozzie Bear wrote:Melevis, Staszek mi np zawsze wymiotuje powyżej 38.5,alw w tym roku nauczył się robić to nad WC "jak tata" - Co poradzić wrażliwe żołądki maja te moje chłopy.
Olik, mój to mnie tak dzisiaj wkurza, że najchętniej bym go wykopala na kanapę... Może to jest myśl?
Malka cieszę się, że Fela daje odpocząć mamusi.
Muszę sprawdzić w ksiazeczce czy w szpitalu mielismy usg bioderek
Ja się w końcu popłakałam pod prysznicem i emek ms to wszedł to mu wszystko powiedzialam co mnie boli
Zobaczymy czy będzie efekt.
Do kiedy dziewczyny utrzymuje się nocne pocenie w pologu?
Pizam mi brakujeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 05:38
-
nick nieaktualnyDzień dobry! Mąż wstal do pracy a budzik obudził i mnie.
Melevis- zdrówka dla Leny!
Kciuki za wszystkie wizyty! Dobre wieści w poniedziałek nastroją pozytywnie na cały tydzień
Siwulec- ja wiem,że wiesz ale że głowa swoje
Ale na pewno jest wszystko dobrze, pomyśl że większość na tym etapie jeszcze w ogóle nie czuje ruchówszkoda że późno wizyta, to może zrób coś fajnego w ciągu dnia?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 05:40
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Mój eMek póki co wspomaga mnie w opiece, ale też proszę go o pomoc.
I tym sposobem okazuje się, że tatuś świetnie karmi butlą z moim mleczkiem, po karmieniu układa na brzuszku i dogląda córeczkę siedząc przed kompem (a ja mam czas na prysznic czy cokolwiek zechcę).malka, JuicyB, Karma88, Achia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!!!!
Chciałam się pochwalić że w moich piersiach zaczyna pojawiać się mleko!!! Było mi smutno że ciągle nic i nic, od 2 dni karmiłam Małego tak, że on ssał ( karmimy się na leżąco a ja bokiem zlewalam mu po sutku kilka kropli mam na zachętę. Pięknie ssał, wystarczało na dzień, natomiast w nocy dostaje 3 - 4 łyki shota mam z butelki, jak widzę że się niepokoi mimo cycka i nie może zasnąć. Powoli idziemy ku lepszemu i dziś widzę światełko w tunelu bo widzę już białe mleczkoswoją drogą polecam ten sposób na problemy z laktacją, dziecko ssie pierś i myśli że to niej leci
lamka, JustynaG, summer86, Kaczorka, Karma88, Aga9090, Achia, KateHawke, Emiilka, Nadzieja22, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyJeżowa super kolekcja! Widzę, że lubimy te same książki
Gerritsen, Coben, Christie. Ja jeszcze całego Conan Doyle'a wciągam.
Kciuki Kochane za dzisiejsze liczne wizyty.
Olik do Emka na pewno szybko dotrze, dobrze, że mu powiedziałaś o swoich uczuciach, a polog niedługo minie.
Rucola gratulacje pokarmu -
Rucola, gratuluję kolejnego sukcesu
Rucola lubi tę wiadomość
-
Ja czuję się dobrze, ale drżę o dzisiejszą bilirubinę bo już chcemy iść do domu. Mamy na sali krzyczące dziecko i mam stres że Lewcio się budzi co chwilę i ja jestem niewyspana... Ale Macierzynstwo jest cudowne#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola, a Lewcio jest żółciutki? Jaki wynik miał wczoraj?
-
Dzień dobry,
Kochane wielkie kciuki za wszystkie 6 wizyt, za bilirubinke Lewka, za Wasz powrót do przedszkola Pati.
Melevis dla Was zdrówka i spokojnego dnia.
Ja dziś więcej poza domem bo chcę zaliczyć kino przed wyjazdem, zrobić zakupy i odwiedzić znajomą. Jutro zostanie tylko pakowanie.
No i witam się w ostatnim tygodniu 2 trymestruWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 07:15
lamka, olik321, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny