X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedziela handlowa ;) emek stanął na wysokości zadania, najpierw latał po centrach handlowych i szukał a teraz jak tylko mu powiedziałam że są w drogeriach to jak stal tak wyszedł po te testy :)

Uciekam obejrzeć jakiś film żeby się odstresować, jeszcze raz Wam dziękuję i życzę spokojnej nocy.

Trzymam od rana kciuki za wizyty i czekam na same dobre wieści i fotki maluszków <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kto pierwszy jutro wizytuje?
    Ja mam ogromną ochotę na coś czego nie możemy pić- na redbulla. Ale jaką! Jakaś masakra
    A przed ciążą to ja piłam takie coś od wielkiego dzwonu :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 21:01

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzisiaj nerwowa niedziela. Od raza sycze w domu na małża, a do pierworodnego już siły nie mam. Chyba jakiś bunt 3 latka mu się uaktywnil, bo zrobił się tak nieusluchany i marudny, że dramat (gdzie się podziało moje dziecko?!)
    Małż dostal pogadanke na pograniczu awantury za nadgodziny w pracy, choć jego zdaniem nie wie o co się wkurzam (wtf?! Przecież praca od 6 do 18 - nie, nie ma swojej firmy, jest normalna, nie?!). Uświadomiłam go, jakie mogą być konsekwencje jeśli nie zwolnie, zobaczymy czy cokolwiek dotrze.

Ciszę się na jutrzejszą wizytę (my na 10), bo dr obiecał mi połówkowe w cenie normalnej wizyty, bo jestem już po skończonym 22 tc, a on miał w tym czasie urlop. Liczę na 3d, ale znając moje szczęście, albo Mała dostanie kociokwiku i znów będzie szalala w brzuchu, albo zakryje buzke.

Luna nie odzywalam się w kwestii papierków, bo to dla mnie czarna magia, ale dziewczyny i Ty piszecie że jest git - więc tego się trzymajmy j niech tak pozostanie!

Lamka o 8? Phnappy o 11? trzymam mocno kciuki też za Was jutro! Ale wydaje mi się że ktoś jeszcze wspominal o wizycie? Hmm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 21:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia możesz redbulla jednorazowo jak bardzo chcesz, nic Ci nie będzie ani dzidziusiowi. ;-)
    Ja pierwsza jutro, mam na 8.00, Miś chyba na 9 albo 11. Edit: jednak 10.00 :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 21:09

Fozzie Bear, Achia, Aga9090, Patrycja20 lubią tę wiadomość

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, a jak mam ochotę (jednorazowo oczywiście) na redbulla z wódką to też można? :D no kocham to połączenie! <3 lof lof lof! WSZM! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 21:11

Achia, Aga9090, lamka, Bocianiątko lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jutro wizytę, mam być koło południa w szpitalu ale o której wejdę to licho wie.. Jak to w szpitalu.. :)

Mała kopie jak zwariowana..

Życzę Wam spokojnej i przespanej nocy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 21:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Achia możesz redbulla jednorazowo jak bardzo chcesz, nic Ci nie będzie ani dzidziusiowi. ;-)
    Ja pierwsza jutro, mam na 8.00, Miś chyba na 9 albo 11. Edit: jednak 10.00 :-D
    Jak do jutra nie przejdzie to może wypije.. :p

Fozzie Bear lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia ja piję kawę normalnie i czasami colę jak mnie najdzie, generalnie kofeina nie jest zabroniona tylko trzeba uważać na ilość.

Fozzie wiem co czujesz, może z winem bezalkoholowym se pomieszaj :-P

Fozzie Bear, Bocianiątko lubią tę wiadomość

• Emiilka Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, Misiu, Phnappy, Amal, kciuki za wizyty dziewczyny :) Jutro intensywny dzień widzę ;) Oby obfitował w dobre wiadomości!

Amal, Fozzie Bear lubią tę wiadomość

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dostałam slinotoku! O ile wódki bez % raczej nie znajdę innej niż w kranie, to...
    https://megustawino.pl/sklep/drinki-bezalkoholowe/alkohole-bezalkoholowe/whissin-whiskey-bezalkoholowe/

lamka, Achia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Achia ja piję kawę normalnie i czasami colę jak mnie najdzie, generalnie kofeina nie jest zabroniona tylko trzeba uważać na ilość.

Fozzie wiem co czujesz, może z winem bezalkoholowym se pomieszaj :-P
    A tu nie chodzi o to że w redbullach jest też tauryna?
    Kawkę wypije jedną dziennie,ale nie zawsze.a cole też mi się zdarzy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam chcice na czerwonego desperadosa <3

Misiu nakrzycz na małża albo w ramach protestu nie rób nic w domu, po 12 godzinach pracy na pewno nie będzie mu się chciało i może zrozumie ;) moja 3 latka też ma takie dni, jutro za to będziecie się z młodym tulić cały dzień :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze że jestem na urlopie to będę zaglądać i Mocno kibicować :D

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, nakrzyczalam "z klasą" - chyba się obraził nawet (?!). Psychologiczny opierdol jest najlepszy :)
    Ale w ramach poprawy humoru zamówiłam sobie te whiskey. Jak przyjdzie w przyszłym tygodniu zdam relacje!
    Póki co idę oblizac etykiety normalnych oprocentowanych :'D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 21:34

Luna1993, Achia, Emiilka, summer86, Karma88 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiu nic mi nie mów, mam pół lodówki alkoholi, od ginów po wódki i przepyszne niemieckie piwa od teścia. Czasami chodzę sobie po prostu popatrzeć na nie.. :D

Aha żeby nie było ze z nas takie alkusy, wszystko leży bo nie ma komu pić :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 21:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia tauryna jest też naturalnie obecna w naszych organizmach, bo jest produktem rozkładu jednego z aminokwasów, więc tak jak większości - wszystko zależy od dawki. Generalnie tauryna ma szereg ciekawych właściwości, m.in. stosuje się ją w leczeniu depresji i stanów lękowych, w chorobach kardiologicznych itd.

Zwróć uwagę, żeby nie przekroczyć tych 200mg kofeiny w ciągu dnia i spokojnie możesz się okazyjnie napić redbulla.

Odnośnie alkoholu - ja się sztacham piwem jak Tarzan pije jakąś dobrą IPĘ albo saisona.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 21:37

Achia lubi tę wiadomość

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Misiu nic mi nie mów, mam pół lodówki alkoholi, od ginów po wódki i przepyszne niemieckie piwa od teścia. Czasami chodzę sobie po prostu popatrzeć na nie.. :D
    Jak zaczniesz też lizać etykiety to pogadamy :D hahah

Luna1993 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lameczko kochana, już pokazuje ten wpis mężowi :D

Fozzie- czekam na opis whisky bez %- to był w zasadzie mój ulubiony mocny alkohol :)

• Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się stresuje przed jutrem moje dZiecie po 2 miesiącach prZerwy wraca do przedszkola ..
    kciuki za jutrzejsze wizyty :*

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka i Luna cieszę się, że u Was obu to były jakieś fałszywe alarmy! Ja właśnie wyszłam z toalety, jakiś potok żółtozielonych upławów i choć niby "taka moja natura", to też nie jestem do końca spokojna... No ale już poczekam do rana i też taki teścik pH sobie zrobię po prostu.

Przeprowadzka mnie pochłonęła, wciąż jest mega rozpierdol, no ale trudno, będę sukcesywnie porządkowała :) jedyne co wygląda ładnie, to mój nowy regał:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/13c06c0759b5.jpg
    Spuszczałam się nad nim ze 2 godziny :P

Za alkoholem też mi tęskno, ale nie, etykiet jeszcze nie liżę :D

I kciuki za Waszą wizytującą czwóreczkę jutro będę mocno, mocno zaciskać <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 21:54

Achia, Fozzie Bear, olik321, Bocianiątko, moniśka..., Emiilka, Nadzieja22, KateHawke, Karma88, veritaserum, lamka, Lunaris, Kaczorka, emi2016, Angelika83, Lusesita lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
‹‹ 1724 1725 1726 1727 1728 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ