WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do porównania wag- ale naszej wagi- skoro ważę się w domu na swojej,rano-a u lekarza wychodzi inaczej to też nie porównujemy prawda?:D

Emiilka, Luna1993, KateHawke, JustynaG, Karma88, Patrycja20, lamka, Lunaris, Jeżowa, pilik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia absolutnie masz rację, wierzymy pomiarowi rano w domu ;)

Emek jedzie do rossmanna po test ph, bo nie da mi to spokoju, mam nadzieję że ogarnę jak to się robi bo są tylko dwa

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Achia absolutnie masz rację, wierzymy pomiarowi rano w domu ;)

Emek jedzie do rossmanna po test ph, bo nie da mi to spokoju, mam nadzieję że ogarnę jak to się robi bo są tylko dwa
    Aż weszłam w aplikacje Rossmanna. Pisze że tam jest jakiś aplikator więc powinno być łatwiej niż jak masz same paski. Na pewno dasz radę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia i jeśli to wody to będzie niebieski kolor? Czy może się zrobić niebieski jeszcze z innego powodu? Stresuje się jak przed wizytą :(

• Emiilka Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, naprawdę nie żałuje IP. Tak dokładnie Wam nie opisywałam, jedynie Lunce na messengerze, ale ból był tak silny, że nie byłam w stanie się wyprostować. Na IP trochę krzywo patrzyli, szczególnie, jak po tym czasie oczekiwania na lekarza, powiedziałam, że ból faktycznie minął. Ale kazali wracać, gdyby tylko coś się działo. Dla mnie to była nowość dzisiaj. W życiu mnie tak nisko nic nie kłuło/bolało. Jeżeli to spojenie, to współczuje Wam takiego bólu dziewczyny...

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi- lepiej sprawdzić o dziesięć razy za dużo niż raz za mało. I nie ważne czy gapią się krzywo czy nie.

Luna - tak, niebieski. Ale mogą być różne odcienie. Ponoć od 7 pH są wody,zaraz zrobię zdjęcie skali w moich paskach

Emiilka, Luna1993 lubią tę wiadomość

• Emiilka Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka, mega kciuki za teściora. Informuj nas na bieżąco. Mam nadzieję, że wynik Cię uspokoi! <3

Luna1993 lubi tę wiadomość

1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak widać (widać?) Przy 7,0 to nie jest taki oczywisty niebieski a jednak przy takim już warto jechać i sprawdzić. Daj znać co Ci wyjdzie. Pewnie też tam będziesz miała skalę to porównasz :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ea229a79381.jpg

Emiilka, Luna1993 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi- moja koleżanka miała takie bóle spojenia że nie mogła wstać z łóżka. Mąż ją musiał podnośic.. u mnie póki co już cisza w tym temacie, ale nie wiem co będzie np w 30tyg i dalej..więc chyba zacznę powoli prac ciuszki bo jak mi się nasili to nie będę w stanie ani wyprać, powiesić ani tym bardziej ich wyprasowac...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 19:47

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emila tak jak Achia mówi - lepiej 10x sprawdzić niż olać i żałować.

Luna to może śluz. Trzymam kciuki za taki właśnie wynik &&&

Emiilka lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka, dobrze, że to fałszywy alarm!

Lamka, tak, dobrze pamietasz:)

• Emiilka Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia, to pranie ciuszków, to nie jest taki zły pomysł. Jeszcze ze dwa- trzy tygodnie i śmiało możesz zaczynać ;) Mnie właśnie w razie czego pocieszała myśl, że mam wszystko względnie przygotowane. Z naciskiem, na względnie ;)

Achia lubi tę wiadomość

1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luncia przy pH 7 to też może być mocz, nieraz taki miałam w badaniu, ale wtedy to już chyba lepiej się upewnić na ip.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka- też tak właśnie wolę. A wiadomo że trochę mi to zajmie :)

Luna- Lamka dobrze pisze. W sumie mi wyszedł ten niebieski pasek na wkladce- a tam mogły ostać się jakieś krople moczu. Ale to była wkładka. Już w środku pasek był ok. Więc jakby tylko pojawił się odcień niebieskiego przy badaniu wew to bym jechała na IP. Ale trzymam kciuki żeby to nie było to!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff <3
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca8d32eaee5f.jpg

lamka, Emiilka, KateHawke, Achia, Fozzie Bear, Lunaris, Bajkaaa, Jeżowa, JustynaG, olik321, Yoselyn82, StaraczkaNika, Nadzieja22, Karma88, pilik, Kaczorka, emi2016, Lusesita lubią tę wiadomość

• Emiilka Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Lunka! <3 To teraz relaksik! :)

1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i extra :) będziesz spała spokojnie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochane za pomoc i wsparcie, nie dawałoby mi to spokoju, a tak to przynajmniej wiem, że jeszcze nic się nie dzieje, leżymy dalej, jest kiepsko ale stabilnie :D

Achia, Emiilka, Bajkaaa, pilik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 września 2018, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Dziękuję kochane za pomoc i wsparcie, nie dawałoby mi to spokoju, a tak to przynajmniej wiem, że jeszcze nic się nie dzieje, leżymy dalej, jest kiepsko ale stabilnie :D
    dobrze że znalazł się jakiś otwarty rossmann :p

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 2 września 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka a może to były bóle przepowiadające? one same przechodzą ale potrafią trochę potrzymać i postraszyć. Dobrze że byłaś na IP przynajmniej będziesz miała spokojną noc :)

Lunka ja też czekam na info - najpierw były testy sikane przy staraniach. Teraz sprawdzamy paski pH i jak to zrobić żeby ich nie obsikać :P

Edit: piękny żółciutki :) teraz odpoczywaj :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 20:51

Luna1993, Emiilka, Achia lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
‹‹ 1723 1724 1725 1726 1727 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ