Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aksamitnaa wrote:Hej. W piątek prawdopodobnie zabieram malucha. Jeszcze tylko ostatnie badania
-
Aksamitna super wiadomosc. Kciuki za badania i czekamy tu na Ciebie w dwupaku.
Lozeczko na kolkach ekstra! My wczoraj juz w sumie wybralismy tylko zamowic.
Phnappy 3 trymestr to juz bliziutko konca. A szyjka daje rade. Odpoczywaj tylko, a Groszki niech rosna.
Ja juz dzis lezakuje. Mala chyba ma dyskoteke w brzuchu. Za godzine kolacja i lenistwo.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Yos i jak tam po wizycie?
I kto to nam jeszcze został? Pamiętam, że Amal miała też wizytę dzisiaj, ale chyba ktoś jeszcze? Ach Siwulec , jak mogłam zapomnieć kochana!
Ach, no i bym zapomniała - Olik Ty skubana modelko długonoga! Pięknie się prezentujeszi cieszę się, że Was eMek zabrał do parku, Marcelowi się ewidentnie podobało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 18:02
-
Aksamitna !!! Ja tez zaciskam !!!
Phanapy - cudowniedbaj o szyjkę teraz, jeszcze trochę musisz się oszczędzać
A gdzie Yos ??? O 16 wizytowała ?
Ja już pod gabinetem, jedna kobitka w środku i zaraz myale stresik mną telepie...
-
A co do bioderek, my bedziemy mieć usg dopiero w poniedziałek. U nas nie dają wszystkim skierowania, ale doprosiłma się o nie na pierwszej wizycie szczepiennej i jedynie taki termin najwczesniej udało mi się wynegocjować. Ale w szpitalu i na wizytach lekarze mówilo, że wszystko ok przy odwodzeniu nóżek.. mam nadzieję, że niczego nie zaniedbałam
-
Achia wrote:I też planuje napisać o tym co zwiększa ilość mleka. Oczywiście oprócz dobrego nawadniania organizmu i słodu jęczmiennego. Zachęca by pić piwa 0,0% :p swoją drogą boje się jak ja będę pić zimą min 2,5l wody dziennie. U mnie to naprawdę problem, zwłaszcza o takiej porze roku...
-
nick nieaktualny
-
Fozzie łóżeczko w spadku po córci brata, on sam już też nie pamięta, gdzie kupował
znaczy na pewno "gdzieś w internecie". I to jest to małe łóżeczko, właśnie 90x40
Justyna no to mnie pocieszyłaś z tym piciem, bo ja podobnie jak Achia raczej z tych małopijących... Jak mnie lekarz chwalił, że upały, a tu takie piękne wody płodowe to szczerze sama się zastanawiałam skąd mój organizm je naprodukował...
A tak odnośnie prześcieradełek jeszcze - kupujecie frotte czy jersey? Do mnie jakoś frotte nie przemawia kompletnie, ale chętnie poznam opinieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 18:27
-
Dziękuje za kciuki :*
U nas wszystko dobrze, szyjka długa i zamknięta (uff), malec rośnie i wymiary główki, brzuszka i kości udowej odpowiadają 17tyg2dniestety mam tylko jedno i to słabo wyraźne zdjęcie klejnotów miedzy girkami
24.09 mam połówkowei oczywiście kontynuuje L4
Kaczorka w wolnej chwili wpisz proszę u mnie - syn BorysJeżowa, olik321, Karma88, Achia, Fozzie Bear, StaraczkaNika, JuicyB, summer86, Patrycja20, Nadzieja22, KateHawke, Kaczorka, lamka, emi2016, Aga9090, Lunaris, Angelika83, pilik, Emiilka, Bajkaaa, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny polecamy łóżeczko na kółkach. My co prawda mamy kolyske ale jeździmy nią po domu jak Kubica.
Aksamitna wszystkie będziemy trzymać kciuki.
Jeżowa u mnie płacz jest dopiero teraz jak patrzę na malucha. I jak sobie wspomnę moj poród, ale przeszłabym go jeszcze raz wiedząc że otrzymam taką nagrodę
Apropo długich nog jak widzicie są tez długie stopy.a ja się dziwię czemu Marcel nie jest drobniutki
Wazylismy go wczoraj i wyszlo ze ma 4700 tj prawie 500 gram w 6 dni. Co ten chłop jadaJeżowa, lamka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Siwulec a widzisz kochana, stresik stresikiem a synuś idealny
to teraz nie pozostaje nic innego jak zbierać naklejki w Biedronce na bobra Borysa
super imię!
Olik no no, Marcel faktycznie nieźle rośniemasz mleko na sterydach!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 18:35
olik321, Siwulec, lamka lubią tę wiadomość
-
Już inna kwestią jest fakt, że mniej śpimy... więc mamy więcej czasu na picie
Byliśmy dziś na kontroli u pediatry. Pani doktor obejrzała Anię i poki co - mamy spokój. Choć oczywiście jej przyrosty wagowe będą pod kontrolą więc mam pilnować karmień.summer86, Jeżowa, olik321, Nadzieja22, lamka, Aga9090, pilik, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ooo! Kolejne dobre wieści z wizyt
Super, dziewczyny!
Olik - brawa za turbo-mleko
Siwulec - brawa za wybór fajnego imienia - mam sentyment dla jednego takiego Borysa
Justyna - brawa za zażegnanie żółtaczkowego kryzysu
Yoselyn! Czekamy na kolejną porcję dobrych wiadomości!olik321, Siwulec lubią tę wiadomość
-
Jestem, dotarlam do domu
Pierw lekarz, potem obiad, potem zakupy i maly spacer i przyjechalam do domu ledwo zywa ale szczesliwa
Na usg wszystko dobrze, uff. Potwierdzilo sie ze bede miala chlopczykaserduszko ladnie bilo, wymiary wszystkie dobre. Z szyjka mam problem, tzn mam skrecona na prawo i przy kazdym ucisku, macaniem boli mnie. Podraznilam sobie lutka jak wkladalam i z tad mialam kropleki krwi na wkladce. Jak pobolewa brzuch mam brac nospe. Oczywiscie wyniki nie koniecznie, musze brac aspargin, bo potas mi leci w dol, do tego zelazo bo hemoglobina mi leci, leukocyty podwyzszone, erytrocyty, do kontroli jak wroce. Mocz wszystko dobrze. Oszczedzajacy tryb zycia, moge jechac spokojnie
wiec bede sie byczyc na plazy
haha poza tym wynajmujemy autko zeby pozwiedzac co nie co
Teraz marzy mi sie pyyyyszna owsianeczkaPatrycja20, Achia, Jeżowa, JustynaG, JuicyB, Nadzieja22, KateHawke, Siwulec, Karma88, lamka, summer86, emi2016, Aga9090, StaraczkaNika, Lunaris, 91Ewela09, blue00, pilik, Emiilka, Bajkaaa, agulineczka, Lusesita lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️