Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewela, nie wiem jak po sn (dobrze pamiętam?), ale na po cc (bardzo szybko się oczyscilam) dopadłam malza po 11 dniach.... I o dziwo dobrze to wspominam, tzn trochę dziewiczo91Ewela09 wrote:A mi przelozyli wizytę poporodowa na koniec września

Miałam nadzieję że w piątek gin da zgodę na seks. A tak muszę czekać jeszcze ponad dwa tygodnie.
Wstyd się przyznać,ale mam tak straszną ochotę na seks,że na widok Emka aż mnie skręca.
Dziewczyny, dziękuję wam za tyle miłych słów! Same wiecie jak to jest patrząc na siebie w lustrze i mając ciągle przed oczyma jak się wyglądało kiedyś, a jak obecnie!
Lena, Franek już kradnie serca! Póki co wszystkie stare dla niego jesteśmy, więc może czuć się bezpiecznie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 13:53
-
nick nieaktualny
-
Lena ale cudowny Franio oraz pokoik śliczny

Bajeczko jestes cudowna mama, a kazda mama ma chwile zalamki, wszystko sie ustatkuje i bedzie dobrze
troszke cierpliwosci 
Melevis ooo Barcelona to moj drugi dom, mam tutaj przyjaciol i mam gdzie jezdzic, tez jestem tam czesto, nawet 2-3 razy do roku. W ogole myslalam zeby sie tutaj przeniesc, mialabym okazje, jezyk znam, miasto znam wiec mam nadzieje ze znalazlabym prace tez
To musze kupic kosz na pampersy skoro sie sprawdza, musze sobie zanotowac do mojej listy
A torty super
My w hotelu, odpoczywamy teraz a potem wyruszamy na rejs zwiedzania, troche oczy mi sie zamykaja, praktycznie nic w nocy nie spalam, w samolocie tez nie.. ech.. najwyzej dzisiaj padniemy szybko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 13:56
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyFozzie sexy mamuśka jesteś!
mrrrrraaaaau!
Ewela świetnie Cię rozumiem... ja nadal się czyszczę...
a że ten poród był mega szybki, piękny itd. to w sumie od powrotu do domu o niczym innym nie myślę patrząc na małża, jak o tym żeby go zwyczajnie bzyknąć no....
Po pierwszym- masakrycznym porodzie byłam u gin po niespełna miesiącu i wszystko było ok, dała zielone światło
Fozzie Bear lubi tę wiadomość
-
Lena, Franuś będzie łamał dużo kobiecych serc
jest cudowny
przykro mi, że zawsze coś tam się u Was dzieje, ale jesteście dzielni i dacie radę 
Ach, wy tu zachwalanie jakieś specjalistyczne kosze na pampersy, a ja kupiłam ostatnio w Ikei jakiś taki zwykły, ale dobra, nie będę już świrować i nie kupię nowego
-
Od tygodnia..... Ja to na drugi dzień MUSIALAM! Bałam się tylko o ranę po cc91Ewela09 wrote:Fozzie, ja tez od tygodnia mam spokój z plamieniami. Ale czy w środku wszystko jest ok?

Ewela, powiem Ci tak, zrobisz jak uważasz za słuszne, ale ja to bym nie czekała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 14:11
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fozzie- pytałaś o moje zdanie, więc oczywiście przyłączam się do zachwytów. Moim zdaniem - mimo, że kiecka obcisła - jest wszystko z klasa. Masz wszystko w sam raz- i długość, i rękaw, i dekolt, więc podkreślenie kształtów nie będzie przegięciem.
Co do szpilek- nie wiem jaki chcesz efekt oraz jaki jest charakter imprezy. Jak mimo wszystko bardziej oficjalna to ja bym szła w elegancki minimalizm i zaszalała make upem, fryzurą, jakąś fajną bransoletką? Ewentualnie jak już będziesz całościowo zrobiona to wtedy zdjęcie prosimy z butami jednymi i drugimi i ocenimy
Te złote szpilki bym pewnie wzięła do klubu lub na inną nieformalną imprezę, na służbową bym działała z jakimiś klasycznymi kolorami. No ale też obie wiemy, że ja raczej jestem nudną, konserwatywną minimalistką ubraniową
Fozzie Bear lubi tę wiadomość

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Juicy dziękuje
wiem, że nie wolno samemu robić próby - tzn fizjo powiedziała, że mamy spróbować za ok 3-4 tygodnie, ale jednorazowo. My mamy kilka ćwiczeń wskazanych i pokazywała nam sposoby noszenia, odbijania i karmienia. Dziś jiz sobie ćwiczymy z synulkiem, zrobię wszystko, żebyśmy sobie z tym poradzili i liczę że ćwiczenia przyniosą efekt
A wkłady kupiliśmy zamiennik na necie:
https://allegro.pl/folia-wklad-tommee-tippee-sangenic-az-200m-tuba-i7172533725.html
Franio ma już 11 tygodni a nam zostało jeszcze sporo tej rolki (więcej niż połowa na pewno) - teraz zużywa zdecydowanie mniej pampersow niż w pierwszych tygodniach. Kosz kupiłam na olx za 65 zł z 3 wkładami (potrzebny jest chociaż jeden wkład oryginalny, bo potrzebny jest to plastikowe kółko, żeby je uzupełnić folia) -
nick nieaktualny
-
Dla mnie te pierwsze razy po porodzie były straszne... mąż za to pierwszy raz usłyszał, że ma „za dużego”
reset, Fozzie Bear, Yoselyn82, KateHawke, Emiilka, summer86, Patrycja20, Nadzieja22, emi2016, olik321, Lusesita, pilik lubią tę wiadomość
-
O to mi chodziło pisząc, że trochę dziewiczo się czułamMelevis wrote:Dla mnie te pierwsze razy po porodzie były straszne... mąż za to pierwszy raz usłyszał, że ma „za dużego”

na zasadzie "łooooo - TO ma się TAM zmieścić? (jak?) TO ciągle miało taki rozmiar?"
Patrycja20, emi2016, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Lena - powodzenia z ćwiczeniami
U nas to była troszkę zabawa, troszkę obowiązek. Mam nadzieję, że u Was też będzie przy tym sporo śmiechu i szybko zobaczycie rezultaty.
Ech... u mnie libido -100. Mam nadzieję, że jak wrócą normalne cykle, to i chęci też. Póki co jestem na tabsach, ale jeszcze tylko 1,5 opakowania i wracam do naturalnego kalendarzyka. -
A mam pytanie do mam, które rozszerzały już dietę. Czy przydały Wam się wszelkiego rodzaju sprzęty kuchenne pod żywienie dzieci?
Chodzi za mną Beaba Babycook, ale cena wysoka i ciągle mam wrażenie, że to jakiś zbędny wyskok. Myślę o używanym, ale sama nie wiem czy taki sprzęt jest w ogóle potrzebny...