Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReset- no z tą dziewczyną znamy się już parę ładnych lat,sporo razem rzeczy robiłyśmy :p a jej wesele to było najlepsze wesele na jakim byłam ever! Może na urlopie pojedziemy ich odwiedzić- tylko dzieli nas 170km...
Oczywiście mam plan wysłać coś jej dzieciakom. Pomóżcie. Najstarszy ma6lat, średni jakoś 4, no i w tym roku najmłodsza córka się narodziła. Co będzie uniwersalne? Książeczki różnego rodzaju? Tak wiecie, coby podziękować -
Achia, pieskowi też się chyba spodobały, że tak je wącha
Ja z siostrą prawie nie rozmawiam. Ciężka sytuacja
Dla 6-7 latka polecam taką książkę:
https://www.empik.com/pod-ziemia-pod-woda-mizielinska-aleksandra-mizielinski-daniel,p1105828911,ksiazka-p?gclid=CjwKCAjwt7PcBRBbEiwAfwfVGJ3mtQtfHqsUWXj8mAl2BlUk1gcdxKSxxPDDZSQzeYWBoh3tAMhP5BoCxVAQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Kupiłam niedawno zaprzyjaźnionemu 7 latkowi - zachwycony, aż do szkoły nosił pokazywać.
Ja kupiłam w księgarni Firmin (pod teatrem Wybrzeże) - tam jest fantastyczny wybód książeczek takich ciekawych, z misją. A panie księgarki zawsze coś wygrzebią i polecą
Reset - nawet nie wiesz ile racji w Twoich słowach - Achia odwiedziła i mnie i zostawiła wielką pakę dziewczyńskich ciuszków
Dobroć wraca w dwójnasób!
A ja dziś pojechałam z mężem do Pruszcza, poszłam na zakupy do biedry i już 5 h po tym wysiłku odpoczywam. I dalej nie mam sily zwlec tyłka z kanapy i przeładować zmywarkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 17:03
Achia, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Chciałam umówić małego na NFZ na bioderka.. pierwsze terminy na listopad.. ehe
Idę jutro do rodzinnego sępić chociaż dla mnie o skierowane na morfologia, potas magnez i żelazo i witaminę d3.. mam zrobić kontrolnie po 3 tyg od porodu -
nick nieaktualny
-
My pierwsze badanie musieliśmy prv, bo mimo że chciałam zapisać od razu jak dostałam skierowanie, to pierwsze terminy wypadały około 12 tygodnia życia Huba. Dopiero w tym 12 tygodniu i ostatnio (tydzień 21) byliśmy na NFZ.
Nie wiem jak pani doktor coś widziała na tym przedpotopowym sprzęcie. Sama mi powiedziała, że na zdjęciu wydrukowanym nic nie widać, ale ona ma wprawę i na ekranie widzi, że jest ok. Następna kontrola jak będzie chodzić.
Z tego co wiem usg bioderek, to pierwsze, jest obowiązkowe. -
Na szybko przejrzałam kilka stron - jesteśmy w szaleństwie przeprowadzkowym i nie mam na nic czasu plus nie mam jeszcze internetu podpietego... Bardzo przepraszam, ze się nie odniosę osobno, ale widziałam same pozytywne wieści z wizyt i śliczne brzuszki i maluszki
plus chyba nowa ex testerke?
Moje Grochy maja juz ponad 1kgi wszystko super, jestem tylko wyczerpana przeprowadzka, co szyjka odczula i z 4cm zrobiło sie 3,5cm...
StaraczkaNika, Nadzieja22, veritaserum, Siwulec, olik321, JustynaG, Yoselyn82, Patrycja20, KateHawke, Aga9090, Lunaris, 91Ewela09, pilik, Emiilka, malka, Bajkaaa lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
A no i zaczęliśmy 3 trymestr!!! :o :o
lamka, admiralka, Karma88, StaraczkaNika, Achia, Jeżowa, Nadzieja22, olik321, Yoselyn82, Patrycja20, KateHawke, Aga9090, emi2016, Lunaris, pilik, Emiilka, Rucola, Bajkaaa, Lusesita lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
Phnappy, już masz 2 kilo "bagażu" - nic dziwnego że ciśnienie na szyjkę całkiem spore i ona się skraca, ale i tak jest niezła. Staraj się zwalać wszystko na męża!
Gratulacje z powodu 3 trymestru - teraz już jesteś na ostatniej prostej
-
Phnappy ale duże już te Twoje dzieciaczki! Dwa razy po kilogramie
gratulacje z powodu 3 trymestru, nim się obejrzysz, a już będą po drugiej stronie brzucha
Achia super niespodzianka od koleżankijak widać niby "obca" osoba, a więcej radości dzięki niej odczuwasz niż z kontaktu z siostrą... Więzy krwi są przereklamowane! A przeglądanie małych ciuszków to moje ulubione zajęcie
też dzisiaj dostałam ogromną pakę od znajomych, też się tego nie spodziewałam i nawet mi trochę głupio, ile tego przynieśli...
A na dodatek mąż skręcił nasze "ruchome" łóżeczko, które będzie sobie wędrować, gdzie akurat będzie potrzebne. I tak sobie leżę i na nie patrzę, a łzy tak jakoś same lecą, jak pomyślę, kto w tym łóżeczku niedługo zamieszka...(prześcieradło nie w moim stylu, zaraz zamawiam coś neutralnego!)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/84aed9fd78d8.jpg
Fozzie Bear, Achia, Nadzieja22, Bocianiątko, Karma88, Kaczorka, olik321, JustynaG, Yoselyn82, Patrycja20, KateHawke, lamka, Aga9090, emi2016, Lunaris, pilik, Emiilka, Bajkaaa, Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej. W piątek prawdopodobnie zabieram malucha. Jeszcze tylko ostatnie badania
Achia, Jeżowa, StaraczkaNika, Bocianiątko, Nadzieja22, Karma88, Siwulec, Phnappy, summer86, Fozzie Bear, Kaczorka, olik321, JustynaG, JuicyB, moniśka..., Patrycja20, KateHawke, Morusek, lamka, Tosia2323, Aga9090, emi2016, Lunaris, Angelika83, blue00, Sarna84, pilik, Emiilka, malka, Bajkaaa, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Phnappy 3 trymestr brzmi cudownie
Super, że Grochy już takie duże, ale odpocznij trochę dla szyjki
Tym samym zajarzyłam, że ja zaczęłam 2 trymestrDobrze mówię?
KateHawke, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aksamitna, super informacja! Będziemy mocno ściskać kciuki za maluszka
Achia, co do książek, to moje serce skradła "Nie liż tej książki"nasz egzemplarz już czeka aż Agatka podrośnie, a myślę, że dla 6 latka już się nada spokojnie
pewnie i 4latek będzie miał radochę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 17:56