Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdmiralka - niesamowicie zgrabna jesteś
zazdroszczę!:p a brzusio najpiękniejszy na świecie
Właśnie obejrzałam story u mamyginekolog. Wypuści cykl artykułow o "cennych radach" jakie dostajemy od koleżanek, mam, babć itp
Ankietę dziś zrobiła i mówi że szok ile tego jest. Najwięcej oczywiście "gastronomicznych" ale np ktoś napisał że nie wolno przystawiać dziecko na dłużej niż 12min bo się przyzwyczai...to bzdura oczywiście.
I też planuje napisać o tym co zwiększa ilość mleka. Oczywiście oprócz dobrego nawadniania organizmu i słodu jęczmiennego. Zachęca by pić piwa 0,0% :p swoją drogą boje się jak ja będę pić zimą min 2,5l wody dziennie. U mnie to naprawdę problem, zwłaszcza o takiej porze roku...
No ale warto zaglądać na jej bloga myślę w najbliższym czasieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 15:21
KateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadmiralka wrote:Achia też oglądałam story u mamyginekolog, fajnie że będzie o tym pisać, bo wciąż jest mnóstwo osób, które wierzą w te takie dziwne rady.
-
Admirałka, uwielbiam zdjecia Twojego brzuszka, tyle szczęscia z nich bije!
Olik, zgadzam się z reset, żadny h nadprogramowych kilogramów u Ciebie nie widaćadmiralka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sprawdzam na tej i wpisuję skończone tygodnie. Klarka wychodzi na 59 centyl
http://www.baby2see.com/medical/charts.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 16:05
Fozzie Bear lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja po dzisiejszym dniu dochodzę do wniosku że dziecko powinnam chować na dworze a nie w domu. Tylko jadł i spał bez żadnego marudzenia. No dwie kupy się nam zdarzyły ale to też nie problem
Mama dziekuje za komplementy
A do parku zabrał nas tata. Chyba zakumał po wczoraj.Fozzie Bear, lamka, Jeżowa, Emiilka, JustynaG, Lunaris, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Pisałam wam o kurtce, to i dam wam zdjęcie!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0067dead29e.jpgsummer86, Bocianiątko, Siwulec, olik321, Achia, KateHawke, lamka, Karma88, Emiilka, Nadzieja22, Yoselyn82, JustynaG, Patrycja20, Lunaris, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a ja się właśnie wzruszyłam. Dzwoni domofon. Listonosz że paczka do mnie. Lekko zdziwiona bo paczki żadnej nie zamawiałam a facet wchodzi z pokaźnym kartonem. patrzę a to moja kumpela wysłała mi ciuszki po swoich synkach! Mówiła że coś wyśle ale nie spodziewałam się aż tylu rzeczy!i to jakich pięknych! Co więcej, jako że wierzę że przestrzeń jest informacją w paczce był też śpiworek do spania (a ostatnio patrzyliśmy na jakieś fajne w sklepie)i to taki cieplutki. Oskara chyba będę dwa razy dziennie przebierać nawet jak nie będzie trzeba żeby ubrać mu to wszystko :p Zaraz się biorę za segregację rozmiarami wszystkiego co mamy żeby zobaczyć ile tego jest i jak to ogarnąć!
A akurat dzwoniła siostra. I jej mówię że mam od A. To i to.a ona w ogóle bez emocji- że też mis miał sporo tego i wydawała bo nie miał dużo rzeczy ani razu ubranych.. tyle że współodczuwania radosnych emocji z siostrą :p
Więc dzielę się z Wami!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/165aec780016.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 16:37
Bocianiątko, lamka, StaraczkaNika, Siwulec, Aga9090, olik321, ibishka, Nadzieja22, Kaczorka, Yoselyn82, admiralka, Phnappy, Jeżowa, JustynaG, Patrycja20, KateHawke, Lunaris, pilik, Emiilka, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Achia- ja tam uważam, że dobrym ludziom przydarzają się dobre rzeczy, więc pewnie sama nie raz byłaś pomocna i teraz Ci wszystko wraca w wyprawce
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Achia wiesz co ja przestałam już ludzi słuchać odnośnie ciuszków. Za dużo / za mało / nie takie... zawsze ktoś ma coś do powiedzenia. A nawet jeśli nie ubierzesz to co z tego? To pierwsze dziecko i kiedy jak nie teraz je rozpieszczać i sobie tym samym sprawiać przyjemność?
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia