Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
To samo sobie myślę jak tam zaglądam- na początku lista mamuś była baaaardzo króciusieńka a ciężarówek długaśna. Teraz mamuśki się "wydłużają" a ciężarówek coś nie przybywa
musimy jakiś taniec odprawić rytualny chyba czy cuś!
Ps Mamuśki pamiętajcie że są takie "szczęśliwe" które dostają okresu tuż po połogu(patrz przypadek autorki)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 20:57
-
Jeżowa wow! Agatka to kawał kobity
super!
Nadzieja gratuluję chłopca
Ja jeszcze na dobranoc pokażę, jak się czuję po 3 dniach z chorymi dziećmi.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ecdb2d08590.jpgBajkaaa, Nadzieja22, Lusesita, KateHawke, Patrycja20, emi2016, summer86, Kaczorka, Lena21, 91Ewela09 lubią tę wiadomość
-
Melevis ja tak wczoraj uciekałam od mojej mamuśki
Współczuję chorych dzieci... znam ten ból... mam nadzieję że w tym roku infekcje potraktują nas łagodnie.
Rucola w sumie nie powinnam się cieszyć ale fajnie że nie jestem w tym odosobniona
Uciekam spać! Jeszcze nie doszłam do siebie po powrocie. Dobranoc wszystkim! -
Melevis spójrz na priv.
Wiecie co, mi się wydaje że moja Młodsza nie miała kataru tylko alergie.
Drapie twarz, dostała jakies wypryski na czole, wysypke w brwiach i swędzi ja oczy.
Do tego katar, ale dziś już to prawie nie ma.
Teraz już sobie kładę do głowy, bo pewnie coś zjadłam.
Obstawiam 2 rzeczy. Gorzka czekolada ( ale jadłam już wcześniej ) lub lipton że skórka cytryny.
-
My jutro o 16:00 się dowiemy co to mojego dopadło. Ja podejrzewam AZS, moja mama oczywiście skazę białkową. Od tygodnia kąpiele w krochmalu, ale nic to nie daje. Może i stare zmiany się zmniejszyły, ale przyszły nowe.
Najgorzej jeśli to jednak skaza albo inna alergia na coś w moim mleku, bo szkoda będzie tych 150 porcji mleka zamrożonego ;/ -
A ja jutro proszę o kciuki za Zosieńke bo mamy usg bioderek i boję się bo siostry córka przechodziła koszmar a my razem z nią gdy nosiła poduszki frejki między nogami, bardzo bym chciała by okazało się że u Zosi jest wszystko dobrze
-
Kochane dziękuję bardzo
Nie dam rady się wypowiedzieć do tego co u Was, bo normalnie padam. Niedawno dopiero wróciliśmy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 01:27
olik321, JuicyB, Lunaris, Achia, emi2016, Jeżowa, KateHawke, Bajkaaa, Lusesita, Aga9090, Patrycja20, Tosia2323, JustynaG, Emiilka, Flowwer, Karma88, Lena21, Rucola, pilik, Yoselyn82, Phnappy, Morusek lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Juicy a skaza białkowa może o objawić się tak późno?
Moja mama od pierwszych tygodni jak widzi u niego jakąkolwiek krostę, to mówi, że to skaza. Lekarze, położne mówią jej że to nie skaza, a ona nadal swojeNie wiem czy skaza może wyjść tak późno, ale podobno alergie pokarmowe mogą się pojawić po kilku miesiącach.
Hub od początku ma problemy ze skórą, ale do tej pory były diagnozowane jako potówki i rzeczywiście one pojawiały się mu tylko na policzkach i zawsze się nasilały gdy się pocił.
Teraz tylko ma zmiany na nogach, rękach. Głównie w zgięciach np. kolan lub w kostce. Teraz mały śpi, więc fotki nie zrobię, ale zaraz poszukam, bo chyba robiłam jakiś czas temu, aby lekarzowi pokazać. -
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!
Rucola plecak nie ma paska na ramię.
Fozzie, jeżowa, lamka mi wtorek pasujemoże jakos na fb sie zgadamy? Będzie łatwiej
Jestem po wizycie i fizjo takiej typowej poporodowej. Warto iść- zawsze ktoś kto sie zna na rzeczy posprawdza wszystko. Moja postawa i oddech nadal ciążowy. Kobietka rozciągał mi przepone bo nadal oddycham do brzucha jak na skurczach:).
Bolało jak cholera. Dostałam ćwiczenia oddechowe do robienia w domu a do aktywności mogę powoli wracać
P.s. nadzieja piękny siusiak!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 21:58
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
o tu jest na rączce - niestety fota złej jakości, ale innej nie mam
ta zmiana jest już w fazie zanikania, dlatego fotkę zrobiłam, bo się bałam że zniknie do wizyty u lekarza
te świeże wyglądają podobnie - są zazwyczaj takie podłużne plamy, szorstkie i czerwone
niekttóre zmiany ma takie połyskujące
nasz pediatra nie wie co to, więc tylko skierowanie dała do dermatologa
nfz ma terminy na 2578rok, więc jutro prywatnie idziemy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fbb8365753e7.jpg -
Nadzieja22 wrote:Kochane dziękuję bardzo
Nie dam rady się wypowiedzieć do tego co u Was, bo normalnie padam. Niedawno dopiero wróciliśmy.
Wrzucę Wam jeszcze tylko jedyne nasze zdjęcie dzisiejsze potwierdzające płeć
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/086b837523f7.jpg
hehe, kolejny pistolet!Nadzieja22, Vivanillka, Phnappy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Juicy, mi na takie właśnie planu pomógł balsam, adermy z owsem, każdy dermatolog zapisywal tylko sterydy w maści punktowo, a ja średnio chciałam ich używać. Minęło z miesiąca na miesiąc było lepiej, zniknęło całkowicie jak skończył 2 lata.
Olik, nie wiem jak Cię znaleźć na fb, więc zalecam to Lamcealbo zaprosiłam Cię do przyjaciółek, to zostaw namiary na siebie!
Lamka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2018, 22:07
JuicyB, olik321 lubią tę wiadomość
-
Już dzisiaj rozgrzewam kciuki żeby jutro zaciskać je za wizyty i badania
Właśnie odkryłam ze w ten weekend w Poznaniu będą targi „happy baby” i ma być na nich praktycznie wszystkochyba się wybiorę bo targi poznańskie mam pod nosem
ma być tez odzież ciążowa i na ten dział się nastawiam
Melevis, Rucola lubią tę wiadomość