Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jestem na L4 niemal od samego początku ciąży. Bardzo się przed tym wzbraniałam, ale mnie lekarz przekonał, do tego, abym wzięła na 2 tygodnie zwolnienie i potem pogadamy. Do pracy już nie wróciłam.
Ja to jednak miałam super stresujące zajęcie, mimo że ludzie w pracy i sam pracodawca jest cudowny. To fajnie wiedzieć, że mam gdzie wracać.
A samo zwolnienie pokazało mi przede wszystkim to, że jednak chodziłam zestresowana i nawet sobie nie zdawałam sprawy jak bardzo, a po drugie jakoś w pierwszych dniach zwolnienia tak się źle poczułam (i trwało to gdzieś do 5 mca), że to i tak by nie miało sensu.
Teraz bardzo doceniam ten czas spędzony w domu. Ja też potrzebowałam dużo czasu, aby się psychicznie przygotować na dziecko (starania staraniami, ale jak się nie ma wielkiego instynktu macierzyńskiego, to to bardziej przypomina przygotowanie projektu). Teraz czuję się gotowa na tyle na ile to w ogóle możliwe
Aiwlys - pewnie sobie odpoczywacie jużSarna84, aiwlys lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttps://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6d9b1671ea1.jpg
Danielek ur. 23.01.18r. Godz. 9:00
2900 gram i 53 cm do kochania.
Maluszek zachłysnął się wodą czy wyciąganiu dlatego leży w inkubatorze, ale wszystko jest OK.
Punkty: 5/9/10
Jeszcze go nie miałam i nie widziałam na żywo, tata cyknął zdjecie.
Ja jestem obolała jak cholera. Napisze jak zbiore trochę sił.Karolina90, JuicyB, Jadranka, olik321, -Monika-, Ruth, PodwojnaMamaWdwupaku, Lusesita, Barbarka1984, pilik, Sarna84, Bajkaaa, Bocianiątko, Meśka, MaryAnn, staraczka1111, Rucola, Amy333, malka, jatoszka, pawojoszka, 91Ewela09, Agniechaaaa, KateHawke, Flowwer, summer86, JustynaG, agnieszka00, Izolda90, innamorata88, Yoselyn82, Aaeemm, mi88, Karma88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaiwlys wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6d9b1671ea1.jpg
Maluszek zachłysnął się wodą czy wyciąganiu dlatego leży w inkubatorze, ale wszystko jest OK.
Ja jestem obolała jak cholera. Napisze jak zbiore trochę sił.aiwlys lubi tę wiadomość
-
Aiwlys, cudo!!!! Kawał noworodka!!! 2900 to boski wynik, o którym chyba nawet nie marzyłysmy Teraz to i ja jestem spokojniejsza o wagę mojego
Gratuluję Ci z całego serca!!
Opoczywaj, regeneruj się, jak zobaczysz go na żywo to zapomnisz o bólu.aiwlys, summer86 lubią tę wiadomość
-
Aiwlys śliczny chłopczyk gratuluję i życzę dużo zdrówka dla dzidzi i mamusi
aiwlys lubi tę wiadomość
-
aiwlys wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6d9b1671ea1.jpg
Ja jestem obolała jak cholera. Napisze jak zbiore trochę sił.aiwlys lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny