Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJezowa bardzo bardzo lubię za brak wskazań do cc
i ogromnie zazdroszczę tak pięknej wagi Agatki
mamusia spokojna to szalej na zakupach :*
Summer ja sobie chyba trochę rekompensuje to,że z Tosia trzeba było liczyć każda złotówkę. Być może to moja ostatnia ciąża, nie wiadomo czy będzie nam dane jeszcze mieć dzieci więc chce się tym cieszyć na ile mogę, emek zrozumie choć będzie przewracał oczamiJeżowa, summer86, Karma88 lubią tę wiadomość
-
My już po wizycie. Wszystko w porządku, maluszek spał mimo zjedzonego bounty 20 minut wcześniej
Na pewno już chłopak, siura pokazał bez wstydu, ale był obrócony plecami i za nic nie dał się obudzić. Ma około 9cm i 123g, serduszko 148 jak dobrze pamiętam. Fotę wrzucę w domu, bo jeszcze jesteśmy na obiedzie.
Dziękuję za kciukiJeżowa, Lena21, Luna1993, Rucola, Achia, Patrycja20, Aga9090, Bajkaaa, Kaczorka, KateHawke, summer86, JustynaG, pilik, Siwulec, Lunaris, Morusek, Karma88, Lusesita, Angelika83, Yoselyn82, emi2016, Bobisia, Emiilka, lamka lubią tę wiadomość
-
nadzieja, nie wiedziałam że wizytujesz !!! Gratuluję 100%wego Faceta
Chłopcy sa kochani
Jezowa, mój też pędził a pod koniec mocno wystopował, podejrzewam że winą była moja macica, już przy histero ginekolog mi mówił, ze mam niezbyt dużą... ale za to teraz nadganiaWczoraj położna powiedziała, ze rośnie na długość i na jej oko ma już z 60 cm. Nie chciało się nam wierzyć ale pomierzylismy Go metrem krwaieckiem po ciałku tak jak oni mierza w szpitalu i wyszło 59,5cm a urodzeniowo miał 52 cm więc goni chłopak na potegę
Lepiej żeby Agatka wyhamowała a potem nadgoni.
Lunka teraz kciuki za Zuziaczka:*Nadzieja22 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Ja się przyznaję, że przy wyprawce trochę zaszalałam, ale to jest tak wyczekiwany skarb, że nie było mocy która by mnie opanowała
tutaj przydatne było to, że mamy z M osobne konta - zadziała zasada mniej wiesz, lepiej śpisz
dzięki temu, że nie do końca jest świadomy cen tych wszystkich dziecięcych rzeczy to uniknelam gderania po co i na co
i ciagle mówi, że fajnie to wszystko urządziłam - wilk syty i owca cała
mi alurat taki układ odpowiada, bo czasem tez wole się nie denerwować jak kupuje jakieś swoje gadżety do auta itp.
Rucola, Achia, KateHawke, summer86, JustynaG, pilik, Lunaris, Lusesita, Nadzieja22, emi2016, Emiilka, lamka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny przyszedł mi z Ali strój Lwa, jutro przebieranki i sesja :0 oczywiście domowa
Achia, Luna1993, Lena21, olik321, Kaczorka, KateHawke, summer86, pilik, JustynaG, lamka, Fozzie Bear, Lunaris, Morusek, Karma88, Lusesita, Nadzieja22, Yoselyn82, emi2016, Emiilka lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Lena21 wrote:Ja się przyznaję, że przy wyprawce trochę zaszalałam, ale to jest tak wyczekiwany skarb, że nie było mocy która by mnie opanowała
tutaj przydatne było to, że mamy z M osobne konta - zadziała zasada mniej wiesz, lepiej śpisz
dzięki temu, że nie do końca jest świadomy cen tych wszystkich dziecięcych rzeczy to uniknelam gderania po co i na co
i ciagle mówi, że fajnie to wszystko urządziłam - wilk syty i owca cała
mi alurat taki układ odpowiada, bo czasem tez wole się nie denerwować jak kupuje jakieś swoje gadżety do auta itp.
Lena21, pilik lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyNadzieja gratuluję zdrowego chłopaczka
Rucola kochana o kciuki za Zuzinka poproszę dopiero jutro, może do tego czasu się jeszcze komuś przydadzą, bo nie pamiętam czy to wszystkie wizyty?
Patrycja nie mam pojęcia jeszcze, pewnie będzie za nami łaził i gadał "a może by tak trzecie?". Emek na pewno coś powie jak przyjadą do nas w ten weekend, bo było mu autentycznie przykro
My też konta mamy osobne, ale odkąd jestem uziemiona to on odbiera paczki z paczkomatu, więc przy okazji sobie otwiera po drodzeA wiecie że kurierzy do mnie na 4 piętro wchodzić nie chcą, więc i tak przesyłki trzeba odbierać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 16:45
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Lunka, my też na 4 p. i eMek daje zawsze 2-3 złote napiwku, więc nikt nie marudzi z wchodzeniem (u nas rzadko się kurierzy w danych firmach kurierskich zmieniają).
-
Rucola super że krwiaczek się wchłonął i nie ma śladu po paskudzie! Takie wizyty kontrolne to mogą być zawsze
Nadzieja dobrze że siurka chociaż pokazałgratuluję chłopczyka
i czekamy na zdjęcie
Jeżowa łooo! 3200g - jak na drożdżach rośnie Agatkaa ja myślałam że moja Nat z 2700g jest do przodu. Zostało parę dni i mamy donoszone ciąże więc nie ma co się przejmować jeśli ten nasze pączusie wyjdą wcześniej
Rucola, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Jejku
szykuje się kolejna fala urodzeniowa
zauważyłscie że często rodzimy grupowo???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 17:50
Achia, KateHawke, Bajkaaa, Lunaris, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
JuicyB wrote:Justyna - piękny wynik i będzie jeszcze lepiej. A może mała w końcu polubi pierś i w ogóle nie trzeba będzie dalej randkować z laktatorem
a jutro będzie u nas położna, jestem ciekawa jak tam mała przybiera... -
nick nieaktualny