Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melevis wrote:Cóż, mi najdziwniejszą rzecz, jaką zakosili spod domu, była zawiązana reklamówka z zużytymi pampersami
lamka na zdrowie! Chusta piękna
Malwas pokaż tą chustę. Nie widziałam nic dobrego na Ali...
Tutaj link do chusty - edit link poprawiony - https://pl.aliexpress.com/item/Breathable-Natural-Cotton-Infant-Wrap-Hipseat-Baby-Wrap-Sling-Carrier-Backpack-Pouch-for-Newborn-Birth-to/32736229474.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 11:02
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Malwas wrote:Koleżanka mi opowiadała jak zdechł jej pies i włożyła go do takiej wielkiej torby, miała jechać po pochować i wsiadała do tramwaju. Jakiś koleś uprzejmy powiedział, że jej pomoże z tą torbą, bo wydawała się ciężka i oczywiście zabrał i uciekł hehe. Biedna chciała go tylko godnie pochować.
Tutaj link do chusty - https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?spm=a2g0s.9042647.0.0.62c85c0fUI7Wq2&orderId=94348383222232&productId=32736229474 .
O kurcze... co się dzieje na tym świecie
Link mi się nie otwiera. -
Zaczęłam sprzątać - ale jestem z siebie dumna. Po bitych 20 minutach ogarniania chaosu zasłużyłam na godzinkę leżenia
Podzielę się na wypadek jakby komuś było smutno, np tęsnił za skradzionymi butami albo martwił się o prąd:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 11:11
KateHawke, emi2016, Nadzieja22, pilik, Lunaris, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
Malwas otworzyłam. Ogólnie patrząc na zdjęcia to aż mnie boli
to elastyk, jest ok, ale na sam początek (do 4-5kg, bo później sprężynuje i wrzyna się w ramiona), do niej jest tylko jedno dostępne wiązanie (nie powinno wyglądać jak na fotkach). No i za te 130zł miałabyś porządną, długą chustę tkaną na początek - elastyki na sprzedażowych chodzą po 70zł...
-
Melevis wrote:Malwas otworzyłam. Ogólnie patrząc na zdjęcia to aż mnie boli
to elastyk, jest ok, ale na sam początek (do 4-5kg, bo później sprężynuje i wrzyna się w ramiona), do niej jest tylko jedno dostępne wiązanie (nie powinno wyglądać jak na fotkach). No i za te 130zł miałabyś porządną, długą chustę tkaną na początek - elastyki na sprzedażowych chodzą po 70zł...
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Nika- aj law ju!
StaraczkaNika lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Malwas no to spoko - myślałam, że za 35$ jak na stronie
Nika zrobiłam coś podobnego ze Staśkiem
Sarna84, StaraczkaNika, reset, Malwas, Jeżowa, Lusesita, blue00, Yoselyn82, Luna1993, KateHawke, Karma88, Patrycja20, Fozzie Bear, Achia, Lena21, Bajkaaa, veritaserum, Morusek, emi2016, Nadzieja22, olik321, JustynaG, malka, Kaczorka, Emiilka, ibishka, pilik, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
Melevis wrote:Malwas otworzyłam. Ogólnie patrząc na zdjęcia to aż mnie boli
No ale do przetestowania czy moje dziecię jest z tych chustonośnych czy nie wystarczy
Melewis, ale Stachu nawet z takimi brwiami wyglada jak aniołeczek a nie diaboliczny pomiot szatana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 11:22
-
Mam kiecke. O ile nie przytyje przez 2 tygodnie to się w nią zmieszczę (jeszcze)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fdec591c7.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ea8d1ee5c.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 16:32
Luna1993, Karma88, Patrycja20, lamka, Jeżowa, Madzik34, Achia, Lena21, Bajkaaa, Yoselyn82, summer86, veritaserum, 91Ewela09, Morusek, emi2016, Nadzieja22, olik321, KateHawke, JustynaG, Lusesita, malka, Kaczorka, Emiilka, Angelika83 lubią tę wiadomość
-
Melewis ze szpilkami to będzie problem, z takich, w które obecnie mieszczą mi się stopy mam czarne i złote.
Myślałam o złotych, ale z drugiej strony ludzie od małża z firmy nie znają mnie od tej strony co wywiecie, zawsze na kant, Francja elegancja. Dodatkowo jego szefostwo to moi klienci firmowi (mimo, że jesteśmy na Ty itd) i zastanawiam się czy wypada? Matce?! Ciężarnej?! Obcisła sukienka to przecież już gruba przesada! (i tym sposobem wkleiłam wam komentarz mojej mamy
)
Reset Ty masz takie zboczenie sluzbowo/wizerunkowe, co myślisz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 12:10
-
Fozzie ekstra wyglądasz !!!
Melduję, że wróciłam z łowów. Mam 2 wielkie siatki ciuchów dla Emi. Właśnie się piorą.
Dobra ogarnę w tym miesiącu opłaty domowe i firmowe i rzucę się na zamówienie internetowe. Spróbuję do kupy poskładać wszystko co wyczytałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 12:08
lamka, Luna1993, Fozzie Bear, Jeżowa, Aga9090, veritaserum, Nadzieja22, KateHawke, Emiilka, pilik lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyFozzie no masz rację, szpilki ciężarnej nie wypadają, tak samo jak kawa i imprezy
wyglądasz fajnie, ja bym poszła w złote. Albo czarne i rajty ze szwem.
Byłam u fizjo, zakleiła mi plecy tejpem, zobaczymy czy to coś pomoże.Fozzie Bear, emi2016, olik321, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiu wygladasz fenomenalnie
:*
Muszę się Wam pochwalić, remont powoli dobiega końca. Została wymiana ostatnich drzwi i ościeżnicy w łazience, ale to już po porodzie. Jednak stanie z batem nad emkiem przyniosło efekty
lamka, Jeżowa, Achia, Fozzie Bear, veritaserum, emi2016, Nadzieja22, KateHawke, Lusesita, Emiilka, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFozzie- wyglądasz super a kiecka idealna
Lamka- jaka ładna chusta!Będę też polować, wszystkie screeny od Melevis mam i chyba wiem czego szukać :p zastanawia mnie tylko jak laski wrzucaja zdejcie chust co jest jednostronna,w sensie z drugiej strony biała a piszą że to splot skośno- krzywowy czy jakoś tak. To możliwe?
Ja wróciłam do domu. Półtorej godziny ploteczek i 20min spaceru do domu. Paadaaam. Jak wychodziło słońce to u nas robiło się mega ciepło. Niestety usłyszałam też smutną historię o Dziewczynie( poznałam ją, bo to koleżanka od moich Dziewczyn z pracy) która zaszła w ciążę tak jak ja ( tylko u niej to była totalna wpadka), jechała na wizytę poznać płeć jakiś czas temu a okazało się że serduszko nie bije. Nie wiem nic więcej, nie wiem jak często chodziła na wizyty, czy zdecydowała się na badania itp.. trzymam za nią kciuki, mam nadzieję że sobie jakoś poradzi z tą sytuacją...Fozzie Bear, lamka lubią tę wiadomość