Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Aiwlys ciesze się, że tacie się udało i ze jesteś spokojniejsza i szczęśliwa. Czyli to dziadek będzie kangurowal Malucha? Jak to jest po cesarce, kanguruje osoba towarzysząca, prawda? Tak kojarzę z opowiadań koleżanek, które miały cc.
aiwlys lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySarna84 wrote:Aiwlys ciesze się, że tacie się udało i ze jesteś spokojniejsza i szczęśliwa. Czyli to dziadek będzie kangurowal Malucha? Jak to jest po cesarce, kanguruje osoba towarzysząca, prawda? Tak kojarzę z opowiadań koleżanek, które miały cc.
Sarna84 lubi tę wiadomość
-
Aiwlys Super, że Twój tata będzie mógł być z Tobą. Będzie dobrze Jesteśmy z Tobą. No i jak ładnie maluszek podrósł, niepotrzebnie się martwiłaś.
aiwlys lubi tę wiadomość
-
Fajnie że z małym jest dobrze . Tata napewno będzie wsparciem przyda ci się kawałek męskiego ramienia . My też będziemy z tobą myślami . A co z ex już mu przeszedł zapał ,uznał że już spełnił swoje obowiązek bo kupił parę spioszkow?
aiwlys lubi tę wiadomość
-
Aiwlys, cieszę się bardzo, że synuś tak podrósł i że Twój tato będzie Wam jutro towarzyszył. My tu wszystkie trzymamy kciuki i czekamy na Twojego maluszka
aiwlys lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy idąc na pobranie krwi korzystacie z pierwszeństwa dla kobiet w ciąży?
Wiadomo, że na tym etapie ciąży nie widać... a wytrzymać 30-60min na czczo w kolejce to chyba nie jestem w stanie.
W domu jak nie zjem czegoś w ciągu 3 minut od wstania z łóżka kończy się to spotkaniem z porcelaną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 21:29
-
Dziewczyny to jeszcze ja sypnę dobrymi wiadomościami.
Włąsnie wróciłam z usg serduszkowego, maluszek rośnie jak na drożdżach już jest 4 dni do przodu. Ma już 1,57 cm wzrostu a serducho wali jak szalone...beatka_c, Jadranka, Ruth, Sarna84, pilik, Lusesita, Bajkaaa, Bocianiątko, olik321, summer86, Izolda90, Amy333, aiwlys, pawojoszka, Barbarka1984, 91Ewela09, JustynaG, malka, JuicyB, MaryAnn, Agniechaaaa, mi88 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Koleżanka z pracy dziś mnie rozśmieszyła Rozumiem że można nie być w temacie jak się nie planuje, ale jednak kobieta powinna znać jakieś podstawy swojego cyklu Zapytała czy znam JUŻ termin
Rucola, Lusesita, JuicyB, mi88 lubią tę wiadomość
-
Justyna, jak jest wieksza kolejka to korzystałam, nawet jak nie było widać. Zażywam lek na tarczycę więc po pobraniu krwi nie mogę od razu jeść i na początku łatwo nie było z mdłościami Ale nie zawsze spotykałam się z aprobatą społeczeństwa niestety. Ale nie ma się co ludźmi przejmować, mamy do tego prawo!
Rucola, gratuluję spokojnej ciąży;) -
Jadranka wrote:Koleżanka z pracy dziś mnie rozśmieszyła Rozumiem że można nie być w temacie jak się nie planuje, ale jednak kobieta powinna znać jakieś podstawy swojego cyklu Zapytała czy znam JUŻ termin#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola, cudownie
Ja się dziś do niczego nie nadaję.. odliczam dni do L4.. a taki cwaniak byłam o chciałam do marca lub połowy kwietnia pracować.Rucola lubi tę wiadomość
-
summer86 wrote:Rucola, cudownie
Ja się dziś do niczego nie nadaję.. odliczam dni do L4.. a taki cwaniak byłam o chciałam do marca lub połowy kwietnia pracować.#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola,ja po najblizsze wizycie idę na zwolnienie, czyli zostalo mi 9 dni roboczych.. ale i tak przez 1-2 miesiące będę jeszcze pomagać zespołowi "zdalnie", bo są prawie same nowe osoby. Ale przynajmniej odpadną mi dojazdy, siedzenie przy biurku i wielogodzinne spotkania i telefony z pretensjami
Dziś jak wrócilam do domu to bolał mnie brzuch i miałam całe nogi spuchnieteWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 22:33
-
summer86 wrote:Rucola,ja po najblizsze wizycie idę na zwolnienie, czyli zostalo mi 9 dni roboczych.. ale i tak przez 1-2 miesiące będę jeszcze pomagać zespołowi "zdalnie", bo są prawie same nowe osoby. Ale przynajmniej odpadną mi dojazdy, siedzenie przy biurku i wielogodzinne spotkania i telefony z pretensjami
Dziś jak wrócilam do domu to bolał mnie brzuch i miałam całe nogi spuchniete#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Szczerze Wam powiem, że nigdy nie negowalam kobiet, które idą na l4 w ciąży.
U mnie w pracy zdania są podzielone. Niektóre kobiety , włącznie z kierowniczka, są świecie oburzone pójściem na l4.
A ja wychodze z założenia, że prace zawsze mogę miec inna, a Malenstwa które noszę, nikt ani nic mi nie zastąpi.Bajkaaa, Ruth, Jadranka, Rucola, pilik, JuicyB lubią tę wiadomość