Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam, miałam koszmarny poranek! O 5:40 mam leki i po wizycie w wc pełno krwi
jestem juz po wizycie na IP maluszki całe, piękne, duże, zdrowe nie widać przyczyn krwawienia najprawdopodobniej wina acard... o 8 dzwonię do mojej kliniki i umawiam sie na konsultacje z moim lekarzem. Dam znac jak juz sie trochę uspokoję muszę dzis trochę pobyć sama ze sobą bo nerwy straszne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 07:13
-
Agniechaaaa wrote:Witam, miałam koszmarny poranek! O 5:40 mam leki i po wizycie w wc pełno krwi
jestem juz po wizycie na IP maluszki całe, piękne, duże, zdrowe nie widać przyczyn krwawienia najprawdopodobniej wina acard... o 8 dzwonię do mojej kliniki i umawiam sie na konsultacje z moim lekarzem. Dam znac jak juz sie trochę uspokoję muszę dzis trochę pobyć sama ze sobą bo nerwy straszne
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Sarna84 wrote:Aiwlys co u Was? Jak minęła nocka? Masz Danielka przy sobie, czy zabrali na noc byś dochodziła do siebie? Odwiedził Was ex?
Inna Twoj termin cc 14.02 jest juz taki sztywny,czy od czegoś jeszcze zależy ewentualne przesunięcie?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO 13 mam wizytę u prowadzącego. Narazie odpukac czysto. Patrzę na wypis z IP i maluchy ważna 239 i 237g szyjka 30mm i ona mnie martwi czy przypadkiem to nie jest juz na mało
maluchy wychodzą starsze niż z wyliczeń ale to alurat bardzo dobrze.
Dam znac po wizycie co i jak -
Agniechaaaa wrote:O 13 mam wizytę u prowadzącego. Narazie odpukac czysto. Patrzę na wypis z IP i maluchy ważna 239 i 237g szyjka 30mm i ona mnie martwi czy przypadkiem to nie jest juz na mało
Dam znac po wizycie co i jakpilik lubi tę wiadomość
-
Aga niech Cię zajączki nie straszą ! Daj znać po wizycie skąd krwawienie.
Aiwlys ucałuj od e-cioci Danielka ♡aiwlys lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyAgniechaaaa wrote:O 13 mam wizytę u prowadzącego. Narazie odpukac czysto. Patrzę na wypis z IP i maluchy ważna 239 i 237g szyjka 30mm i ona mnie martwi czy przypadkiem to nie jest juz na mało
Dam znac po wizycie co i jak -
Agniechaaaa wrote:O 13 mam wizytę u prowadzącego. Narazie odpukac czysto. Patrzę na wypis z IP i maluchy ważna 239 i 237g szyjka 30mm i ona mnie martwi czy przypadkiem to nie jest juz na mało
Dam znac po wizycie co i jak
Szyjka jest w porządku. Ja mam 32 mm i lekarka mówi że bardzo ok
Ale maluchy ślicznie równiutko idą! -
Barbarka1984 wrote:Aiwlys, Danielek jest cudny
Serdeczne gratulacje
A my juz po polowkowych
Maks ma juz prawie 450g szok
https://youtu.be/mMwxMXDmLig
To już kawał chłopa jak tak dalej pójdzie będziesz mieć co rodzić na porodówceBarbarka1984 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaa najważniejsze że dzieciaczki mają się dobrze :* niech dobrze sprawdzą od czego to krwawienie i dużo wypoczywaj i nie martw się na zapas. :* przytulam cie mocno
-
nick nieaktualnyJestesmy po wizycie, nakazane mam leżenie. Mój ginek stwierdzi, ze zapewne pękło naczynko w szyjce, teraz juz widać ze tylko sie tam czyści. Dzieci mówi ze zdrowe i nie ma co panikować.
Jak to określił mam sie położyć jak przy ciężkiej grupie. Wiec podjęłam decyzje o dziekance... niestety nie przeskoczę uczelni, trudno zrobię to w przyszłym roku jak juz maluchy bedą po tej stronie brzusia.
Największa radosc, ze wszystko wyglada tam Ok, szyjka zamknięta, łożysko na szyjkę nie zachodzi, nic sie nie odkleja.Jadranka, malka, Bajkaaa, pawojoszka, olik321, Flowwer, -Monika-, Anna Stesia, Yoselyn82, aiwlys, Siwulec, Barbarka1984 lubią tę wiadomość