Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Potrzebuję rady! Za 2 tyg idę z małżem na imprezę firmową (nie muszę chyba wspominać, że uwielbiam jego koleżanki z Pracy?). I trzeba wyglądać "jak zwykle olśniewająco". Na rzęsy, paznokcie i Makijaż juz się zapisalam. Póki co wchodzę w swoje szpilki, ktore kupiłam w czerwcu.
Problem - sukienka
Osobiście toleruje głównie czarne, czy tj niżej się nada na efekt wow? - serio nie trawie 80% jego koleżanek!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1f012a173e88.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 14:32
pilik lubi tę wiadomość
-
Fozzie (mam ochotę pisać do Ciebie Misiu, ale mogłoby to dziwnie wyglądać
), a moze lepiej coś z dekoltem?
-
summer86 wrote:Fozzie (mam ochotę pisać do Ciebie Misiu, ale mogłoby to dziwnie wyglądać
), a moze lepiej coś z dekoltem?
Jeśli chcesz/chcecie możecie pisać tak pieszczotliwie! Sama chciałam dać login "Miś Fazi", ale może się dziwnie kojarzyćWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 14:43
-
nick nieaktualny
-
Patrycja, ja nic takiego nie miałam, ale 200-300% normy magnezu nie zaszkodzi
Polecam Aspargin - magnez z potasem.
Fozzie, sukienka bardzo mi się podoba, bo ma dużo klasy
W praktyce będzie tak że wszystkich najbardziej zajmie sam brzuszek i to on zrobi "pierwsze wrażenie". A że Twój bardzo zgrabny to udane wejście masz gwarantowane
Rucola, no bez sensu... a nie możecie jutro tylko podjechać do szpìtala na to oglądanie? I nie martw się, krwiaczki czy guzki u takich maleństw są częste i same się wchłaniają.
A mnie moje dziecko zaczęło gilać pod żebramì - chyba też zrobiła jakąś przewrotkę i testuje nową pozycję. W środę siedziała dupką na szyjce i dotykała sobie główki nóżkami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 14:52
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStoi! Na razie nie w miejscu docelowym (chyba:p) jak już będzie łóżeczko to wtedy się zobaczy. Z łóżeczkiem wahamy się między błękitno- zielonym (takie żywe kolory) z krówką na boku a stonowanym ciemnym morskim niebieskim z beżem....
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e81591f85843.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 14:52
Bajkaaa, Emiilka, pilik, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Jeśli w te nie wejdę/będzie kiepska, to zostanie mi iść w jakiejś dresówce albo namiocie...
Całe szczęście kiecka jest nowa z outletu za 36 zł!
I przeżyłam szok patrząc w wymiary na rozmiarowce - dziwnie się patrzy na rozmiar s z opisem 95+ w pasieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 14:54
-
Rucola, dobrze że sprawdzą dokładnie Lewcia, zobaczysz że wszystko będzie dobrze. Też mi było ciężko gdy zostawaliśmy dłużej w szpitalu z powodu CRP, ale zobaczysz że ten dzień szybko minie!
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisiu mi się bardzo podoba ta sukienka, taką klasyczna i i tak zrobisz efekt wow swoim pięknym brzuszkiem
Achia super
Ja wysylam mojego w poszukiwaniu za papierkami, leci mi to wodniste coś, nawet wkładka trochę przemaka, niby może być taki śluz, ale jeśli papierki pokażą coś niepokojącego to jadę na ip, chyba nie panikuje za bardzoFozzie Bear lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna- mam nadzieję że Twój paski dostanie! mysle że nie panikujesz, każda większa ilość może być niepokojąca. a jakby było jeszcze więcej to jedź na IP i bez papierków. i dja znać!
ciekawe jak sytuacja u Emilki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 15:06
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
lamka wrote:Fozzie ja bym poszła w gołe plecy przy tak prostym przodzie, z pewnością będzie bardziej wow. A jak się nie da to może jakieś rajtki seksowne do tego?
Lamka dobrze prawi.. mi się zawsze sexi wydawały rajtki ze szwem z tyłu tylko szkoda, że tak trudno je równo założyćAchia, lamka lubią tę wiadomość
-
lamka wrote:Fozzie ja bym poszła w gołe plecy przy tak prostym przodzie, z pewnością będzie bardziej wow. A jak się nie da to może jakieś rajtki seksowne do tego?
Ale jakby do niej trzasnac różowe kabaretki?Melevis lubi tę wiadomość
-
Fozzie Bear wrote:Sukienka ciążowa odkrytymi plecami to chyba yeti!
Ale jakby do niej trzasnac różowe kabaretki?
Ja nie miałam żadnej kiecki typowo ciążowej - byleby była z domieszką elastanu i nawet 9 miesięczny bebol się mieściłtak to na pewno znajdziesz z odkrytymi plecami
lamka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, wszystko ok, wracam do domu i idę spać. Napisze więcej wieczorem. Dziękuje za kciuki
summer86, lamka, Jeżowa, Achia, JustynaG, Fozzie Bear, olik321, Karma88, KateHawke, StaraczkaNika, Bajkaaa, Patrycja20, Yoselyn82, Kaczorka, Aga9090, Lunaris, moniśka..., Bocianiątko, malka, pilik, Rucola, Nadzieja22, emi2016, Lusesita lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Lunka sprawdzaj i jak coś to jedz na IP. Dla świętego spokoju.
Fozzie mi się sukienka podoba.
Rucola niech sprawdzają tam Lewka.
My po obiedzie. Leżę i mąż tak konkretnie w końcu poczuł Emi jak w brzuchu fikała. Ale miał minę!!!Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ani chyba zaczął odchodzić kikut pępowiny.Dziś troszkę krwi się pojawiło... I człowiek się teraz stresuje jeszcze bardziej pielęgnacją...