X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    A mi przelozyli wizytę poporodowa na koniec września :(
    Miałam nadzieję że w piątek gin da zgodę na seks. A tak muszę czekać jeszcze ponad dwa tygodnie.
    Wstyd się przyznać,ale mam tak straszną ochotę na seks,że na widok Emka aż mnie skręca.
    Ewela, nie wiem jak po sn (dobrze pamiętam?), ale na po cc (bardzo szybko się oczyscilam) dopadłam malza po 11 dniach.... I o dziwo dobrze to wspominam, tzn trochę dziewiczo ;)

Dziewczyny, dziękuję wam za tyle miłych słów! Same wiecie jak to jest patrząc na siebie w lustrze i mając ciągle przed oczyma jak się wyglądało kiedyś, a jak obecnie!

Lena, Franek już kradnie serca! Póki co wszystkie stare dla niego jesteśmy, więc może czuć się bezpiecznie!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 13:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2018, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie- my za stare ale parę małych dziewczyn jest już na świecie albo jeszcze w brzuszku ;))

Fozzie Bear lubi tę wiadomość

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie, ja tez od tygodnia mam spokój z plamieniami. Ale czy w środku wszystko jest ok?

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena ale cudowny Franio oraz pokoik śliczny :)

Bajeczko jestes cudowna mama, a kazda mama ma chwile zalamki, wszystko sie ustatkuje i bedzie dobrze :) troszke cierpliwosci :)

Melevis ooo Barcelona to moj drugi dom, mam tutaj przyjaciol i mam gdzie jezdzic, tez jestem tam czesto, nawet 2-3 razy do roku. W ogole myslalam zeby sie tutaj przeniesc, mialabym okazje, jezyk znam, miasto znam wiec mam nadzieje ze znalazlabym prace tez :)

To musze kupic kosz na pampersy skoro sie sprawdza, musze sobie zanotowac do mojej listy :)

A torty super :P

My w hotelu, odpoczywamy teraz a potem wyruszamy na rejs zwiedzania, troche oczy mi sie zamykaja, praktycznie nic w nocy nie spalam, w samolocie tez nie.. ech.. najwyzej dzisiaj padniemy szybko :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 13:56

Bajkaaa lubi tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2018, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie sexy mamuśka jesteś! <3 mrrrrraaaaau!

Ewela świetnie Cię rozumiem... ja nadal się czyszczę... :/ a że ten poród był mega szybki, piękny itd. to w sumie od powrotu do domu o niczym innym nie myślę patrząc na małża, jak o tym żeby go zwyczajnie bzyknąć no....

Po pierwszym- masakrycznym porodzie byłam u gin po niespełna miesiącu i wszystko było ok, dała zielone światło

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, Franuś będzie łamał dużo kobiecych serc :D jest cudowny <3 przykro mi, że zawsze coś tam się u Was dzieje, ale jesteście dzielni i dacie radę :)

Ach, wy tu zachwalanie jakieś specjalistyczne kosze na pampersy, a ja kupiłam ostatnio w Ikei jakiś taki zwykły, ale dobra, nie będę już świrować i nie kupię nowego :D

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    Fozzie, ja tez od tygodnia mam spokój z plamieniami. Ale czy w środku wszystko jest ok?
    Od tygodnia..... Ja to na drugi dzień MUSIALAM! Bałam się tylko o ranę po cc ;)
    Ewela, powiem Ci tak, zrobisz jak uważasz za słuszne, ale ja to bym nie czekała :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 14:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2018, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja akurat nie dałam rady wytrwać do wizyty i spróbowaliśmy szybciej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2018, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój teraz po tej naszej średnio udanej próbie..się boi! A mnie nosi... A potem z reguły późno kładziemy się do łóżka i ona zasypia zmęczony...ale od poniedziałku ma urlop to do dopadnę :p :D

• reset Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie- pytałaś o moje zdanie, więc oczywiście przyłączam się do zachwytów. Moim zdaniem - mimo, że kiecka obcisła - jest wszystko z klasa. Masz wszystko w sam raz- i długość, i rękaw, i dekolt, więc podkreślenie kształtów nie będzie przegięciem.
    Co do szpilek- nie wiem jaki chcesz efekt oraz jaki jest charakter imprezy. Jak mimo wszystko bardziej oficjalna to ja bym szła w elegancki minimalizm i zaszalała make upem, fryzurą, jakąś fajną bransoletką? Ewentualnie jak już będziesz całościowo zrobiona to wtedy zdjęcie prosimy z butami jednymi i drugimi i ocenimy :)
    Te złote szpilki bym pewnie wzięła do klubu lub na inną nieformalną imprezę, na służbową bym działała z jakimiś klasycznymi kolorami. No ale też obie wiemy, że ja raczej jestem nudną, konserwatywną minimalistką ubraniową ;)

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicy dziękuje <3 wiem, że nie wolno samemu robić próby - tzn fizjo powiedziała, że mamy spróbować za ok 3-4 tygodnie, ale jednorazowo. My mamy kilka ćwiczeń wskazanych i pokazywała nam sposoby noszenia, odbijania i karmienia. Dziś jiz sobie ćwiczymy z synulkiem, zrobię wszystko, żebyśmy sobie z tym poradzili i liczę że ćwiczenia przyniosą efekt

A wkłady kupiliśmy zamiennik na necie:

https://allegro.pl/folia-wklad-tommee-tippee-sangenic-az-200m-tuba-i7172533725.html

Franio ma już 11 tygodni a nam zostało jeszcze sporo tej rolki (więcej niż połowa na pewno) - teraz zużywa zdecydowanie mniej pampersow niż w pierwszych tygodniach. Kosz kupiłam na olx za 65 zł z 3 wkładami (potrzebny jest chociaż jeden wkład oryginalny, bo potrzebny jest to plastikowe kółko, żeby je uzupełnić folia)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2018, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena dzięki za info odnośnie kosza. A Franio oczywiście czarujący. :-)

Ciąg dalszy majfrendów- przyszła mi koronkowa koszulka na sesję ciążową :-D

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do seksu po ciąży to u mnie muszę przyznać, że z doznaniami średnio - mimo, że lekarz wszystko sprawdził i jest ok to jedna czuję jakiś tam dyskomfort - może się „rozruchamy” :D póki co jestem po prostu dobra żona, żeby mi małż nie zwiędł

• Melevis Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie te pierwsze razy po porodzie były straszne... mąż za to pierwszy raz usłyszał, że ma „za dużego” :D

reset, Fozzie Bear, Yoselyn82, KateHawke, Emiilka, summer86, Patrycja20, Nadzieja22, emi2016, olik321, Lusesita, pilik lubią tę wiadomość

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis wrote:
    Dla mnie te pierwsze razy po porodzie były straszne... mąż za to pierwszy raz usłyszał, że ma „za dużego” :D
    O to mi chodziło pisząc, że trochę dziewiczo się czułam :D
    na zasadzie "łooooo - TO ma się TAM zmieścić? (jak?) TO ciągle miało taki rozmiar?" :D

Patrycja20, emi2016, Lusesita lubią tę wiadomość

• JuicyB Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena - powodzenia z ćwiczeniami :) U nas to była troszkę zabawa, troszkę obowiązek. Mam nadzieję, że u Was też będzie przy tym sporo śmiechu i szybko zobaczycie rezultaty.

Ech... u mnie libido -100. Mam nadzieję, że jak wrócą normalne cykle, to i chęci też. Póki co jestem na tabsach, ale jeszcze tylko 1,5 opakowania i wracam do naturalnego kalendarzyka.

age.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reset, zależało mi na Twojej opinii, bo ja trochę też taka konserwa jestem ubiorowa jak Ty :D

reset lubi tę wiadomość

• JuicyB Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mam pytanie do mam, które rozszerzały już dietę. Czy przydały Wam się wszelkiego rodzaju sprzęty kuchenne pod żywienie dzieci?
    Chodzi za mną Beaba Babycook, ale cena wysoka i ciągle mam wrażenie, że to jakiś zbędny wyskok. Myślę o używanym, ale sama nie wiem czy taki sprzęt jest w ogóle potrzebny...

age.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juicy, też się zastanawiałam, ale mąż mi kupił blender taki full wypas z pojemnikami różnymi i to był strzał w 10!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 15:02

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 5 września 2018, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nigdy nie miałam takiej ochoty na seks jak teraz. Nie wiem co się ze mną dzieję.

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
‹‹ 1756 1757 1758 1759 1760 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ