Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny dzięki za słowa wsparcia
wiem muszę się wyluzować bo takie nerwy to nic dobrego ani dla mnie ani dla małej.
Melevis Twoje kieszonki wyglądają na większe serio. Moje są jakieś wąskie strasznie i nie mogę tam nawet tej najmniejszej pieluszki upakować tzn wchodzi ( teraz sprawdzilam ) ale bardzo bardzo na styk. -
nick nieaktualny
-
Ooo Olik, a co do tortu to:
z Wrocławia polecam
https://www.facebook.com/simoncooksbyszymon/
Albo z wołowa
https://www.facebook.com/S%C5%82odkie-Hobby-Magdaleny-1459054300992027/
Z wołowa brałam na Staszka roczek, był piękny i pyszny! Braliśmy taki 1-1.5 kg, bo roczek wypadal nam na ślubie, więc tort miał być symboliczny, kosztowal chyba 80 zl
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a95709e2333.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 08:14
Malwas, veritaserum, olik321, emi2016, JustynaG, pilik lubią tę wiadomość
-
Melevis, no jakże by inaczej!
U nas ten Staszka był o 19, było "sto lat", a później "stary niedźwiedź mocno spi" i... Stas do niani, a my cieszylismy się weselem - w końcu to był też Nasz dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 08:16
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny to ja jeszcze pojojcze póki moi faceci śpią.
Zdecydowała się któraś na Baliosa s?
Wczoraj przepakowywałam auta i wrzucałam stelaż Trailza do drugiego auta. Od kilku dni i tak mnie boli kręgosłup a wczoraj było apogeum. Młodego ledwo noszę. M zwykle ogarnia pakowanie samochodu. Ale... pojedzie i zostanę z tym sama. Ze Stokke jesteśmy bardzo zadowoleni. Jednak nowe auto chyba nie zmieści się w garażu i będzie stało na zjeździe. Ja sobie nie wyobrażam że mam się pakować na takiej pochylni...
Myślę o wózku który będzie w samochodzie i będzie lżejszy. M pojedzie za 1,5 miesiąca więc to i tak za szybko na spacerówkę. Muszę mieć gondolę i tak.
Używa któraś Baliosa? A może macie kogoś zaufanego kto chce akurat sprzedać używany? -
nick nieaktualnyDzień dobry
Jestem niewyspana oczywiście :p ale idę dziś odwiedzić laski w pracy i podrukowac potrzebne papiery po porodzie.a co :p lubię mieć wszystko wcześniej
Po tym jak już prawie zasypiałam to cholera koty za oknem włączyły serenadę, teraz jest ich okres na prokreację czy co? Najlepsze że ja tutaj nie widuje bezpańskich kotów więc nie wiem komu one wyły
Masakra.
Miłego dnia dla wszystkichktoś wizytuje czy tylko wyjazdy na wakacje dziś w planach?
-
nick nieaktualnyWitam się znad testów, korzystam póki Tosia śpi i od 7 rozwiązuje...
Veritaserum trzymam kciuki, żeby szybko się coś rozkręciło, ale same widzimy, że to jedna wielka niewiadoma kiedy się zacznie. Czekamy razem z Toba, równie niecierpliwie czekając na wieści od Ciebie :*
Ciekawe jak się Amy czuję po porodzie i jak pierwsza noc w domu Lewka?
Lamka gratulujemy Domisiowego 3 trymestrujeszcze chwilkę i będzie z Wami
Jeżowa przykro mi, że tak wyszło z baby shower... Jeśli Cię to pocieszy to u mnie jest identyczna sytuacja. Przyjaciółka jedzie do narzeczonego do Gdańska, nie może oczywiście odwołać albo on przyjechać, mimo że jeżdżą do siebie co tydzień. Moja mama nie przyjdzie. Babcia z dziadkiem również bo się obrazili na mnie że nie chce wyjść z domu do dziadka syna kiedy przyleci do Polski (ciąża to nie choroba!). Przyjęcie w niedzielę, w poniedziałek przyszły wszystkie ozdoby, a mi strasznie smutno bo to miał być mój dzień i Zuzi, dwa miesiące czekaliśmy, mieliśmy świętować w rodzinnym gronie jej zdrowe serduszko... I dupa. Przyjadą emka rodzice i jego siostra z narzeczonym. Tylko oni. Nie wiem czy odwołać to przyjęcie i powiedzieć im że ze względu na sytuację zrobimy tylko ciasto ale zapraszamy, czy spróbować zaprosić chrzestnych Tosi, żeby chociaż ktoś był. Może doradzicie czy to nie głupio tak na ostatnią chwilę? Dzisiaj chrzestna przychodzi do Tosi to był zaprosiła. Głupio mi przed rodziną emka, że moja tak nawalila. A bardzo się oboje cieszyliśmy na ten dzień
Karma miłego dnia i relaksu na pazurkachja też dziś robię ale w domku
do fryzjera bym musiała iść bo mój odrost woła o pomstę do nieba, a tu jeszcze miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 08:24
lamka, veritaserum, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEj u nas na roczek też był miś z balonem
Ania1003 no właśnie ja też poluję na jakieś ubranko na chrzciny i wszystko co ładne, eleganckie to rozm 68, najmniej 62, a Florek w 50 jeszcze długo pochodzi, bo nadal mu wiszą... Także szacun,że cokolwiek znalazłaś! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTe bawełniane body na 56 z kołnierzykiem byłyby właśnie idealne na 50. Na naszego były lekko przyciasnawe więc mniejsze dziecko będzie wyglądało ok.
I to było zamawiane z allegro.
I gacie miał typowo garniturowe w kancik. Też 56 i ledwo założyliśmy mimo gumki. Nie przymierzałam wcześniej... wymieniłabym.
Więc na 50 też lepiej wyglądałyby.
http://nachrzest.eu/koszulobody-biale-z-muszka-krotki-rekaw-p-215.html
http://nachrzest.eu/spodnie-wizytowe-granatowe-p-318.html
http://nachrzest.eu/sweterek-do-chrztu-p-292.html
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6748311069frezyjciada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAch wybacz! mój mózg nie wrócił jeszcze do normalności
Ale ja bym i tak zapraszała
w końcu to też rodzina. A skoro Twoja familia się wypięła to wcale bym się nie zastanawiała! jeśli wiesz,że będą chcieli z Wami spędzić ten czas to czemu nie?
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Melevis, Fozzie Bear piękne torty pozamawiałyście
aż mi ślinka leci
Lunaris miłego wypoczynku, trzeba korzystać ile wlezie
Lamka gratulację wkroczenia w 3 trymestr, to już musi być ładny okrąglutki brzucholek. Widziałam, że często coś zamawiasz z aliexpress i postanowiłam to sprawdzić, zamówiłam już kocyk bambusowy i minky oraz chustę do noszenia, ciekawe co przyjdzie
.
Karma88 ja właśnie też się szykuję do takich zamówień, póki co apteka internetowa
Flower współczuję takich tekstów teściowej, widocznie kobieta za wszelką cenę chce teraz się wykazać.
Dawno się nie udzielałam na forum, byliśmy z mężem mocno w rozjazdach po Polsce, teraz u mnie w domu remont generalny (robimy kuchnię, salon, łazienkę, modyfikujemy schody i kominek) musiałam się wyprowadzić do domu rodzinnego na parę tygodni, mam nadzieję, że szybko zleci.
Byłam w tym tygodniu na wizycie, mała w 28tyg ma 1477g, wymiary podane BPD=77mm = 31 tydz, AC 2480mm = 29 tydz, FL 53mm = 28 tydz, także kawał klocka, niestety lekarz mi jej nie pokazał, ale w przyszłym idziemy jeszcze na usg 3 trymestru. Jak się okazało mam nietolerancję glukozy, więc od wczoraj staram się uskuteczniać dietę cukrzycową. Mała jest do tego ułożona miednicowo, obawiam się, że to przez tą główkę. No i zastanawiam się, czy makrosomia może być wynikiem tej nietolerancji glukozy, czy też wynika z genów (mąż miał 4,5kg przy pordzie), pewnie jedno i drugie. Oczywiście obawiam się porodu coraz bardziej. W zeszłym roku w grudniu byłam na rehabilitacji odcinka lędźwiowo-krzyżowego, teraz znowu mi zaczyna dokuczać rwa kulszowa i do tego mam zespół wazo-wagalny, który zaczął się teraz też odzywać.
Z innej beczki, chciałabym się Was dziewczyny dopytać, co sądzicie o laktatorze Medela swing? Przymierzam się do zakupu używanego.
lamka, Lunaris lubią tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Luna - zapraszaj kogo lubisz i tyle
W końcu chodzi o to żeby miło spędzić czas.
Jeżuś, no szkoda że u Was nie wyszło - byłaby fajna kombinacja parapetówki z baby showerkiem.
Moja matka też uważa że to źle kupować dziecku cokolwiek przed urodzeniem - pewnie myśli że teraz to ogarnę wszystko w pięć minut już po porodzie, bo w takich cudownych czasach żyjemy i pstrykasz palcami a rzeczy w 5 minut przychodzą do ciebie prosto z internetu i to gotowe do użytku. Zdrowia nie mam do tej kobity. -
nick nieaktualnyJeżowa, Lunka przykro mi z powodu sytuacji z baby showerem
Malwas faktycznie masz kawał dziewuszki, sporo większą od mojego Dominikachust z aliexpressu dziewczyny nie polecały, podobno się nie nadają. Ale otulacze i kocyki kocham!
A do mnie dzwonią z luxmedu, że odwołali mi usg III trymestru... Mąż doczytał, że mi się usg wg naszej umowy należy do max 10 dni roboczych, więc dzisiaj idę tam robić raban.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 09:04
Malwas, olik321 lubią tę wiadomość
-
Ooo, zamówienie z gemini juz do odbioru
Mąż przywiezie po pracy
Żarła któraś Estabiom Pregna? To niby takie prebiotyki dla ciężarnych ktore mają pomóc przy zaparciach ale ponoć usprawniają też pracę jelitek maluszka. Ktoś coś? Od którego tyg brać? Chociaż jeśli ma faktycznie pomóc z zaparciami to chyba zacznę od razu
Malwas, super!
Młoda pięknie rośnie
Na cukry polecam sok z aronii i siemię lniane ze szczyptą cynamonu ( ale tylko szczyptą, bo więcej w ciąży nie wolno).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 09:10
-
StaraczkaNika wrote:Ooo, zamówienie z gemini juz do odbioru
Mąż przywiezie po pracy
Żarła któraś Estabiom Pregna? To niby takie prebiotyki dla ciężarnych ktore mają pomóc przy zaparciach ale ponoć usprawniają też pracę jelitek maluszka. Ktoś coś? Od którego tyg brać? Chociaż jeśli ma faktycznie pomóc z zaparciami to chyba zacznę od razu, to na czczo pijesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 09:11
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo;