Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżowa wrote:No bo są takie żelki-spaghetti, tak się nazywają
takie długaśne i kwaśne
Ewela, Anastazja jest prześlicznawybór imienia dla mnie także wspaniały, bardzo lubię to imię. A innym jak nie pasuje, to niech nic nie mówią, zawsze możesz powiedzieć "Ty to masz dopiero dziwne imię"
a ciasta niestety nie piekłam sama, choć jest to domowe ciasto, ale szwagierka od swojej mamy wczoraj przyniosła, więc przepisu nie mam
A te żelki co piszesz obczaję po ciąży jak już skoki cukru będą szkodzić tylko mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 13:54
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Może chociaż nasika na coś jeszcze!
EDIT: w pracy też można siknąć na testa
Zwłaszcza że koleżanki z forum tak tęskniły za widokiem ||
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 14:03
-
StaraczkaNika wrote:Może chociaż nasika na coś jeszcze!
EDIT: w pracy też można siknąć na testa
Zwłaszcza że koleżanki z forum tak tęskniły za widokiem ||
Hah, zorientowałam się, że wrzuciłam post o Kate tutaj, choć miał być na dinusiach, teraz widzę, że na niego odpisałaś i wygląda na dialog bez sensu
Ale fakt faktem, dawno na dinusiach II kresek i to najlepiej ze szczęśliwym finałem nie było...
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Reset ja też się gubię co na którym - w końcu i tu tam sami swoi.
No i fakt że coś rzadko te || ostatnio widujemy.
Kwiecień w ogóle nie obstawiony. Morusek się nie odezwała na ex-testerkach, więc maj też biednie wygląda
Niemniej pozytyw Kate ogromnie cieszyZnowu potwierdza się że badania i wyniki swoją drogą, a życie ma je w poważaniu i potrafi zaskoczyć
lamka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Nika- dokładnie! Myślę, że beta u Kate to tylko formalność, ale to jest takie piękne pokazanie figi z makiem losowi. I jeszcze pod nosem się uśmiecham jak sobie przypominam weekendowe wpisy Kate, jak to pozostaje jej tylko cud
Kto teraz wizytuje? Yos o 16, a Siwulec o której?StaraczkaNika lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Cieszymy się z udanych wizyt i pięknych wag koleżanek i kolegów.
Pozdrawiam z parku z Topacza https://naforum.zapodaj.net/thumbs/97b260e98069.jpglamka, blue00, StaraczkaNika, Yoselyn82, Patrycja20, Karma88, Achia, Kaczorka, KateHawke, Aga9090, Lunaris, JustynaG, Bajkaaa, Jeżowa, 91Ewela09, Fozzie Bear, Angelika83, pilik, Emiilka, Nadzieja22, moniśka..., malka, Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDawno nie było brzuszka, a mam wrażenie że od tygodnia urósł mi z dwukrotnie więc oto i Domin w 27tc
OlikWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 14:27
reset, blue00, Tosia2323, Yoselyn82, Patrycja20, Karma88, Achia, Siwulec, Kaczorka, Bocianiątko, olik321, KateHawke, admiralka, Aga9090, Lunaris, JustynaG, Jeżowa, Fozzie Bear, Angelika83, pilik, Emiilka, Nadzieja22, Phnappy, moniśka..., malka, Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Olik!- gdzie Ty masz jakieś nadprogramowe kilogramy !? Kurcz, musze powiedzieć, że choć Marcel słodki, to jednak zdjęcie ukradła mamusia Marcela
Lamka- nie wiem, czy dwukrotnie, ale brzuszek zacnylamka, olik321, Lusesita lubią tę wiadomość
Lamka brzuszek cuuudny!!
Olik ale super, piekne chwile we dwojelamka, olik321 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyCzy wy też po 22tc odczuwacie spadek formy? W zasadzie nic prawie nie zrobiłam oprócz tej komody i padłam. Zasnęłam jak leżałam na pół godziny. Mam nadzieję że to nie oznaka że hemoglobina dalej spada. Zakwasik mężowy pije, staram się jeść w miarę ok... Śpię do 9 a o 12 najchętniej znów bym poszła spać - jak w 1 trymestrze!
-
Achia ja tak miałam jak właśnie hemoglobina mi spadała, ale to było na początkowym etapie II trymestru.
Zaczęłam brać tardyferon i po jakimś czasie trochę energii wróciło chociaż też mam fazę w dzień, że padłabym do spania.
Ale to nie reguła.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyAchia ja mam niestety to samo... Wczoraj wróciliśmy z tego wyjazdu do teściowej, godz. 16.30-18.30 drzemka, później o 21 mnie znowu zmogło, spałam do 6.30 i po wizycie 10.45-12.30... Teraz też bym nie pogardziła drzemką.
No ale też hemoglobinę mam niską...
-
Achia i Lamka- ja bez ciąży i PO urlopie, a bez siły... w sobotę poszłam spać o 21, wczoraj to samo! W piątek zasnęłam przy biurku w pracy (sic!), dziś z sobą walczę, ale dziś jest koleżanka z biurka obok, więc głowy na blacie kłaść ni wypada
Wy to chociaż macie usprawiedliwienie, a u mnie co? Lenistwo chyba...
Frezyjciada, dostałam akt urodzenia! Dziś listonosz przyniósł. eMek rejestrował po moim powrocie ze szpitala jakoś poniedziałek/wtorek.
frezyjciada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LAMKA cudny brzuszek!
No to i ja przychodzę ze swoim
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d2e9f871b0b.jpgStaraczkaNika, Patrycja20, Siwulec, Yoselyn82, Karma88, JustynaG, Achia, Lunaris, Jeżowa, KateHawke, lamka, Fozzie Bear, Tosia2323, Bocianiątko, olik321, Kaczorka, Angelika83, pilik, JuicyB, Emiilka, Nadzieja22, ibishka, Phnappy, Kotowa, Bajkaaa, moniśka..., malka, Rucola, Flowwer, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Jak zwykle same piękne brzuszki i słodkie dzieciaczki tutaj
Wspaniale się na Was patrzy
Ja również melduje spadek formy dzisiaj, zrobiłam obiad, zjadłam i ledwo żyjea jeszcze Gertrudę muszę wyszykować i nie wiem jak podołam
mam jeszcze sporo czasu to teraz sobie poleze
-
Admiralka, cudowny brzuszek
Olik, a u Ciebie cudowny brak brzuszkaPięknie odpoczywacie.