Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrzyjęta na oddział. Krew upuszczona. Ktg prawidłowe bez skurczy. Po badaniu ginekologicznych ok. Teraz leże z próba znieczuleniowa. Czekam na USG, konsultacje z anestezjologiem i chyba EKG, ale pewna nie jestem.
Nie ma przeciwskazan do jutrzejszego cięcia.
Cięcie jutro ok. 8:15-8:30, jeśli nie będzie nagłej CC.
Przywieźli tu na salę do mnie dziewczynę po cc, sama myslalam, że się rozplacze. Takie maleństwo.. Jestem przerazona coraz bardziej. Chyba dociera do mnie co mnie czeka..Lusesita, innamorata88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWg USG mały waży ok 2700g. więc przekroczył 2,5 kilo jestem szczęśliwa i spokojniejsza.
Jadranka, Sarna84, olik321, Amy333, Flowwer, JuicyB, Agniechaaaa, Rucola, Lusesita, agnieszka00, MaryAnn, pilik, malka, innamorata88, Bajkaaa, summer86, JustynaG, pawojoszka, Izolda90, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
aiwlys wrote:Wg USG mały waży ok 2700g. więc przekroczył 2,5 kilo jestem szczęśliwa i spokojniejsza.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 10:48
aiwlys lubi tę wiadomość
-
Aiwlys super wiadomości z wagą malego. Jutro juz go przytulisz
P.s. witamy sie w ostatnim tyg pierwszego trymestru o mamo ale zleciałoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 11:29
Amy333, Flowwer, Jadranka, Rucola, aiwlys, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem Wam, że się nie obyło i się rozplakalam.
Tutaj w szpitalu jest tak, że po CC dziecko w 1 dobie może być tylko wtedy przy mamie kiedy ktoś jest u niej lub do karmienia. Względy bezpieczeństwa, żeby nic się maleństwu nie stało, a matka nie mogłaby się podnieść i zareagować.
Moja mama ma 39 stopni gorączki, nie chce żeby przyjeżdżala i od pierwszego dnia zaraziła maluszka.
Na Mojego ex nie ma co liczyć, nawet nie chce go widzieć, a potrzebuje spokoju, a nie stresu.
I zadzwoniłam do taty..
Chyba bardzo mu się mnie żal zrobiło, bo aż się rozplakalam, bo nie chce być tu sama... Powiedział, że zapyta w pracy o dzień wolnego i da mi znać po pracy.
Wiecie jakie to przykre, że mogę zostać sama w ten akurat dzien, gdzie naprawdę potrzebne mi wsparcie kogoś bLiskiego? -
aiwlys wrote:Wg USG mały waży ok 2700g. więc przekroczył 2,5 kilo jestem szczęśliwa i spokojniejsza.
aiwlys lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
aiwlys wrote:Powiem Wam, że się nie obyło i się rozplakalam.
Tutaj w szpitalu jest tak, że po CC dziecko w 1 dobie może być tylko wtedy przy mamie kiedy ktoś jest u niej lub do karmienia. Względy bezpieczeństwa, żeby nic się maleństwu nie stało, a matka nie mogłaby się podnieść i zareagować.
Moja mama ma 39 stopni gorączki, nie chce żeby przyjeżdżala i od pierwszego dnia zaraziła maluszka.
Na Mojego ex nie ma co liczyć, nawet nie chce go widzieć, a potrzebuje spokoju, a nie stresu.
I zadzwoniłam do taty..
Chyba bardzo mu się mnie żal zrobiło, bo aż się rozplakalam, bo nie chce być tu sama... Powiedział, że zapyta w pracy o dzień wolnego i da mi znać po pracy.
Wiecie jakie to przykre, że mogę zostać sama w ten akurat dzien, gdzie naprawdę potrzebne mi wsparcie kogoś bLiskiego?
Gdybym mieszkała w Twoim mieście, to bym jutro udawała Twoja ciężarną siostrę i spędziła z Wami ten dzień w szpitalu. Tak mi przykro, że wciąż masz pod górę...aiwlys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTata może jutro do mnie przyjechać!!
Jestem super szczęśliwa. bardzo się cieszę, że będzie ktoś bliski, zawsze to raźniej.
A i maluszka będę mogła wtedy mieć przy sobie!
Tylko jestem cholernie głodna, a za 2h mogę zjeść ostatni posiłek, więc została mi kolacja szpitalna.
Jutro od 5 rano się szykuje do porodu i jakoś odetchnelam z ulgą, że tata będzie.
Wczoraj podjęłam decyzje, że mały będzie miał drugie imię po dziadku, więc powiem szczerze teraz tego jak najbardziej nie żałuję.Flowwer, JuicyB, Lusesita, Jadranka, pilik, Sarna84, olik321, Anna Stesia, Amy333, Agniechaaaa lubią tę wiadomość